WSEI College of Economics and Computer Science Krakow

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over WSEI

College of Economics and Computer Science of WSEI werd opgericht in 2000 en op deze dag werd het college ingeschreven in het register van niet-overheidsinstellingen voor hoger onderwijs. WSEI's initiatiefnemer en oprichter waren Consulting and Training Institute Ltd, een gerenommeerd advies- en trainingsbedrijf in Krakau, wiens jarenlange bedrijfservaring de sterke industrie-oriëntatie en loopbaanfocus van academische programma's van WSEI inspireerde.

Sterke zakelijke relatie

WSEI is altijd sterk verbonden geweest met de industrie en het bedrijfsleven, met een actieve Raad van Industrie-adviseurs en meerdere samenwerkingsverbanden met succesvolle bedrijven, zakelijke leiders, evenals industriële en professionele organisaties. Deze langdurige inzet voor het leveren van hoogwaardige professionals aan lokale en internationale bedrijven heeft geresulteerd in de erkenning van WSEI bij bedrijven als een uitstekende praktijkgerichte instelling voor hoger onderwijs.Sponsored by Google Chromebooks Brooke Cagle / Unsplash

Onze missie

We bieden een diep praktijkgericht onderwijs gericht op voortdurende ontwikkeling. Wij zijn een instelling voor hoger onderwijs gecreëerd door gepassioneerde individuen voor gepassioneerde individuen. Voor ons is hoger onderwijs een zoektocht naar professionele uitmuntendheid en vervulling in het leven.

We zijn down to earth in onze toewijding om onze studenten uit te rusten met de juiste vaardigheden en de juiste mindset, en toch zijn we van mening dat het onderwijsproces vol plezier, onafhankelijkheid, opwinding en creativiteit moet zijn.

Onze normen

  • Plug
  • Onafhankelijkheid en moed om te creëren en te innoveren: wij zorgen ervoor dat u klaar bent om aan uw eigen ondernemersreis te beginnen en in staat bent uw creatieve zelf in te drukken in de wereldwijde gemeenschap.
  • Flexibele en branchegerichte programma's: we zorgen ervoor dat je de universiteit verlaat met waardevolle en gewilde vaardigheden. We stoppen nooit met het kalibreren en aanpassen van onze academische programma's om zowel aan de industrie als aan maatschappelijke behoeften te voldoen.
  • De omgeving van openheid, vriendschap, enthousiasme, teamwerk en creativiteit: we zorgen ervoor dat u klaar bent om deel uit te maken van uw werk en lokale gemeenschappen en om uw energieën, ideeën en vaardigheden royaal te delen met individuen waarmee u op professioneel en sociaal gebied omgaat levels.
  • Wereldwijde gereedheid: we zorgen ervoor dat u klaar bent om diversiteit te omarmen en uzelf als een burger van de wereldwijde gemeenschap, een aanwinst op de wereldwijde werkplek en een ondernemer op de wereldmarkt te zien.130822_pexels-photo-1438072.jpeg Buro Millennial / Pexels

Strategische resultaten van studenten

Hoger onderwijs, zoals we het zien bij WSEI, is een hulpmiddel om individuele, professionele en persoonlijke doelen te bereiken. We bouwen een omgeving waar we elk van deze doelen kunnen ondersteunen en helpen, of het nu gaat om:

  • Carrière opbouwen in uw eigen land of elders in de wereld;
  • Een succesvol individu worden en gewaardeerd worden door gelijken;
  • Een gevoel van voldoening en levendigheid voelen;
  • Leren om onafhankelijkheid in het leven te bereiken.

Locaties

Kraków

Address
ul. Św. Filipa 17, 31-150 Krakow, Poland
30 Kraków, Woiwodschap Klein-Polen, Polen

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden