Castelo Branco University of Applied Sciences

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Castelo Branco Polytechnic Institute (IPCB) is een openbare instelling voor hoger onderwijs, waarvan de cultuur wordt gekenmerkt door de rijkdom van de diversiteit en het unieke karakter van elk eigen een van de zes scholen die zijn Landbouw, Toegepaste Kunsten, Onderwijs, Management, Gezondheidszorg en Technologie.

De cursussen gedoceerd aan de IPCB combineren sterke praktische en technische training met theoretische kaders op het hoogste wetenschappelijke niveau, de voorbereiding van de bevoegde professionals. De IPCB Scholen hebben een hoge kwaliteit faciliteiten en apparatuur en een uitstekende sport- en culturele voorzieningen. Het onderwijzend personeel bewijst van de wetenschappelijke, technische en pedagogische bekwaamheid te zijn.

De ontwikkeling van de IPCB, is gebaseerd op de pijlers duidelijk in de behoefte aan een hoog niveau van kwaliteit en wordt internationaal erkend. In aanvulling op de vaststelling van de normen van de European Association for Quality Assurance voor het Hoger Onderwijs (ENQA) en de aanbevelingen van de European University Association (EUA), de Castelo Branco Polytechnic Institute heeft zijn Quality Management System gecertificeerd volgens ISO 9001: 2008. Ondanks de behaalde resultaten, is het belangrijk dat deze niveaus van de vraag worden versterkt en zichtbaar in de missie van de instelling, want dat is de enige manier om ervoor te zorgen dat IPCB uitdagingen en toetst elk van ons individueel en de hele academische gemeenschap collectief: docenten, studenten, niet-onderwijzend personeel en externe agenten.

De beschikbaarheid van een breed scala aan studiemogelijkheden, sterke banden met het bedrijfsleven, onderwijsinstellingen, sociale en culturele werelden, onze nauwe coördinatie met de arbeidsmarkt, de overdracht van kennis en technologie en de strategie van internationalisering, garanderen onze afgestudeerden een uitgebreid opleiding door de verwerving en ontwikkeling van wetenschappelijke en technische, taalkundige, relationele en culturele vaardigheden, waardoor ze voorbereiden om competitief te reageren op de eisen van een randloze arbeidsmarkt, maar ook hen te voorzien van eisen te creëren en zich te ontwikkelen, door het stimuleren van creativiteit en ondernemerschap . Het aanbieden van programma's voor levenslang leren ook zorgen voor degenen die al houder van het hoger onderwijs of die al op de arbeidsmarkt, de noodzakelijke aanpassing aan de nieuwe uitdagingen en nieuwe eisen.

We weten dat de omvang van de uitdagingen en we zijn ons terdege bewust van de rol en de verantwoordelijkheid van de IPCB in de toekomst en de ontwikkeling van de regio van het land. Maar we gaan ervan deze aandoening en de inzet voor dit project dienen van kennis en het volk te leiden.

Welkom op het Castelo Branco Polytechnic Institute!

Locaties

Castelo Branco

Address

Castelo Branco, Castelo Branco District, Portugal

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: