School of Form at the University of Social Sciences and Humanities - SWPS

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

School of Form biedt een 3,5-jaar full-time ontwerp Natuurlijk, waarna de studenten het verkrijgen van een HBO-diploma van de Universiteit van Sociale Wetenschappen en Geesteswetenschappen (SWPS).

School van Vorm heeft:

Polen beste opleiding volgens het ministerie van Wetenschap en Hoger Onderwijs; een uitstekende en gerenommeerde team van docenten; moderne en goed uitgeruste werkplaatsen en studio's; een uitstekende samenwerkingsrelatie met veel Poolse en internationale bedrijven. De unieke opleiding combineert projectmatig werken en een opleiding in de geesteswetenschappen, die is ontwikkeld door ons team van deskundigen onder leiding Lidewij Edelkoort, voorzitter van de Design Academy in Eindhoven (1999-2008), strategisch directeur en mentor van School of Form.

School van Vorm is open voor iedereen - knutselaars, analisten, programmeurs, mensen met een liefde voor de doe - en zal u helpen te ontwikkelen, toe te voegen, te verbeteren en het gebruik maken van uw vaardigheden en interesses.

Wilt u veranderingen in de wereld te beïnvloeden, om de kwaliteit van leven van mensen te verbeteren, en te begrijpen en te voldoen aan de behoeften van de hedendaagse samenleving, dan is de School van Vorm is voor u.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Pools

Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor Of Design

Campus Voltijd 3 - 4 jaar October 2018 Polen Poznań

Het programma werd genomineerd het beste programma in Polen volgens het ministerie van Wetenschap en Hoger Onderwijs die moest kam door een mammoet miljoen genomineerden om een ​​winnaar te vinden. [+]

Bachelor of Design Waarom deze cursus? De opleiding in Design aan de Poznan Campus van de Universiteit van Sociale Wetenschappen en Geesteswetenschappen (School of Form) werd genomineerd het beste programma in Polen volgens het ministerie van Wetenschap en Hoger Onderwijs die moest kam door een mammoet miljoen genomineerden om vinden een winnaar. Het ministerie benadrukt het interdisciplinaire karakter van het programma en het feit dat het gaat om moderne benaderingen van onderwijs en leert praktische vaardigheden geven de studenten een volledige aarding voor hun toekomst in een echte werkomgeving. Het ministerie toegekende 62 majors in 37 instellingen voor hoger onderwijs, waarvan negen waren particuliere scholen. Winnende afdelingen en faculteiten werden bekroond met subsidies van PLN 1 miljoen aan een verdere verbetering van het onderwijs. Het ontwerp-programma op School van Vorm won de eerste plaats omdat: "De lessen van het ontwerp-programma worden uitgebaat door geesteswetenschappen specialisten, kunstenaars en ontwerpers. Elk gebied van ontwerp heeft een gebied van de geesteswetenschappen aan het secretariaat toegewezen en dit heeft toegestaan ​​het aanleren van praktische vaardigheden worden uitgebreid met kennis in de sociologie, psychologie en antropologie geven van de School van de toekomstige ontwerpers Vorm van de instrumenten om de behoeften van de moderne mens te voldoen ". Wat gebeurt er nadat u klaar bent met studeren? Het ministerie van Wetenschap en Hoger Onderwijs besloten om de 'Design' programma toe te voegen aan de lijst van 'wilde' opleidingen. Het voelde de Poolse economie zou profiteren van een groter aantal beter gekwalificeerde ontwerpers. Na het afronden... [-]

Videos

Welcome to School of Form