Inter American University of Puerto Rico

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

,

, , , , , , , meer dan 50 programma's in het Spaans en Engels

De Bayamón Campus biedt bacheloropleidingen Technische Bedrijfskunde, Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde, alle drie geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie voor Engineering and Technology (ABET).

Voordelen van Studeren in Puerto Rico

  • Hoogwaardig onderwijs Solid onderwijssysteem: INTER heeft een vergunning van de Raad voor Onderwijs van Puerto Rico, en geaccrediteerd door het Midden-Staten de Commissie op het Hoger Onderwijs (MSCHE), die dezelfde vereniging die de instellingen voor hoger onderwijs dient in Delaware, het District of Columbia, Maryland, New Jersey, New York, Pennsylvania, de Maagdeneilanden, en anderen.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Spaans

Bekijk BBA's » Bekijk BSc's » Bekijk MSc\'s » Bekijk MBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BBA

Bachelor in ondernemers- en bestuurlijke ontwikkeling (BBA)

Online Campus Voltijd 4 jaar January 2019 Puerto Rico Aguadilla Bajadero Barranquitas Bayamón Fajardo Guayama San Juan San Germán Ponce +9 more

De Ondernemend en Managerial Development Program is bedoeld om de student met kennis van de principes die de commerciële ontwikkeling van bedrijven en hun zakelijke activiteiten regelen bieden. [+]

De Ondernemend en Managerial Development Program is bedoeld om de student met kennis van de principes die de commerciële ontwikkeling van bedrijven en hun zakelijke activiteiten regelen bieden.

De Bachelor in Business Administration programma met een grote in Ondernemend en Managerial Development streeft naar professionals met de vaardigheden en kennis die nodig zijn om als zelfstandige te verkennen als een haalbaar alternatief in hun professionele carrière of om een ​​positie als business manager bezetten voor te bereiden.

De student wordt gepresenteerd met de concepten, beginselen en de fundamentele praktijken van de verschillende disciplines die de ontwikkeling en het beheer van bedrijven en ondernemerschap, zoals onder meer: ​​management, ondernemerschap, boekhouding, marketing, economie, financiën, kwantitatieve methoden en human resources.... [-]


BSc

Bachelor in communicatie in de media productie (bs)

Campus Voltijd 4 jaar January 2019 Puerto Rico Bayamón

De Bachelor of Science Degree in Communicatie in Media Production biedt een theoretisch en praktijk voorbereiding van de productie van inhoud voor de media. De gebieden van de media die zijn opgenomen zijn: schrijven, fotografie, grafisch ontwerp, geluid, video en internet. [+]

De Bachelor of Science Degree in Communicatie in Media Production biedt een theoretisch en praktijk voorbereiding van de productie van inhoud voor de media.

De gebieden van de media die zijn opgenomen zijn: schrijven, fotografie, grafisch ontwerp, geluid, video en internet.

Dit programma stimuleert ondernemerschap en legt de nadruk op media-integratie in overeenstemming met de trends in de communicatie-industrie.

[-]

Bachelor in computer engineering (bs)

Campus Voltijd 4 jaar January 2019 Puerto Rico Bayamón

De Bachelor of Science in Computer Engineering Program omvat het ontwerp van computers en systemen op basis van computers. Het richt zich in de studie van software en hardware en de communicatie en interactie tussen hen. [+]

De Bachelor of Science in Computer Engineering Program omvat het ontwerp van computers en systemen op basis van computers. Het richt zich in de studie van software en hardware en de communicatie en interactie tussen hen.

Het programma omvat de studie en de toepassing van de theorie, principes en de praktijk van de elektrotechniek en de wiskunde problemen met het ontwerp van computers, apparaten en programma's die interactie met gebruikers en met elkaar op te lossen.

[-]

Bachelor in de biologie (bs)

Campus Voltijd 4 jaar January 2019 Puerto Rico Aguadilla Bajadero Barranquitas Bayamón Fajardo Guayama San Juan San Germán Ponce +8 more

De Bachelor of Science in de biologie is gericht op professionals in staat om het begrijpen van biologische processen, met een multidisciplinaire aanpak voor te bereiden. [+]

De Bachelor of Science in de biologie is gericht op professionals in staat om het begrijpen van biologische processen, met een multidisciplinaire aanpak voor te bereiden.

Het voorziet ervaringen die hen zal helpen identificeren, analyseren en problemen van biologische orde het gebruik van wetenschappelijke methoden op te lossen.

Het bevordert de ontwikkeling van kennis, laboratorium vaardigheden en attitudes om te oefenen met ethische, kritische en creatieve verantwoordelijkheid. Het bereidt studenten voor het personeel of voor graduate studies voort te zetten.

[-]

Bachelor in de biotechnologie (bs)

Campus Voltijd 4 jaar January 2019 Puerto Rico Aguadilla Bajadero Barranquitas Bayamón Guayama Ponce +5 more

De Bachelor of Science in Biotechnology streeft naar professionals met competenties te ontwikkelen om te zoeken naar oplossingen in de problemen van de samenleving, door het toepassen van de kennis en vaardigheden van de biotechnologie. Het curriculum omvat de ontwikkeling van vaardigheden voor de juiste toediening van moderne technologieën toegepast op het leven in de productie van consumptiegoederen. [+]

De Bachelor of Science in Biotechnology streeft naar professionals met competenties te ontwikkelen om te zoeken naar oplossingen in de problemen van de samenleving, door het toepassen van de kennis en vaardigheden van de biotechnologie.

Het curriculum omvat de ontwikkeling van vaardigheden voor de juiste toediening van moderne technologieën toegepast op het leven in de productie van consumptiegoederen.

Het programma bevordert de ontwikkeling van een verantwoorde besluitvorming met betrekking tot het milieu, bio-ethiek, gezondheidszorg en industrie. Afgestudeerden van dit programma zal in staat zijn om te werken op het gebied van de biotechnologie of in het onderzoek. Zij mogen ook, streven om door te gaan graduate of professionele studies.... [-]


Bachelor in de elektrotechniek (bs)

Campus Voltijd 4 jaar January 2019 Puerto Rico Bayamón

De Bachelor of Science opleiding in Electrical Engineering omvat de studie en het ontwerp van productiesystemen en de transmissie en de meting van de elektrische signalen. Hij benadrukt de analyse, het ontwerp, de implementatie en het testen van deze systemen. [+]

De Bachelor of Science opleiding in Electrical Engineering omvat de studie en het ontwerp van productiesystemen en de transmissie en de meting van de elektrische signalen. Hij benadrukt de analyse, het ontwerp, de implementatie en het testen van deze systemen.

Het curriculum bestaat uit vier submajors: Communication Systems; Controle systeem; Electronic Systems; en Power and Energy Systems.

De Electrical Engineering Program is geaccrediteerd door de Technische Accreditatie Commissie van de Raad voor Accreditatie voor Engineering and Technology (ABET) "(www.abet.org).

[-]

Bachelor in de forensische wetenschap (bs)

Campus Voltijd 4 jaar January 2019 Puerto Rico Aguadilla Barranquitas Bayamón Ponce +3 more

De Forensic Science Program presenteert een interdisciplinair onderzoeksprogramma dat zich richt op de ontwikkeling in de studenten de kennis en de fundamentele vaardigheden die nodig zijn voor de toepassing van wetenschappelijke methoden die worden gebruikt om bij te dragen tot de ontdekking van de oorzaken, de methode en de omstandigheden van de gewelddadige dood en andere misdaden. [+]

De Forensic Science Program presenteert een interdisciplinair onderzoeksprogramma dat zich richt op de ontwikkeling in de studenten de kennis en de fundamentele vaardigheden die nodig zijn voor de toepassing van wetenschappelijke methoden die worden gebruikt om bij te dragen tot de ontdekking van de oorzaken, de methode en de omstandigheden van de gewelddadige dood en andere misdaden.

Het programma benadrukt de behandeling van bewijs en kenmerkt zich door een combinatie van kennis in de natuurwetenschappen, forensische wetenschappen en criminologie.

[-]

Bachelor in de informatica (bs)

Online Campus Voltijd 4 jaar January 2019 Puerto Rico Aguadilla Bajadero Barranquitas Bayamón Fajardo Ponce San Juan San Germán +8 more

Het programma biedt een theoretische en praktische voorbereiding gericht op professionals gericht op de beheersing van kennis met betrekking tot de technische en gevarieerde gebieden van de discipline te ontwikkelen. Bovendien vergemakkelijkt de ontwikkeling van logische redenering vaardigheden analysemethoden voor probleemoplossing, programmeermethodologieën en gereedschap in verband met het gebied berekening. [+]

Het programma biedt een theoretische en praktische voorbereiding gericht op professionals gericht op de beheersing van kennis met betrekking tot de technische en gevarieerde gebieden van de discipline te ontwikkelen.

Bovendien vergemakkelijkt de ontwikkeling van logische redenering vaardigheden analysemethoden voor probleemoplossing, programmeermethodologieën en gereedschap in verband met het gebied berekening.

[-]

Bachelor in de luchtwegen wetenschappen (bs)

Campus Voltijd 4 jaar January 2019 Puerto Rico Bayamón

Het baccalaureaat in Airway Sciences biedt een balans van cursussen op het gebied van wetenschap, technologie en geesteswetenschappen. Studenten kunnen een van de twee majors hieronder beschreven te kiezen; bovendien kunnen zij kiezen voor een van de twee minderjarigen, een minderjarige in Airway Sciences of een minor in Commercial Pilot. [+]

Het baccalaureaat in Airway Sciences biedt een balans van cursussen op het gebied van wetenschap, technologie en geesteswetenschappen. Studenten kunnen een van de twee majors hieronder beschreven te kiezen; bovendien kunnen zij kiezen voor een van de twee minderjarigen, een minderjarige in Airway Sciences of een minor in Commercial Pilot.

Beschrijving van de Majors Aircraft Systems Management (Professional Pilot)

Deze belangrijke is ontworpen voor professionele piloten te bereiden met solide achtergrond vaardigheden tijdens de vlucht theorie, meteorologie en veiligheid. Het programma heeft betrekking op de door de Federal Aviation Administration (FAA) voor de bereiding van de studenten om de certificaten voor Private Pilot, Single-motor en de Multi-engine Commercial Pilot, de opleiding voor Instrument Flight verkrijgen eisen, en de certificeringen voor de eerste vlucht instructeur, instrument Flight Instructor en multi-engine vlieginstructeur.... [-]


Bachelor in de machinebouw (bs)

Campus Voltijd 4 jaar January 2019 Puerto Rico Bayamón

De Bachelor of Science Program in Mechanical Engineering omvat de studie van het transformeren van energie in een vorm die kan worden gecontroleerd en gebruikt voor de productie van goederen en diensten. Nadruk gelegd op de analyse, ontwerp, instructie en controle-apparatuur, instrumenten en mechanische systemen. [+]

De Bachelor of Science Program in Mechanical Engineering omvat de studie van het transformeren van energie in een vorm die kan worden gecontroleerd en gebruikt voor de productie van goederen en diensten. Nadruk gelegd op de analyse, ontwerp, instructie en controle-apparatuur, instrumenten en mechanische systemen.

Het programma is bedoeld om studenten voor te bereiden om werktuigbouwkunde te oefenen op het professionele niveau.

Dit programma is geaccrediteerd door de Technische Accreditatie Commissie van de Raad voor Accreditatie voor Engineering and Technology (ABET) "(www.abet.org).

[-]

Bachelor in het ontwerp en de ontwikkeling van video-spelletjes (bs)

Campus Voltijd 4 jaar January 2019 Puerto Rico Barranquitas Bayamón Fajardo +2 more

De Bachelor of Science in de Video Game Design and Development biedt studenten met een theoretische onderbouwing en geschikte werkwijzen voor de complexe en competitieve wereld van de video game-industrie. [+]

De Bachelor of Science in de Video Game Design and Development biedt studenten met een theoretische onderbouwing en geschikte werkwijzen voor de complexe en competitieve wereld van de video game-industrie.

De vaardigheden en technieken geleerd in dit programma zal studenten helpen bij het ontwerpen en hulpmiddelen (video games) om anderen te helpen in verschillende gebieden van hun leven, zoals onderwijs, leren, gezondheid, familie cohesie, artistieke expressie, en het verwerven van sociale bewustzijn te ontwikkelen.

Daarnaast zullen de studenten leren om te werken in een multidisciplinaire omgeving waar ze het belang van goede communicatie en teamwork zal herkennen. Ze zullen ook leren te waarderen, te herkennen en begrijpen van het werk en de inzet van alle teamleden.... [-]


Bachelor in industrial engineering (bs)

Campus Voltijd 4 jaar January 2019 Puerto Rico Bayamón

De Bachelor of Science Degree in Industrial Engineering omvat de studie van systemen samengesteld uit mensen, materialen en apparatuur. De nadruk ligt op het ontwerp, verbetering en installatie van deze systemen met het oog op de productiviteit, winst en effectiviteit. [+]

De Bachelor of Science Degree in Industrial Engineering omvat de studie van systemen samengesteld uit mensen, materialen en apparatuur. De nadruk ligt op het ontwerp, verbetering en installatie van deze systemen met het oog op de productiviteit, winst en effectiviteit.

Dit programma is bedoeld om studenten voor te bereiden op professionele engineering oefenen.

Dit programma is geaccrediteerd door de Technische Accreditatie Commissie van de Raad voor Accreditatie voor Engineering and Technology (ABET) "(www.abet.org).

[-]

Bachelor in mariene wetenschappen (bs)

Campus Voltijd 4 jaar January 2019 Puerto Rico Bayamón

De Bachelor of Science in de mariene wetenschappen presenteert een interdisciplinair curriculum, die werkt aan de ontwikkeling van de leerlingen kennis, vaardigheden en fundamentele houding van de mariene wetenschappen, en de toepassing van deze milieu het wetenschappelijk onderzoek, het beheer van de visbestanden, het verantwoord gebruik van deze, en het behoud van het mariene en kustecosystemen. [+]

De Bachelor of Science in de mariene wetenschappen presenteert een interdisciplinair curriculum, die werkt aan de ontwikkeling van de leerlingen kennis, vaardigheden en fundamentele houding van de mariene wetenschappen, en de toepassing van deze milieu het wetenschappelijk onderzoek, het beheer van de visbestanden, het verantwoord gebruik van deze, en het behoud van het mariene en kustecosystemen.

[-]

Contact
Bezoekadres
Recinto de Aguadilla,
Carr. 459 Int. 463
Bo. Corrales Sector Calero

Aguadilla Pueblo, Aguadilla, PR 00605 PR
Social Media
Bezoekadres
Arecibo Campus, Av. Catalina Santiago Chico, Arecibo, 00612, Puerto Rico
Bajadero, Arecibo, PR 00612 PR
Social Media
Bezoekadres
89, 1 Cll Villa Universitaria, Aibonito, Barranquitas
Barranquitas, Barranquitas, PR 00705 PR
Social Media
Bezoekadres
Recinto de Bayamón,
500 Carr. Dr. John Will Harris
Bayamón

Bayamón, Bayamón, PR 00957-6257 PR
Social Media
Bezoekadres
Recinto de Fajardo,
Parque Batey Central carr 195, Fajardo

Fajardo, Fajardo, 00738 PR
Social Media
Bezoekadres
Recinto de Guayama,
Bo. Machete, Carr. 744, Km 1.2 Guayama

Guayama, Guayama, 00784 PR
Social Media
Bezoekadres
Recinto Metropolitano,
Carretera # 1 Calle Francisco Seín Río Piedras,

San Juan, San Juan, PR 00919 PR
Social Media
Bezoekadres
Recinto de San Germán

Cll Comerio Luna, San Germán,

San Germán, San Germán, 00683 PR
Social Media
Bezoekadres
Recinto de Ponce,
104 Turpeaux Ind Park, Mercedita, Ponce

Ponce, Ponce, 00715 PR
Social Media
Bezoekadres
Escuela de Optometría,
500 John Will Harris

Bayamón, Bayamón, PR 00957 PR
Social Media
Bezoekadres
Aviación,
Fernando Luis Ribas Dominicci Airport
Lot # 8 South Side

San Juan, San Juan, 00907 PR
Social Media
Bezoekadres
Universidad Interamericana
de Puerto Rico,
Facultad de Derecho
Urb. Industrial,
Calle Federico Costa #170
Hato Rey, Puerto Rico

San Juan, San Juan, PR
Social Media