WSB University in Gdansk

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

WSB University in Gdansk geeft om zijn studenten. De juiste infrastructuur heeft een positieve invloed op het comfort van het studeren. We hebben moderne leerlaboratoria voor u klaargemaakt met hoogwaardige apparatuur en software en ruimte voor leren en ontspannen. Bovendien zijn de gebouwen gehandicapt vriendelijk. Het is puur plezier om op zo'n plek te studeren.

Vriendelijke plaatsen

De volgende faciliteiten staan ​​tot uw dienst binnen de gebouwen:

  • Een rechtszaal: op maat gemaakt voor rechtenfaculteiten, een speciale rechtszaal werd voorbereid voor de praktijk van rechtszaalprocedures waar relevante simulatieklassen plaatsvinden.
  • Fotolab - het eigen lab van de universiteit wordt gebruikt door studenten grafische vormgeving en multimedia om hun praktische vaardigheden te trainen. Het lab is uitgerust met professionele verlichting, camera's, verwisselbare achtergronden voor fotografie en een filmcamera.
  • Stille en vocale werkruimtes: er zijn twee zalen in de bibliotheek die door studenten kunnen worden geboekt om hen bijvoorbeeld ruimte te bieden voor werk in groepen over een project, terwijl ze tegelijkertijd de bibliotheekbronnen kunnen gebruiken.
  • Studentenzones - vier kamers ingericht met comfortabele banken, tafels, koffieapparaten en een tv. De kamers bieden ruimte om te rusten of om te leren in pauzes tussen de lessen.
  • Groene gebieden met banken, hangmatten, houten huizen, plaatsen om te leren, te ontspannen, te eten, te praten en te socialiseren.

Praktisch is onze prioriteit

WSB University in Gdansk is een school die grotendeels praktische lessen biedt. Dit is een van onze onderscheidende kenmerken. Als enige in de regio bieden we lessen in een duaal systeem, wat betekent dat ongeveer 50% van de vakken in een bepaald specialisme bij deeltijdstudies betrekking heeft op lessen die bij de locatie van onze zakenpartner worden uitgevoerd. Daardoor verwerven onze studenten praktische kennis en vaardigheden die ze in de toekomst in hun professionele carrière kunnen gebruiken. De lessen worden gegeven door docenten-praktijkmensen waar de theorie wordt geconfronteerd met cases uit de praktijk. Studenten kunnen ook antwoorden krijgen op boeiende vragen die betrekking hebben op praktische aspecten van het beroep dat zij studeren.

WSB helpt ook bij het initiëren van een professionele carrière. Elk jaar biedt het Career Office meer dan 1000 professionele praktijk-, stage- en werkaanbiedingen in bedrijven met uiteenlopende activiteitenprofielen. Dit is de reden waarom de studenten de tijdens hun studie verworven kennis praktisch kunnen gebruiken en wat extra inkomen kunnen verdienen.

Afdeling Internationale Betrekkingen

De afdeling Internationale Betrekkingen aan de WSB University in Gdansk is niet alleen erg actief bij de dagelijkse verwerving van buitenlandse studenten, maar ook bij het helpen bij het aanpassingsproces op school. Het departement organiseert taalcursussen voor buitenlanders, aanpassingsdagen, culturele workshops en helpt bij het vinden van accommodatie.

Omdat er verschillende nationaliteiten werkzaam zijn in het departement, waaronder Nepalezen, Oekraïners en Polen, zijn we in staat om onze buitenlandse studenten te begrijpen en hen de diensten aan te bieden die ze nodig hebben.

STUDIE VOOR MINDER EN GELD VOOR ONZE UE CO-FINANCIËLE STUDIE!

https://www.wsb.pl/english/co-financed-studies

Locaties

Gdańsk

Address
aleja Grunwaldzka 238a,
80-266 Gdańsk, Woiwodschap Pommeren, Polen

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden