Lees de Officiële Beschrijving

Warsaw Film School - een decennium in film en innovatie

WarsawFS102

Warsaw Film School werd in 2004 opgericht door de Poolse filmregisseur, producent en scenarioschrijver Maciej Slesicki en een van de populairste acteurs van het land, Boguslaw Linda - de hoofdpersoon van Andrzej Wajda's laatste film "Afterimage".

De academie is een unieke filminstelling, een van de drie in het land die BA-diploma's verleent en de enige kunstacademie onder het beschermheerschap van het ministerie van Cultuur om BA International Studies in het Engels te hebben.

Warschau Film School, gevestigd in de hoofdstad van Polen, is het middelpunt van een filmeducatiecentrum, dat ook een film-geprofileerde middelbare school, middelbare school, beroepsopleiding, arthouse-bioscoop Kino Elektronik en een productiebedrijf omvat.

Docenten van de filmschool in Warschau, zoals Helmer Krzysztof Zanussi en de voor de Academy Award genomineerde Bartosz Konopka behoren tot de meest erkende Poolse en internationale filmmakers, specialisten op het gebied van film en nieuwe media. In 2010 verhuisde de filmschool van Warschau naar een gloednieuwe campus met een capaciteit van 2600 vierkante meter, die ruimte bood voor film- en fotografieshows, donkere kamers, postproductie-faciliteiten en een high-end geluidsstudio.

Onze afgestudeerde Dorota Kobiela was genomineerd voor de Oscars 2018 voor "Loving Vincent". Dit was de tweede Oscar-nominatie waar onze afgestudeerden trots op kunnen zijn. De eerste werd in 2015 aan Tomasz Śliwiński gegeven voor zijn documentaire Kort onderwerp 'Onze vloek'.

De filmschool van Warschau bevindt zich in het hart van Polen, een land dat jaarlijks ongeveer 60 speelfilms produceert en is betrokken bij 20 tot 30 internationale coproductieprojecten per jaar. We bevinden ons midden in een zich dynamisch ontwikkelende audiovisuele markt, met een sterke filmtraditie en oprechte gehechtheid aan film als een manier van persoonlijke en politieke expressie.

Warsaw Film School organiseert een reeks educatieve, artistieke en professionele evenementen, waaronder Script Fiesta - Europa's enige volledig open festival gewijd aan de kunst van het schrijven voor het scherm. Elk jaar verzamelen honderden professionals zich voor een week lang masterclasses, workshops, pitchingsessies en sociale evenementen. De speciale gastenlijst is inclusief Joe Eszterhas, Pilar Alessandra, Linda Aronson, Jane Campion en de Sundance 2016-winnaar uit Israël - Elite Zexer.

Programs taught in:
Engels

Deze school biedt ook:

BA

Warsaw Film School

Deze BA-cursus verkent de vele manieren waarop de cameraman deelneemt aan het gezamenlijke proces van het vertalen van scenario's naar zinvolle en stimulerende films. We ... [+]

INSCHRIJVING voor academisch jaar 2019-2020De inschrijving wordt aangekondigdInnovatief onderwijsprogramma

Warsaw Film School heeft een unieke, niet-gegradueerde BA Film en Multimedia cursus gelanceerd, die erg populair bleek te zijn bij buitenlandse studenten. Het innovatieve programma voor onze nieuwe specialisatie in cinematografie en postproductie is gebaseerd op kennis en ervaring van multimediaspecialisten van wereldklasse, evenals actieve filmmakers, makers.

Studenten krijgen de mogelijkheid om een ​​eersteklas apparatuur op de markt te gebruiken.

Alle lessen worden in het Engels gegeven in de aangepaste workshopzalen, studio's, gearrangeerde filmsets op Warsaw Film School van Warsaw Film School .... [-]

Polen Warschau
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Warsaw Film School

Dit 3 jaar durende BA Film Directing-programma combineert academische theorie met praktische vaardigheden om studenten uit te rusten met de uitgebreide kennis die ze nodi ... [+]

INSCHRIJVING voor academisch jaar 2019-2020De inschrijving wordt aangekondigdInnovatief onderwijsprogramma

Warsaw Film School heeft een unieke, niet-gegradueerde BA Film en Multimedia cursus gelanceerd, die erg populair bleek te zijn bij buitenlandse studenten. Het innovatieve programma voor onze nieuwe specialisatie in filmregistratie en videogames is gebaseerd op kennis en ervaring van multimediaspecialisten van wereldklasse, evenals actieve filmmakers, videomakers en producenten van videogames.

Studenten krijgen de mogelijkheid om een ​​eersteklas apparatuur op de markt te gebruiken.

Alle lessen worden in het Engels gegeven in de aangepaste workshopzalen, studio's, gearrangeerde filmsets op Warsaw Film School van Warsaw Film School .... [-]

Polen Warschau
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Location address
Warsaw Film School
7 gen. Zajączka st.

Warsaw, Woiwodschap Mazovië, 01-518 PL