Lees de Officiële Beschrijving

WSPA - de oudste in Lublin!

Het University College of Enterprise and Administration in Lublin (WSPA) werd in 1998 opgericht als een particuliere instelling voor hoger onderwijs en lanceerde haar eerste studieprogramma "Bedrijfsbeheer" met 415 studenten toegelaten tot het eerste jaar. In het volgende academiejaar 1999/2000 had het University College al meer dan 1 400 studenten.

Het University College of Enterprise and Administration werkt op basis van de toestemming die is verleend door de minister van Nationaal Onderwijs en op grond van de Wet op het hoger onderwijs van 27 juli 2005 (Staatsblad nr. 164, item 1365, zoals gewijzigd) en wettelijke voorschriften die zijn uitgegeven in overeenstemming met de wet, evenals op basis van het statuut. De school staat onder toezicht van de oprichter en de minister bevoegd voor het hoger onderwijs, in overeenstemming met de wet op het hoger onderwijs.

De missie van het University College is om studenten creatief te laten zijn, hun loopbaan te ontwikkelen en hen te helpen hun eigen plek in de globaliserende wereld te vinden. WSPA ontwikkelt internationale en interculturele competenties van studenten door een internationale omgeving te creëren aan de universiteit en door internationale mobiliteit van studenten en faculteiten. Het University College werkt nauw samen met een groot aantal Europese en niet-Europese universiteiten en hogescholen, verenigingen, bedrijven en arbeidsmarktinstellingen.

WSPA heeft ervaring met projecten die worden gefinancierd met EU-structuurfondsen en programma's voor levenslang leren: Erasmus, Leonardo da Vinci, Grundtvig, Study Visit, STF. Sinds 2007 heeft WSPA twintig door de EU-structuurfondsen gesteunde subsidies ontvangen voor een bedrag van bijna 8 miljoen EUR, 200 000 EUR uit het Scholarship and Training Fund, LLP-Erasmus en Erasmus voor een bedrag van 1 miljoen EUR. WSPA ontving de Leaders 'University Award en een titel van mobiliteitsleider in projecten gefinancierd door de Noorse fondsen. WSPA won de eerste plaats in de categorie De grootste training voor personeel in de EER Subsidies - Noorwegen-beurzen in Polen.

Praktisch onderwijs is een sterke prioriteit van WSPA (stages, stages, zakelijke en openbare administratie, praktijkmensen als leden van de faculteit). Onderwijsmethoden omvatten studie in kleine groepen, tutorials, hands-on aanpak, individuele en groepsprojecten, gemeenschapsprojecten. WSPA biedt een breed scala aan mogelijkheden voor studenten: internationale korte en lange termijn mobiliteit, Career Office, stages, werkprojecten en stages bij lokale en regionale zakelijke partners, studentenregering, halfjaarlijkse jobbeurzen, een business incubator voor studenten. De school onderhoudt ook nauwe banden met het lokale en regionale bedrijfsleven.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

WSPA University College of Enterprise and Administration

Als afgestudeerde journalistiek en sociale communicatie bent u voorbereid op werk als journalist, verslaggever of redacteur; voor het gebruik van hulpmiddelen voor netwer ... [+]

Over het programma

Als afgestudeerde journalistiek en sociale communicatie bent u voorbereid op werk als journalist, verslaggever of redacteur; voor het gebruik van hulpmiddelen voor netwerkcommunicatie; verzamelen, bewerken en selecteren van nieuws; het maken van radioverslagen en tv-documentaires; montage; evenals voor toonaangevende politieke en reclamecampagnes! We bieden fulltime- en deeltijdstudies.

We zullen je voorbereiden op het werk in:openbare en commerciële televisie,nieuwsbladen in de massamedia,lokale of landelijke pers,redactionele teams van webportals,PR bureaus,artistieke agentschappen,adverterende agentschappen,media huizen,instellingen en organisaties die contact hou... [-]
Polen Lublin
Oktober 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
WSPA University College of Enterprise and Administration

Als afgestudeerde van Management ben je voorbereid op het beheer van processen en ondernemingen in bedrijven en uitvoeringsorganisaties. Je verwerft probleemoplossende va ... [+]

Over het programma

Als afgestudeerde van Management ben je voorbereid op het beheer van processen en ondernemingen in bedrijven en uitvoeringsorganisaties. Je verwerft probleemoplossende vaardigheden, bijvoorbeeld bij het ontwerpen van nieuwe processen en systemen van beheer en het herstructureren van bestaande. Je wordt uitgerust voor het organiseren en beheren van projecten, kwaliteit, innovaties en logistieke procedures. Bovendien kunt u computersystemen gebruiken die het besluitvormingsproces ondersteunen.

Als afgestudeerde heb je de vaardigheden van organisatie en management van financiën. De opleiding, met cursussen in ondernemerschap, personeelsbeheer, onderhandelingen en marketing, zal u helpen uw eigen bedrijf te runnen. We bieden fulltime- en deeltijdstudies.... [-]

Polen Lublin
Oktober 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands