West Pomeranian Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

"Leren zonder gedachte is arbeid verloren; gedachte zonder leren is levensgevaarlijk "

  • Confucius

Wist u dat Steve Jobs, Bill Gates en Richard Branson, de rijkste mensen van de hedendaagse wereld, hebben nooit hoger onderwijs opgedaan? Jobs gaf wet studies na het eerste semester en Gates niet eens duren tot het einde van het. Vol complexen en dyslectisch jonge Branson op zijn beurt geconfronteerd met uitzetting uit de school meerdere keren.

Die personages, de ingenieuze makers van de technologie wonderen en grote fortuinen, raakte teleurgesteld in het onderwijs zeer snel. Net zoals Confucius ze dachten "Leren zonder gedachte is arbeid verloren". Maar "het denken zonder leren is gevaarlijk", vervolgde Confucius.

Nooit eerder heeft de wijsheid van Confucius's waarachtiger geweest. Maar we leven in het tijdperk van kennis, intellect en informatie. Onbevoegdheid of kwalificaties is levensgevaarlijk tegenwoordig.

Daarom nodig ik u uit ...

... Tot het nemen van een uitdaging en iets in je leven veranderen!

... Om een ​​architect van je eigen professionele identiteit zijn!

... Aan studies in de moderne school te ondernemen - de school met passie en ambitie op te voeden!

Studies aan de West-Pommeren Business School - de oudste niet-openbare business school van West-Pommeren - zijn uw kans en onze uitdaging. Ze zijn een garantie van diepgaande, up-to-date kennis en praktische vaardigheden eiste op een arbeidsmarkt. Elke dag maken wij voor u de onbeperkte mogelijkheden voor de ontwikkeling en verbetering. Wij geven u zowel een organisatorische ondersteuning verdienen tijdens het proces van studeren. Wij hebben voor u bracht een e-learning platform, met een gemakkelijke en gratis toegang tot educatieve content die u nodig heeft, een digitale bibliotheek en een on-line student service-systeem - "e-decanaat".

Je gaat naar de gastvrije sfeer van gezelligheid en partnerschap te waarderen en u zal onmiddellijk erkennen onze passie voor het onderwijs. Dat komt omdat we ontwikkelen en unieke kennis te verkopen op een unieke manier - we zijn een vooruitstrevende onderneming van kennis.

Join 25 duizenden mensen, die al onze professionaliteit hebben vertrouwd!

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen

prof. Aneta Zelek Ph. D

Rector van de West-Pommeren Business School

De West-Pommeren Business School is een progressieve onderneming van kennis WE DIENEN BUSINESS PROFESSIONEEL ... ALTIJD

De West-Pommeren Business School:

  • Een niet-openbare instelling voor hoger onderwijs die onder de wet van het hoger onderwijs; - Een non-profit instelling - herinvesteren winst in ontwikkeling; - Volledig onafhankelijk bij het bepalen van haar missie, doelstellingen en prioriteiten, die zich manifesteert door de vrijheid van onderwijs, de vrijheid van wetenschappelijk onderzoek en de vrijheid van de intellectuele ontwikkeling; - Bezorgd over de praktische dimensie van de studies en praktisch onderwijs aan professioneel management en uitvoerend personeel; - Een educatieve en wetenschappelijke instelling die samenwerkt met de economische omgeving in het voordeel van de sociaal-economische groei van de Euregio; - Een instelling op basis van de humanistische waardesysteem - met respect voor de mensenrechten, patriottisme, democratie, eco-ontwikkeling en sociale verantwoordelijkheid; - Ook vol van respect voor de Europese ethische code; - ... En de intellectuele eigendom; - Een hogere de school gevestigd op het terrein van professionaliteit en partnerschap.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Pools

Bekijk Bachelors » Bekijk 1-jarige MBA\'s » Bekijk Diploma's » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bacheloropleiding In Het Internationale Bedrijfsleven

Campus Voltijd 3 jaar October 2018 Polen Szczecin

International Business is een gespecialiseerde 3 jaar (6 semesters) business programma met betrekking tot kwesties in verband met de mondiale economie, buitenlandse handel, internationale betrekkingen, internationaal management, recht, ethiek. [+]

Bacheloropleiding International Business internationale bedrijfsleven is een gespecialiseerde 3 jaar (6 semesters) business programma met betrekking tot kwesties in verband met de mondiale economie, buitenlandse handel, internationale betrekkingen, internationaal management, recht, ethiek. International Business afgestudeerden hebben een basiskennis van het economisch gebied met de impact gezet op de internationale economische betrekkingen, internationale financiën, internationale transacties en ondernemerschap functioneren. Zij zijn de specialisten met competenties om zaken te doen in een Europese markt in aansluiting op de wereldwijde markt. Hun bevoegdheden toe te werken in internationale bedrijven en in een multiculturele omgeving. Dankzij de cursussen uitgevoerd in een Engels taal en stages, afgestudeerden van International Business zijn zeer concurrerend in een internationale arbeidsmarkt. "De studies hielp me een goed begrip van hoe de zaken werken, leren de fijne kneepjes van de internationale markten en nuttige vaardigheden te verkrijgen in de strategische planning en productontwikkeling. Mijn favoriete onderdeel waren natuurlijk klassen gehouden door echte ondernemers die begonnen-up succesvolle bedrijven in landen als Polen, Oostenrijk, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Hun hands-on ervaring is onbetaalbaar en is een grote bron van inspiratie. " Vladislav Koshelyev, Yahoo! Asia Pacific Pte. Ltd. Loopbaanperspectieven Met de bacheloropleiding International Business studenten zijn in staat om te werken in een internationale setting als product manager, export manager, informatie auditor, koper, channel manager of zelfs business developer over de hele wereld. Natuurlijk is het ook mogelijk om een ​​eigen bedrijf te starten of deelnemen aan familiebedrijf met deze mate. De set van praktische vaardigheden kunnen onze afgestudeerden om te... [-]

Videos

International Business Studies in The West Pomeranian Business School