Lees de Officiële Beschrijving

De WSB University in Wrocław is een academische instelling die opereert onder de Wet op het hoger onderwijs van 27 juli 2005. De wet, naast de inschrijving van de universiteit in het register van niet-openbare instellingen voor hoger onderwijs en verenigingen van niet-openbare hogeronderwijsinstellingen, zorgt voor dat de studenten alle rechten kunnen uitoefenen waar ze recht op hebben als deelnemers aan een opleiding in het hoger onderwijs.

 • WSB-missie: innovatief, vriendelijk en praktisch gericht - je helpen je wereld te veranderen.
 • WSB-visie: een regionale leider in het aanbieden van hoger onderwijs aan degenen die werk en studie combineren.

Nieuwe programma's beschikbaar van de WSB University in Wrocław

Twee eerste cyclus opleidingen, filologie en politieke wetenschappen zijn toegevoegd aan het assortiment van de universiteit als een resultaat van de fusie met de Wrocław College van Management en Financiën (Wyższa Szkoła Zarządzania i Finansów).

WSB - de leider van instellingen voor hoger onderwijs in de regio Dolny Śląsk

De recente fusie heeft de reputatie van de WSB University versterkt als de grootste privé-instelling voor hoger onderwijs in de regio Dolny Śląsk. De bijbehorende voordelen zijn: wat betekent dit voor zijn studenten? Het is duidelijk dat:

 • zijn toppositie in de sector van het hoger onderwijs in de regio waarborgt stabiliteit, geloofwaardigheid en continuïteit en is indicatief voor een superieure kwaliteit van de opleiding en het prestige en de brede erkenning van zijn diploma's,
 • zijn voortdurende expansie en toewijding aan excellentie in onderzoek en onderwijs resulteert in de lancering van nieuwe opwindende eerste-cyclus opleidingen, zoals filologie en politicologie.

Waarom WSB Universiteiten?

Als je voor de WSB University kiest, zul je:

 • vind het gemakkelijk om je studie te combineren met een professionele carrière. Onze studieprogramma's zijn afgestemd op de levensstijl van mensen met een baan.
 • ontmoet gerenommeerde academici en bedrijfsmensen in de klas
 • het opdoen van actuele kennis omdat we onze studieprogramma's ontwikkelen in samenwerking met bedrijfsmensen uit bepaalde sectoren, zodat de programma's voldoen aan de behoeften van de werkgevers.
 • studeren in goed uitgeruste klaslokalen, collegezalen en laboratoria met toegang tot gespecialiseerde softwaretoepassingen
 • beslissen wanneer en hoe collegegeld te betalen dankzij een flexibel collegegeldbetalingssysteem
 • in staat zijn om het Moodle e-learningplatform en e-learningplatform voor vreemde talen te gebruiken
 • een professionele studentendienst krijgen die het je gemakkelijk maakt om alle formaliteiten af ​​te handelen
 • professionele ervaring opdoen door het doen van stages, het bijwonen van trainingen en workshops georganiseerd door het WSB Career Services Office.

Deze school biedt ook:

BSc

WSB Wroclaw

First-cycle (bachelor) opleidingen zijn hbo-opleidingen die 3 jaar duren. Het curriculum is bedoeld om studenten gedurende een periode van 6 semesters een waardevolle ber ... [+]

WSB UNIVERSITY IN WROCŁAWWordt in het Engels gedoceerdFull timePROGRAMMA BESCHRIJVING

First-cycle (bachelor) opleidingen zijn hbo-opleidingen die 3 jaar duren. Het curriculum is bedoeld om studenten gedurende een periode van 6 semesters een waardevolle beroepskwalificatie te bieden en hen uit te rusten met zoveel mogelijk relevante vaardigheden.

Faculteit: Management Specialisatie: bedrijfskundeWat zijn bedrijfskunde-studies (BA)?full-time undergraduate studies aan de managementopleiding,het programma is volledig Engelstalig en biedt studenten een zeer goede voorbereiding op het volgen van studies en stages in het buitenland

Lengte - 6 semesters (3 jaar) Programma Curriculum: http://www.wsb.pl/english/sites/english.nowestrony.sandbox.dti.teb-akademia.pl/files/default_images/do_pobrania/ba_curriculum.pdf... [-]

Polen Wrocław
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands