Lees de Officiële Beschrijving

Studies aan de Universiteit van Warschau houden hoge posities in de internationale rankings, zoals de Times Higher Education World University Ranking en de Academic Ranking of World Universities (ook bekend als de Shanghai ranking). Rekening houdend met het totale aantal universiteiten die 20.000 bereikt, de Universiteit van Warschau is een van de bovenste twee procent van de beste universiteiten ter wereld. Volgens internationale ranglijsten, het is ook de beste universiteit in Polen en een van de grootste die in deze regio van Europa.

De Universiteit van Warschau werd opgericht in 1816. Universitair afgestudeerden hebben 5 Nobelprijs awards gewonnen. De universitaire gemeenschap bestaat uit 60.000. De UW werkt samen met meer dan 1.100 buitenlandse entiteiten. Het is een lid van circa 100 internationale organisaties en netwerken.

Faculteit opleidingen Economische Wetenschappen 'combineren solide basis van het academisch onderwijs met hoogwaardige gespecialiseerde kennis, Zonder welke men kan niet goed functioneren in de moderne economische klimaat. Onze afgestudeerden worden gerespecteerd en gezocht door werkgevers en gemakkelijk werk vinden in diverse instellingen.

Alle specialisaties aan de Faculteit der Economische Wetenschappen hebben accreditatie dat is een bewijs van de kwaliteit van het onderwijs geschonken door de Universiteit Accreditation Committee verkregen. Onze opleidingen in de economie kreeg een positief teken met onderscheiding van de staat Accreditation Committee.

Moderne economie is niet alleen een empirische wetenschap ook een experimentele. Onze cursus curriculum omvat vakken die binnen het domein van de moderne economie met naleving van de hoge Europese normen. UW studenten zijn in de voorhoede van de intellectuele ontwikkeling van Polen omdat hun academici maken het primaire deel van intellectuele inhoud. Zo kunnen ze vertrouwd zijn met dergelijke ideeën uit de eerste hand te worden. Onze studenten hebben toegang tot de nieuwste handboeken en publicaties, niet alleen de binnenlandse maar ook buitenlandse. WNE economische bibliotheek heeft een interessante economische collectie en behoort tot WU Internet bibliotheeknetwerk.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BA

University of Warsaw, Faculty of Economic Sciences

Finance and International Investment Programme richt zich op het uitrusten van studenten met professionele kennis over economie en de instrumenten van internationale fina ... [+]

Finance and International Investment is een op de wiskunde georiënteerd programma dat studenten wil voorzien van professionele kennis over economische mechanismen en de instrumenten van internationale financiële markten. Studenten leren moderne financieringsinstrumenten van multinationals beheren. Ook verwerven ze kennis van de technieken voor valutarisicobeheer en krijgen ze kennis over optimalisatie, bedrijfsfinanciering en internationale betrekkingen, met name deze gerelateerd aan beleggen in buitenlandse activa. Het programma biedt studenten vaardigheden waarmee ze state-of-the-art analyses kunnen maken van de marktwaarde van ondernemingen en jaarrekeningen in overeenstemming met boekhoudnormen. Afgestudeerden beschikken over zeer verhandelbare kwalificaties van moderne analytische methoden en hulpmiddelen ondersteund door brede sociale kennis. Ook zullen ze expertise opdoen in financiële markten, internationaal financieel management, monetair beleid, bankieren, verzekeren en boekhouden.... [-]

Polen Warschau
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

University of Warsaw, School of Economic Sciences