University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

WroclawUni02

Als u meer informatie over dit aantrekkelijke opleiding wilt, de gerenommeerde Universiteit van Wroclaw, de bruisende stad van Wroclaw en het bruisende studentenleven, kunt u terecht op onze website hier .

De universiteit van Wrocław heeft een rijke geschiedenis van meer dan drie eeuwen. De universiteit werd opgericht door Leopold I Habsburg en evolueerde van een bescheiden school die door jezuïeten werd gerund tot een van de grootste academische instellingen in Polen. Aan het begin van de 19e eeuw had de universiteit vijf faculteiten: filosofie, katholieke theologie, evangelische theologie, rechten en medicijnen. Later werd het uitgebreid door talrijke secties, laboratoria en een natuurlijk museum, dat tot op heden bestaat. Vandaag is de eerste en belangrijkste focus van de Universiteit van Wrocław wetenschappelijk onderzoek. Onze wetenschappers hebben talloze contacten met hun collega-onderzoekers van andere instellingen voor hoger onderwijs in Polen en de rest van de wereld. Het succes van onze onderzoekers is onlangs erkend door de Poolse autoriteiten, die de financiering voor zowel apparatuur als onderzoek aan onze universiteit met 80% hebben verhoogd in vergelijking met voorgaande jaren. De Academic Incubator of Entrepreneurship is een nieuwe eenheid van de University of Wrocław, ontworpen om studenten te helpen bij het starten van een eigen bedrijf door gratis ondernemersadvies te geven, conferenties te organiseren, seminars te houden, geselecteerde investeringen te subsidiëren en kantoorruimte te bieden. De Academic Incubator of Entrepreneurship werkt samen met het Wrocław Technology Park, een technologisch centrum met laboratoria, kantoorruimte, conferentiecentrum en moderne multimedia-apparatuur. Het doel van het Technologiepark is om voorwaarden te scheppen voor het gebruik van het wetenschappelijk en industrieel potentieel van Wrocław en de regio en om de industrie voor geavanceerde technologieën te stimuleren. De universiteit van Wrocław is er trots op een van zijn aandeelhouders te zijn. Vandaag is de universiteit van Wrocław de grootste universiteit in de regio en geeft ze les aan meer dan 40.000 studenten en ongeveer 1300 doctoraatsstudenten aan 10 faculteiten. 9000 studenten studeren elk jaar af aan de universiteit. WroclawUni01

Faculteit van Rechten, Administratie en Economie

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Bestuur en Economie is een van de grootste in Polen. De traditie dateert van de Pruisische rechtsschool opgericht in 1811. Meer dan 12.000 studenten worden op deze faculteit onderwezen door 200 wetenschappers en 170 studenten zijn ingeschreven in Ph.D. programma's. De faculteit biedt internationale uitwisselingsprogramma's en is er trots op internationale studenten uit Europa, Rusland, Kazachstan en Afrikaanse landen te mogen verwelkomen. Studenten kunnen lid worden van clubs en verenigingen en deelnemen aan nationale en internationale conferenties en symposia. Plekken om te studeren:

 • Wet
 • Administratie
 • Economie

Onderzoek: expertisegebieden zijn onder meer:

 • Geschiedenis van Polen en Poolse wetgeving
 • Administratief, civiel, strafrechtelijk, financieel en privaatrecht
 • Internationaal en Europees recht
 • Theorie van de economie

Internationale links: De faculteit heeft academische partnerschappen met ongeveer 40 instellingen in meer dan 18 landen over de hele wereld, waaronder:

 • Hidalgos Centrum voor Hoger Onderwijs in Mexico,
 • Centrum voor Latijns-Amerika Constitutioneel recht in Buenos Aires,
 • School voor Duits recht,
 • Postacademisch centrum, Straatsburg
 • CEDIMES Instituut, Frankrijk
 • Cambridge University Engels en Europees recht Course.

Faciliteiten: een van de grootste wetsbibliotheken in Polen met state-of-the-art apparatuur, collegezalen, klaslokalen, computerlokalen en een studeerkamer met toegang tot internet en databases

Locaties

Wrocław

Address
Pl. Uniwersytecki 1
50-137 Wrocław, Neder-Silezië, Polen

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden