Lees de Officiële Beschrijving

Het Agrarische School Viseu (Esav), Officieel opgericht in 19 december 1994 (besluit nr 304/94), is het een van de organisatorische eenheden van het Polytechnisch Instituut van Viseu, de integratie van het netwerk van top Portugese openbaar onderwijs op het niveau van de HBO opleiding. Het was zo vervolgde de traditie, omdat de stad Viseu had het voorrecht om een ​​pionier in het agrarisch onderwijs in Portugal door het creëren van de Agricultural Training School van Viseu, bij besluit van 16 december 1852.

De Esav wil overbrengen en verspreiden van kennis met het oog op de opleiding van studenten met geavanceerde vaardigheden op het gebied van agrarische wetenschappen, voeding en veterinaire; bevordering van toegepast onderzoek en de verspreiding ervan, culturele, wetenschappelijke en technologische uitwisselingen met soortgelijke nationale en internationale instellingen en de relatie met het bedrijfsleven om bij te dragen aan de ontwikkeling van de regio en het land.

Dus, de doelstellingen van Esav gebaseerd op drie aspecten: - Kwaliteit onderwijs, door middel van de overdracht van technische en wetenschappelijke kennis voortdurend bijgewerkt en nauwkeurig, gericht op het gebruik van de belangrijkste technologieën voor de opleiding van studenten op het gebied van landbouwproductie en zoötechnische, ecologie en landschapsarchitectuur, bosbouw, biosystemen, voedingsmiddelenindustrie en zelfs veterinaire verpleging.

  • Bouw van bruggen met de gemeenschap door middel van technische en wetenschappelijke ondersteuning, projecten, diensten, consultancy bedrijven, institutionele organisaties zowel regionaal, nationaal en internationaal. Dus in staat om informatie te geven, het overbrengen van kennis, het mobiliseren van steun en testamenten, feiten zonder twijfel van fundamenteel belang voor de integratie van de school in het midden. De kwaliteit van de minister van Onderwijs, aangespoord door het succes van de toepassing van de beginselen van de Verklaring van Bologna, toont duidelijk aan dit feit.
  • Ontwikkeling van het onderzoek, experimenten en verspreiding van kennis op het gebied van agrarische wetenschappen, voeding en veterinaire, waardoor de vooruitgang van hun productie sectoren. Deze activiteiten worden gestroomlijnd door de faculteit steeds gekwalificeerd en is permanent vastbesloten om bij te dragen aan de educatieve succes van studenten, zijn het bewijs daarvan het hoge percentage van de artsen.

De Esav gelegen in een prime gebied van de stad Viseu, in Quinta da Alagoa, met ongeveer 23 hectare. Het bezitten van talrijke culturen, aandacht voor de wijngaard, boomgaard en olijfgaard. Tellen zelfs met dierlijke productie structuren van schapen, geiten, runderen, pluimvee en konijnen, evenals een Veterinary Nursing Center en laboratoria met technologieën die het verwerven van vaardigheden in verschillende technische en wetenschappelijke gebieden mogelijk te maken.

Het streven naar een speciale training voor de volledige integratie in het beroepsleven van hun leerlingen, Esav hebben een lichaam van het personeel, het onderwijs en niet-onderwijzend personeel, gekwalificeerd en gemotiveerd. Zij dragen ook bij aan het succes van Esav hun leerlingen met hun bereidheid, beschikbaarheid en werkcapaciteit bieden uitstekende samenwerking in de transmissie en de verwerving van vaardigheden.

Opleidingen te volgen in:
Portugees

Deze school biedt ook:

Bachelor

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)

Voorbereiding van vergunde professionals met een opleiding in Animal Science, met name op het gebied van de biotechnologie, de dierlijke productie, voedselveiligheid, die ... [+]

Doelstellingen en competenties Voorbereiding van vergunde professionals met een opleiding in Animal Science, met name op het gebied van de biotechnologie, de dierlijke productie, voedselveiligheid, dieren resource management en toegepast onderzoek capaciteit; Het kennen van de kenmerken van verschillende soorten en rassen en conditionering factoren van welzijn bij landbouwhuisdieren, vennootschap of natuurlijke omgeving; Beheers de technieken van de moleculaire genetica en biotechnologie in dienst van de Animal Science; Integreer kwantitatieve aspecten van biostatistiek en informatietechnologie in Animal Science; Beoordeel de voedingsbehoeften van dieren, in combinatie met de... [-]
Portugal Viseu
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Polytechnic Institute of Viseu

Instituto Politécnico de Viseu