School of Form at the University of Social Sciences and Humanities - SWPS

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

School of Form biedt een 3,5-jaar full-time ontwerp Natuurlijk, waarna de studenten het verkrijgen van een HBO-diploma van de Universiteit van Sociale Wetenschappen en Geesteswetenschappen (SWPS).

School van Vorm heeft:

Polen beste opleiding volgens het ministerie van Wetenschap en Hoger Onderwijs; een uitstekende en gerenommeerde team van docenten; moderne en goed uitgeruste werkplaatsen en studio's; een uitstekende samenwerkingsrelatie met veel Poolse en internationale bedrijven. De unieke opleiding combineert projectmatig werken en een opleiding in de geesteswetenschappen, die is ontwikkeld door ons team van deskundigen onder leiding Lidewij Edelkoort, voorzitter van de Design Academy in Eindhoven (1999-2008), strategisch directeur en mentor van School of Form.

School van Vorm is open voor iedereen - knutselaars, analisten, programmeurs, mensen met een liefde voor de doe - en zal u helpen te ontwikkelen, toe te voegen, te verbeteren en het gebruik maken van uw vaardigheden en interesses.

Wilt u veranderingen in de wereld te beïnvloeden, om de kwaliteit van leven van mensen te verbeteren, en te begrijpen en te voldoen aan de behoeften van de hedendaagse samenleving, dan is de School van Vorm is voor u.

Locaties

Poznań

Address
School of Form,
Głogowska Street 18

60-734 Poznań, Woiwodschap Lublin, Polen

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden