Sopot University of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het kiezen van een goede school is zowel een belangrijke en moeilijke beslissing. Je toekomst hangt ervan af. Je moet individuele vaardigheden en vooroordelen overwegen, evenals alle argumenten voor en tegen. U moet weten welke baan u in de toekomst wilt hebben, wat uw belangen zijn en welke arbeid er in zowel Polen als in de Europese Unie is.

Strategie

De strategie van onze school betekent een effectieve organisatie die zal leiden tot: 1. Het verhogen van het aantal goed opgeleide afgestudeerden die in elke plaats in de wereld werkzaam of werkzaam zijn, 2. Het verhogen van het aantal wetenschappelijke onderzoeksprojecten gefinancierd uit verschillende bronnen, 3. Uitbreiding van de internationale samenwerking, 4. Uitbreiding van de samenwerking met het bedrijfsleven, 5. Waardoor onze afgestudeerden MA studies kunnen voortzetten, 6. Afgestudeerde studies, cursussen en gespecialiseerde training, 7. Het aanbieden van cursussen in het Engels, 8. Verbetering van de onderwijsinfrastructuur door het aanbieden van gespecialiseerde workshops en extra onderwijsruimte, 9. E-learning ontwikkelen

Legale basis

Sopocka Szkoła Wyższa (SSW), de Sopot University of Applied Science werd op 10 januari 2000 opgericht op grond van het besluit van de minister van wetenschappen en hoger onderwijs. De universiteit is ingeschreven in het register van niet-staatsuniversiteiten en niet-gouvernementele verenigingen onder nummer 174.

takken

De Sopot University of Applied Science University heeft twee vestigingen. Een in Sopot (hoofdsteen) en één in Chojnice.

Locaties

Sopot

Address
Rzemieślnicza 5
81-855 Sopot, Woiwodschap Pommeren, Polen

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden