Lees de Officiële Beschrijving

IPAM Is een school met meer dan 30 jaar ervaring in het onderwijzen van marketing, die altijd in de nabijheid van bedrijven en markten een opleiding van uitmuntendheid heeft aangeboden.

Ons onderwijsmodel combineert theorie en praktijk, die door de faculteit wordt onderwezen met zakelijke ervaring en real-world uitdagingen die door studenten aan studenten worden gesteld.

De studenten zijn echte Marketing Managers bij het starten of ontwikkelen van hun carriere.

Opgericht in 1984, is het de oudste en grootste school van marketing in Portugal, en heeft meer dan 9.000 studenten in zijn 31 jarige bestaan ​​opgeleid.

Het was een van de eerste Portugese instellingen voor hoger onderwijs dat beoordeeld werd door de European University Association, de belangrijkste vereniging in de sector.

In de jaren negentig ziet IPAM opmerkelijke groei. Het ontwikkelt een zeer nauwe relatie met de zakelijke markt, haar cursussen krijgen erkenning van de Portugese regering. Het houdt zijn 1e congres van marketing professionals en lanceert het enige wetenschappelijke tijdschrift dat gespecialiseerd is in Marketing tot op deze dag. Na het jaar 2000 houdt IPAM de grootste beheersimulator op nationaal niveau in. Het integreert alle academische programma's volledig binnen het kader van het Bologna-proces en verwelkomt de illustere Philip Kotler en Tom Peters in de inleidende lessen voor het academiejaar.

Sinds 2015 is IPAM onderdeel van Laureate International Universities, de grootste mondiale groep van hoger onderwijs, met als doel hoger onderwijs te bieden met een multiculturele focus. Laureate is opgericht in 1988 en beschikt over meer dan 70 instellingen in 25 landen en is ook online beschikbaar, met meer dan een miljoen studenten en meer dan 70 duizend medewerkers.

Laureaat Internationale Universiteiten is de grootste wereldwijde groep van hoger onderwijs, die toegang biedt tot kwalitatief hoogwaardig onderwijs gericht op studentenresultaten.

  • 25 landen en online
  • Meer dan 1 000 000 studenten
  • Meer dan 70 instellingen

De universiteiten die het Laureaatnetwerk omvatten, bieden bachelor-, master-, doctoraal- en post-graduate-cursussen op onder andere zaken in het bedrijfsleven, engineering, hotel management, wet, architectuur, kunst en geneeskunde.

Laureaat streeft ernaar zijn leerlingen hun potentieel te bereiken en hun persoonlijke en professionele doelstellingen te behalen. Het brengt universiteiten en haar studenten wereldwijd inzicht in een lokaal perspectief en creëert een echt multiculturele carrière-georiënteerde leerervaring.

Een studentgerichte onderwijsmodel, die erop gericht is de studenten voor te bereiden op een wereldwijde wereld door kennis te verwerven en vaardigheden te ontwikkelen die hun inzetbaarheid overal ter wereld zullen verbeteren.

Bij IPAM is in de loop der jaren een pedagogisch model ontwikkeld dat klassieke activiteiten, technologie en een link naar de markt combineert.

Tijdens deze lessenactiviteiten wordt instructies gegeven in het conventionele model maar met innovatieve pedagogische methodologieën (casestudies, theater, rollenspel, groepswerk, tutorials of simulaties). Instructie in een gemengde leeromgeving wordt ondersteund door nieuwe technologieën (moodle, netwerken, forums, chats, videoconferenties).

Tenslotte wordt instructie in een marktomgeving uitgevoerd buiten (bedrijfs- en openingsdagen, lessen in bedrijven, werkbezoeken, stages, workshops of conferenties).

Het innovatieve en differentiatieve academische model van IPAM is dus gebaseerd op 2 belangrijke pijlers:

  • Link naar het bedrijfsleven
  • Internationale ervaring
IPAM Lissabon
  • Studiegebieden en gemeentelijke ruimten die het teamwerk willen stimuleren en de integratie van de universiteit bevorderen: Klasse Kamers | Labs | Auditorium | Bibliotheek | Studiezalen | Outdoor Lounge
  • Diensten die het dagelijks leven van de leerlingen vergemakkelijken: Food Court | Copy Center | Studenten Diensten | Virtuele Campus | Gratis wifi
IPAM
Opleidingen te volgen in:
Engels
Portugees

Deze school biedt ook:

Bachelor

IPAM

Deze graad is bedoeld om kerncompetenties te ontwikkelen voor een rol in de marketing. ... [+]

Deze graad is bedoeld om kerncompetenties te ontwikkelen voor een rol in de marketing.

Tijdens de cursus, de studenten voeren projecten uit in samenwerking met bedrijven te reageren op zakelijke uitdagingen, deelnemen aan internationale marketing wedstrijden, hebben gedoceerd door bedrijven en bezoek een aantal organisaties om de professionele realiteit van een marketing manager weten. Tijdens de cursus worden gevallen nog onderzocht in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid.

Met dit diploma in marketing, studenten nog steeds over een certificering in Google Adwords, die hen in staat stelt om een ​​zeer belangrijk afzetgebied absorberen: digitaal.... [-]

Portugal Lissabon Porto
Vraag informatie aan
Engels,Portugees
Voltijd
6 semesters
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
IPAM

Deze wereldwijde bacheloropleiding in marketing reageert op een marktbehoefte in termen van creatieve, innovatieve en duurzame projecten, waarbij kennis en praktische vaa ... [+]

Deze Global Bachelor's Degree in Marketing Reageert op een marktbehoefte in termen van creatieve, innovatieve en duurzame projecten, het integreren van kennis en praktische vaardigheden, en een theoretische reflectie en analyse van sociaal-economische en culturele situaties, in nationale en internationale context.

Deze cursus in marketing wordt volledig in het Engels geleerd en is gericht op zachte vaardigheden, die studenten zowel praktische als operationele vaardigheden bieden en hen in staat stellen om beter in hun omgeving te werken als professionals en individuen. Als gevolg van de veel gebruikte 'papier- en potlood'-benadering, die veel tijd aan laboratoriuminterventies, veldwerk en beroepsonderwijs besteden, waarbij speciale nadruk wordt gelegd op "know" samen met "knowhow", zullen we het gewenste resultaat zoeken : De "hoe te zijn". Deze filosofie is op de volgende manier belichaamd: ... [-]

Portugal Porto
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

IPAM - The Marketing School

Location address
Quinta do Bom Nome,
Estr. da Correia 53
1500-210 Lisboa

Lisbon, Lissabon, PT
Location address
Rua Manuel Pinto de Azevedo, 748
4100-320 Porto

Porto, Porto, PT