University of Warsaw, Faculty of Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Universiteit van Warschau

University of Warsaw (UW), opgericht in 1816, is de beste universiteit en een toonaangevend onderzoekscentrum in Polen. Het hoge niveau van wetenschappelijk onderzoek, de relatie met de opleiding van studenten en de diversiteit en aantrekkelijkheid van ons onderwijs bepalen de positie van de universiteit in het land en wereldwijd. De universiteit van Warschau staat genoteerd aan de top 4% van de wereldklasse universiteiten en wordt erkend door prestigieuze internationale ranglijsten, zoals de Academische Ranglijst van Werelduniversiteiten (AKA Shanghai Ranking), de QS Top Universiteiten, de Times Higher Education World University Rankings en de CHE Excellence Group 2010 (vakken: chemie, fysica).

UW leidt meer dan 61.300 studenten op. Er werken meer dan 6.300 mensen, waaronder 3.280 academische leraren. Momenteel zijn er 20 faculteiten en 30 andere eenheden, waaronder het centrum voor nieuwe technologieën, het centrum voor preklinisch onderzoek en technologie en het universitair centrum voor technologieoverdracht. De universiteit is lid van 70 consortia en wetenschappelijke netwerken en werkt samen met ongeveer 1.000 buitenlandse instellingen, waaronder 420 partnerschappen binnen de grenzen van meer dan 1.100 Erasmus-overeenkomsten en 240 partners uit 52 landen binnen de grenzen van universitaire overeenkomsten inzake directe samenwerking.

UW biedt undergraduate, graduate en post-diploma studies, organiseert summer schools en beroepsopleidingen, initieert interdisciplinaire programma's en introduceert nieuwe onderwijstechnieken. Ons aanbod is aangepast aan de behoeften van de veranderende wereld en de uitdagingen en complexiteit van de arbeidsmarkt. Onze wetenschappers ontvangen regelmatig prijzen en winnen wedstrijden voor onderzoekssubsidies. UW studenten zijn goed opgeleid en zeer competitief en winnen vele wedstrijden en kampioenschappen. De wetenschappelijke en professionele ontwikkeling van onze studenten wordt ondersteund door geschikte kantoren, organisaties en samenwerking met tal van instellingen. Nationale en internationale bedrijven hechten veel waarde aan afgestudeerden, waaronder veel prominente personen, succesvolle ondernemers en erkende wetenschappers en schrijvers, waaronder Nobelprijswinnaars.

Locaties

Warschau

Address
University of Warsaw
Krakowskie Przedmieście 26/28

00-927 Warschau, Mazovië, Polen

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden