Lees de Officiële Beschrijving

Het School Viseu Onderwijs (ESEV) Het was de eerste organische eenheid van een Polytechnic Institute operationeel worden in Portugal. In 1983 begon de eerste lerarenopleidingen in de voormalige School of Primary Teaching. Nog steeds actief zijn in deze karakteristiek gebouw van de stad Viseu, de ESEV integreert alle vijf organisatorische eenheden die het Polytechnisch Instituut van Viseu (IPV), uitgaande van hun roeping aan wetenschappelijke, culturele, artistieke en technische gekwalificeerde professionals, een joint met de levering van de gemeenschap diensten, onderzoek en de versterking van netwerken van partnerschap met regionale, nationale en internationale projecten en activiteiten van gemeenschappelijk belang ontwikkeling.

De ESEV heeft ontwikkeld en aangepast aan de uitdagingen van nieuwe contexten en training paradigma's in het hoger onderwijs. Aangepast aan het Bologna-proces en gediversifieerd haar activiteiten volgens de behoeften van de gemeenschap. De training aanbod omvat 8 opleidingen (1 cyclus) en 11 masteropleidingen (2e cyclus), op het gebied van de lerarenopleiding, matrix oprichter van ESEV, maar ook op het gebied van maatschappelijke vorming, milieu-educatie, artistieke entertainment en cultuur sport en lichamelijke activiteit, kunst en multimedia, media en reclame en public relations.

De ESEV heeft actief meegewerkt aan service-lerarenopleidingen op het gebied van professionaliteit in dienst coördinatie op regionaal niveau, verschillende teacher training projecten gelanceerd door het ministerie van Onderwijs en het organiseren van diverse opleidingen niet rang checkers. De gevestigde ESEV protocollen met diverse instellingen in hun gebieden van invloed, scholengemeenschappen, kamers en parochie gemeenten, culturele instellingen, kranten en lokale radiostations, de opleiding plaatsen zorgen voor hun studenten en de uitvoering van het partnerschap te bevorderen en projecten die bijdragen aan een duurzame ontwikkeling van de regio waar de ESEV valt. Internationale samenwerking en de mobiliteit van studenten, medewerkers en docenten nemen ook als bepalend voor de kwaliteit van het onderwijs en leren.

De ESEV waardeert de bevordering van onderzoek en opleiding van de faculteit. Veel van de docenten behoren tot het promotieonderzoek center in onderwijs, gezondheidszorg technologieën en het Polytechnisch Instituut van Viseu, bepalende factor voor de gecoördineerde behandeling van de aanvraag met de vorming van domeinen die door ESEV.

Opleidingen te volgen in:
Portugees

Deze school biedt ook:

Bachelor

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Educação (ESEV)

Beheers specifieke wetenschappelijke en technische kennis van de culturele uitgaansgebied ... [+]

Presentatie Beheers specifieke wetenschappelijke en technische kennis van de culturele uitgaansgebied; Verwerven van eigen bevoegdheden in de procedures en methodologieën voor de creatie en toepassingsgerichte projecten voor de belangen van het culturele en sociale leven door de creatieve en speelse bezetting om de culturele geletterdheid in een professionele context te bevorderen; Ontwikkelen van activiteiten kunnen stimuleren en individuen en groepen, waaronder oprichting van een vruchtbare en bevorderlijk is voor relaties van persoonlijke en collectieve ontwikkeling aan te moedigen; Participatieve en reflecterende, flexibele innovatie en voortdurend bijgewerkt opleiding, die een bewuste en actieve betrokkenheid aangepast aan een veeleisende professionele praktijk en steeds constant zou bevorderen bevorderen; Verwerven van technische, artistieke en culturele vaardigheden voor de ontwikkeling van interactieve activiteiten op het gebied van valenties speelse, artistieke, culturele en sociaal. Professional uitgangen: ... [-]
Portugal Viseu
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Polytechnic Institute of Viseu

Instituto Politécnico de Viseu