University of Applied Sciences in Wałcz

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De University of Applied Sciences in Wałcz is een instelling voor hoger onderwijs, die werd opgericht op 1 juli 2004. Sindsdien zijn er professionals zijn hier opgeleid.

PWSZ in Wałcz biedt full-time en extramurale bachelor- en engineering programma's duren 6 of 7 semesters. Er zijn de volgende programma's uitgevoerd kunnen we de samenwerking binnen bieden: Een zeven-semester bacheloropleiding in Management en Production Engineering, met vier specialiteiten om uit te kiezen:

 1. industriële logistiek
 2. Programmeren voor werktuigmachines en technologische apparaten
 3. Beheer van de automatische productiesystemen

Een zes-semester bacheloropleiding Pedagogiek biedt vier specialiteiten:

 1. pedagogie met vroege - onderwijs gericht op het opleiden van leraren voor de geïntegreerde kleuterschool of primair onderwijs,
 2. vroeg onderwijs en speciale pedagogie - voorbereiding opvoeders kunnen werken met jonge kinderen met ontwikkelingsstoornissen of het risico van een handicap.
 3. pedagogie van jeugdzorg en re-socialisatie gericht op het opleiden van maatschappelijk werkers in staat om te gaan met moeilijke jongeren en jongeren,
 4. pedagogie van ouderenzorg en geragogy (eldergogy) gericht op het opleiden van maatschappelijk werkers in staat om te gaan met al het leven moeilijkheden en de complexiteit van de betreffende ouderen

Een zes-semester bacheloropleiding Lichamelijke Opvoeding biedt twee specialiteiten:

 1. Persoonlijke veiligheid en bescherming van eigendom
 2. Lichamelijke opvoeding onderwijs met extra specialisatie in remediërende oefeningen.

Een zes-semester bacheloropleiding Finance and Accounting biedt specialiteiten:

 1. bankieren
 2. e-Finance
 3. Openbaar bestuur beheer
 4. Goed voor managers

Een zes-semester bacheloropleiding Informatica voor Business and Administration biedt specialiteiten:

 1. De Internet Technologies
 2. IT-systemen voor het beheer

Een zes-semester bacheloropleiding Administration biedt specialiteiten:

 1. administratie lokale overheid
 2. Administratie voor de openbare en nationale veiligheid

EXTRA INFORMATIE

PWSZ in Wałcz is de ontwikkeling dynamisch vanaf het allereerste begin en, ondanks zijn "jonge leeftijd", is uitgegroeid tot een toonaangevende instelling voor hoger onderwijs in de regio. Onze medewerkers zijn afkomstig van gerenommeerde universiteiten en hogescholen uit heel Polen. Het college is gevestigd in twee gebouwencomplexen; een neo-gotische gebouw uit het begin van de 20e eeuw, en de voormalige kazerne verspreid over een oppervlakte van 4,6586 hectare. Het kantoor van de rector's, kantoren andere overheden en administratieve kantoren, evenals de computer lab, een aantal collegezalen en de aula zijn gelegen in het historische, neogotische gebouw. Het merendeel van de reguliere lessen en lezingen worden gehouden in de voormalige kazerne, die zijn gemoderniseerd en aangepast voor onderwijsdoeleinden. De klasse en collegezalen zijn van hoge standaard en zijn uitgerust met een hoge kwaliteit multimedia voorzieningen. Omdat de kwaliteit van het onderwijs is een prioriteit op PWSZ in Wałcz, zijn laboratoria en lessen gegeven in kleine groepen en met het gebruik van moderne technieken.

De middelen Hoofdbibliotheek staan ​​open voor studenten en medewerkers. Alle Bibliotheek materiaal wordt opgenomen in online catalogi. Er is Careers Office evenals Students 'Union en Wetenschappelijk Student groepen die actief zijn in de school. De leerlingen kunnen hun passies en interesses te ontwikkelen. Tijdens de studies ze ook het verwerven van praktische vaardigheden door middel van deelname aan de stage en stageprogramma's. Gedurende de studies wordt aandacht besteed zowel de theoretische kennis en praktische vaardigheden, dankzij welke, zijn onze afgestudeerden gewild bij werkgevers.

PWSZ neemt deel aan de Europese Lifelong Learning Programme Erasmus; en in 2007 werd het Erasmus Card toegekend.

Alle kwaliteiten en ontvangen tijdens de studie aan PWSZ in Wałcz credits worden omgezet in ECTS (European Credit Transfer System) punten, dankzij welke er een mogelijkheid van uitwisseling van studenten met partner universiteiten en scholen.

Goede kwaliteit van het onderwijs is een prioriteit bij PWSZ, waardoor het de school voor ambitieuze, gewetensvolle en begaafde mensen maakt. We zorgen voor een hoge educatieve normen en maken het bereiken van specifieke doelen. Majors en specialiteiten PWSZ in Wałcz vergemakkelijken het nastreven van een succesvolle carrière op het werk aantrekkelijke plaatsen in Polen en in het buitenland. Er is een slaapzaal beschikbaar voor de studenten; en dankzij Careers Office, kunnen we ook hebben een eigen zalen.

PAND

De stad Wałcz ligt dicht bij de Pools-Duitse grens (150 km.) En wordt doorkruist door de belangrijkste communicatie wegen; van de grensovergangen in Szczecin en Świnoujście naar Bydgoszcz, Warschau en furtherto de oostgrens (route10) van grensovergangen in Świecko en Słubice (Frankfurt) naar Gdańsk, Elbląg en verder naar Kaliningrad (route 22) uit Silezië, Poznań te Kołobrzeg en Koszalin ( route 178) Wałcz is gelegen in het centrum van de Wałeckie Lake Distric (Pojezierze Wałeckie), een prachtige streek van 150 meren. De stad zelf is gelegen tussen twee meren, met extra kleine meren verspreid. Wałcz is omgeven door weelderige, eeuwenoude bossen met een aantal natuurmonumenten. Het hele Lake District is onder ecologische bescherming.

De toeristische, recreatieve en ecologische voorzieningen van de stad maken het een ideale plek voor natuurliefhebbers en actieve mensen. Wałcz en haar omgeving bieden ideale omstandigheden voor enige vorm van toeristische activiteiten; wandelen, fietsen, paardrijden, zeilen en kanoën.

De Centrale Sportcentrum - Olympische Spelen Voorbereiding Centre bevindt zich in de stad. Atleten uit het hele land komen hier voor sportieve bijeenkomsten. PWSZ leerlingen oefenen ook in het Centraal Sportcentrum.

Walcz

Locaties

Walcz

Address
Rektorat (Rector's Office)
Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Wałczu
ul. Bydgoska 50

78-600 Walcz, West-Pommeren, Polen

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden