Lees de Officiële Beschrijving

WSB University in Gdansk geeft om zijn studenten. De juiste infrastructuur heeft een positieve invloed op het comfort van het studeren. We hebben moderne leerlaboratoria voor u klaargemaakt met hoogwaardige apparatuur en software en ruimte voor leren en ontspannen. Bovendien zijn de gebouwen gehandicapt vriendelijk. Het is puur plezier om op zo'n plek te studeren.

Vriendelijke plaatsen

De volgende faciliteiten staan ​​tot uw dienst binnen de gebouwen:

  • Een rechtszaal: op maat gemaakt voor rechtenfaculteiten, een speciale rechtszaal werd voorbereid voor de praktijk van rechtszaalprocedures waar relevante simulatieklassen plaatsvinden.
  • Fotolab - het eigen lab van de universiteit wordt gebruikt door studenten grafische vormgeving en multimedia om hun praktische vaardigheden te trainen. Het lab is uitgerust met professionele verlichting, camera's, verwisselbare achtergronden voor fotografie en een filmcamera.
  • Stille en vocale werkruimtes: er zijn twee zalen in de bibliotheek die door studenten kunnen worden geboekt om hen bijvoorbeeld ruimte te bieden voor werk in groepen over een project, terwijl ze tegelijkertijd de bibliotheekbronnen kunnen gebruiken.
  • Studentenzones - vier kamers ingericht met comfortabele banken, tafels, koffieapparaten en een tv. De kamers bieden ruimte om te rusten of om te leren in pauzes tussen de lessen.
  • Groene gebieden met banken, hangmatten, houten huizen, plaatsen om te leren, te ontspannen, te eten, te praten en te socialiseren.

Praktisch is onze prioriteit

WSB University in Gdansk is een school die grotendeels praktische lessen biedt. Dit is een van onze onderscheidende kenmerken. Als enige in de regio bieden we lessen in een duaal systeem, wat betekent dat ongeveer 50% van de vakken in een bepaald specialisme bij deeltijdstudies betrekking heeft op lessen die bij de locatie van onze zakenpartner worden uitgevoerd. Daardoor verwerven onze studenten praktische kennis en vaardigheden die ze in de toekomst in hun professionele carrière kunnen gebruiken. De lessen worden gegeven door docenten-praktijkmensen waar de theorie wordt geconfronteerd met cases uit de praktijk. Studenten kunnen ook antwoorden krijgen op boeiende vragen die betrekking hebben op praktische aspecten van het beroep dat zij studeren.

WSB helpt ook bij het initiëren van een professionele carrière. Elk jaar biedt het Career Office meer dan 1000 professionele praktijk-, stage- en werkaanbiedingen in bedrijven met uiteenlopende activiteitenprofielen. Dit is de reden waarom de studenten de tijdens hun studie verworven kennis praktisch kunnen gebruiken en wat extra inkomen kunnen verdienen.

Afdeling Internationale Betrekkingen

De afdeling Internationale Betrekkingen aan de WSB University in Gdansk is niet alleen erg actief bij de dagelijkse verwerving van buitenlandse studenten, maar ook bij het helpen bij het aanpassingsproces op school. Het departement organiseert taalcursussen voor buitenlanders, aanpassingsdagen, culturele workshops en helpt bij het vinden van accommodatie.

Omdat er verschillende nationaliteiten werkzaam zijn in het departement, waaronder Nepalezen, Oekraïners en Polen, zijn we in staat om onze buitenlandse studenten te begrijpen en hen de diensten aan te bieden die ze nodig hebben.

STUDIE VOOR MINDER EN GELD VOOR ONZE UE CO-FINANCIËLE STUDIE!

https://www.wsb.pl/english/co-financed-studies

Opleidingen te volgen in:
Engels
Pools

Deze school biedt ook:

Bachelor

WSB University in Gdansk

Tri-city is de residentie van veel bedrijven die internationale boekhoud- en financiële diensten aanbieden. Vereisten om te vergaderen om in die bedrijven te werken, om e ... [+]

Tri-city is de residentie van veel bedrijven die internationale boekhoud- en financiële diensten aanbieden. Vereisten om te vergaderen om in die bedrijven te werken, om er maar een paar te noemen, omvatten vloeiend Engels en kennis van boekhouding en financiën. International Financial Services-specialisatie biedt de mogelijkheid om aan de vereisten van die werkgevers te voldoen.

Je kennis en vaardigheden omvatten:

werking van de markt voor beleggingsfondsenfinanciële diensten verlenen aan buitenlandse bedrijvenoperationeel onderhoud van beleggingsfondsenvereffeningen van effectentransactiesbeoordelingen van financiële instrumentenkennis van zaken gerelateerd aan bankieren, financiën en boekhouding.het uitvoeren van financiële analyse voor bedrijven die op de internationale markt opereren... [-]
Polen Gdańsk
October 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
WSB University in Gdansk

Engels gebruiken is momenteel een van de basisvaardigheden in het bedrijfsleven. Daarom stellen we een faculteit voor waar je kennis en praktische vaardigheden met betrek ... [+]

Engels gebruiken is momenteel een van de basisvaardigheden in het bedrijfsleven. Daarom stellen we een faculteit voor waar je kennis en praktische vaardigheden met betrekking tot de werking van bedrijven kunt combineren met het uitgebreide onderwijs in het Engels. Dit zal u helpen tijd te besparen en u te concentreren op het verkrijgen van ervaring.

Je kennis en vaardigheden omvatten:

gespecialiseerd vocabulaire voor financiën, management en marketingvloeiend gebruik van zakelijke taalvertalen / interpreteren en onderhandelen over culturele verschillenomgaan met documentatie en correspondentie in het Engelsvaardige uitvoering van zakelijke onderhandelingen met buitenlandse zakenpartnersontwikkeling en voorbereiding van marketingplannen en promotionele activiteiten op buitenlandse marktenkennis van zaken gerelateerd aan bankieren, financiën en boekhouding.... [-]
Polen Gdańsk
October 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
WSB University in Gdansk

Softwareontwikkeling is een cursus Engelstalig in programmeren. Bij aanvang van de werkzaamheden aan een programmeerproject moet een aantal elementen in overweging worden ... [+]

Softwareontwikkeling is een cursus Engelstalig in programmeren. Bij aanvang van de werkzaamheden aan een programmeerproject moet een aantal elementen in overweging worden genomen, zoals behoeftenanalyse, modellering, software-implementatie en het elimineren van fouten. Men moet niet vergeten dat elk van de fasen op verschillende manieren kan worden uitgevoerd.

Momenteel kunnen programmeurs veel gespecialiseerde tools gebruiken ter ondersteuning van de ontwikkeling van gecompileerde applicaties en hun beheer. Het beroep van programmeur blijft het meest gewild op de markt en de taal van programmeren is een internationale taal.

Je kennis en vaardigheden omvatten:

syntaxis en semantiek van programmeertalencompilatie techniekenoperationele systeemniveau-programmeringverspreid en cloud-programmeringontwikkeling van geavanceerde zakelijke applicaties in de netwerkomgeving... [-]
Polen Gdańsk
October 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
WSB University in Gdansk

Als resultaat van de ontwikkeling van de toerismemarkt werd het Engels spreken een van de belangrijkste competenties. In het lange tijdsperspectief waarin de ontwikkeling ... [+]

Als resultaat van de ontwikkeling van de toerismemarkt werd het Engels spreken een van de belangrijkste competenties. In het lange tijdsperspectief waarin de ontwikkelingstendensen in de HoReCa-sector en de marktgegevens spreken over 8% groei van buitenlandse toeristen die van jaar tot jaar komen, is de vaardigheid van vloeiende communicatie in het Engels een belangrijke vereiste om een ​​baan te krijgen met een zeer aantrekkelijke vergoeding.

Geselecteerde gespecialiseerde onderwerpen :

organisatie van zakelijk toerisme, verkoop en marketing van toeristisch product, management in de hotelindustrie [-]
Polen Gdańsk
October 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

WSB in Tricity