Lees de Officiële Beschrijving

geschiedenis

De Polytechnische Instituut van Tomar werd opgericht in 1973, maar als gevolg van de Portugese revolutie in 1974, heeft het proces van de installatie niet concretiseren.

In 1979 werd opgericht als de School of Technology van Tomar (ESTT), niet geïntegreerd, waarvan de installatie van de commissie zou pas in oktober 1982 bestaande uit de voorzitter, prof Pacheco de Amorim, en klinkers, Dr Julio Dias das Neves en Dr. worden benoemd Maria do Rosário Baaeta Neves. De eerste cursussen gestart in 1986.

De politiek van het hoger onderwijs in Portugal bepaald dat kon alleen een Polytechnic door District en dus in 1985, de ESTT werd geïntegreerd in de Polytechnische Santarém zijn. Later, in 1994, werd de naam veranderd in de School voor Technologie en Management Tomar (ESTGT).

In 1986 kwam in de werking van de eerste undergraduate programma van IPT: Business & Management (hoofd professor José Ribeiro Mendes), Bouw (hoofd professor António Paiva) en Pulp and Paper Technology (Head Professor Rui Kerstman Ovaia), met een totaal van ongeveer 90 studenten . In 1987 kwam in de werking van het undergraduate programma van Graphic Arts (Head Dr. António Guilhermino Pires) en, in 1988, de cursus van gespecialiseerde studies in kunst, archeologie en Restauratie (Head Professor Luis Osterbeek).

In 1996 heeft de toenmalige minister van Onderwijs en Wetenschappen, Eduardo Marçal Grilo, deed publiceert de oprichting van het Polytechnisch Instituut van Tomar (IPT), met de School of Management (ESGT) en de School of Technology (ESTT), zowel in Tomar, nu in haar nieuwe campus, met ingang van 1 januari 1997. Werd uitgeroepen tot president Professor Dr. Pacheco de Amorim, en gaf aan zijn assistenten Professor José Faria Paixão, professor José Ribeiro Mendes, cumuleren met de directie van de School of Management, en professor Rui Kerstman Ovaia cumuleren met de directie van de School of Technology.

De statuten van de IPT en de scholen zijn inmiddels goedgekeurd en Professor Conceição Fortunato nam de richting van ESGT en professor Luis Merca nam de richting van ESTT.

In 1999, werd opgericht in de IPT, de School of Technology van Abrantes (ESTA), geregisseerd door professor Eugenio Pina de Almeida. In 2005, werd benoemd tot hoofd van het ESTA, professor Miguel Pinto dos Santos.

In de verkiezingen van 2005, werd verkozen tot president Professor António Pires da Silva.

Bij de verkiezingen in 2010 werd verkozen tot de huidige president Eugenio Pina de Almeida. Bestuurders werden aangesteld om ESTT Professor João Coroado voor ESGT Professor Conceição Fortunato en het ESTA, professor Luis Ferreira.

Missie

1 - Het Instituut is een HBO instelling voor hoger onderwijs in de Europese ruimte van het hoger onderwijs, op voorwaarde van vaardigheden op het gebied van wetenschap, technologie, kunst en geesteswetenschappen, vanaf het begin, concurreren complementair voor het hoger onderwijs van hun studenten, het produceren van bruikbare kennis, vaardigheden, competenties en vaardigheden, voor te bereiden op de de arbeidsmarkt en voor de uitoefening van actief burgerschap in een democratische samenleving.

2 - De Polytechnic Institute van Tomar neemt nog steeds als haar missie: het uitbreiden van de toegang tot kennis voor het welzijn van het individu en de samenleving door middel van onderzoek, onderwijs en samenwerking in een project voor een wereldwijde opleiding van het individu; actieve deelname aan de opbouw van een Europese ruimte van onderzoek en onderwijs, en een model van de regionale ontwikkeling op basis van de creatie, innovatie en verbetering van de wetenschappelijke en technologische kennis.

3 - In het kader van zijn opdracht IPT:

  • Heeft de waarde van het werk van haar onderzoekers, docenten en personeel, stimuleert de intellectuele en professionele opleiding van haar studenten, en zorgt ervoor dat de voorwaarden voor alle gekwalificeerde burgers dat de toegang tot het hoger onderwijs en levenslang leren zou moeten hebben;
  • Het bevorderen van de efficiënte mobiliteit van studenten en afgestudeerden, zowel nationaal als internationaal niveau, met name in de Europese ruimte voor hoger onderwijs en in de Portugees sprekende gemeenschap;
  • Deelnemen aan netwerkactiviteiten aan de samenleving, in het bijzonder voor de verspreiding en overdracht van kennis, alsmede economische exploitatie van de wetenschappelijke kennis;
  • Bijdragen aan het publiek begrip van de geesteswetenschappen, kunst, wetenschap en technologie, het bevorderen en organiseren van acties om de verspreiding van de humanistische, artistieke, wetenschappelijke en technologische cultuur te ondersteunen en de nodige middelen voor deze doeleinden.

Feiten en Persoonlijkheden

Een verwijzing naar de Polytechnic Institute van Tomar is hoogleraar José Pacheco Bayolo de Amorim, die de voorzitter van de instelling sinds het begin in 1982 tot 2005. IPT toegeschreven zijn naam aan de Grote Zaal.

Professor António Pires da Silva was de tweede president tussen 2005 en 2010, vandaag lid van de Raad van Commissarissen en voorzitter van het ondersteuningsbureau voor het presidentschap.

Professor Julio Dias das Neves behoorde 1982-1996, om het beheer van IPT, met al zijn naam toegewezen aan het Auditorium O106. Behoorde tot de Algemene Raad tot 2014.

De eerste hoogleraar, Luis Oliveira Dias, trad op 27 februari 1984.

Ofelia Ferreira was het eerste hoofd van de Administratieve diensten

Enkele feiten en cijfers:

• In 1982 werden de eerste kantoor in een bedrijf kamer in Templar Trade Center in Alameda 1 maart in Tomar.

• In 1984 begint de restauratie van het eerste gebouw van de IPT op Avenida Cândido Madureira, nemen, dat in het volgende jaar zou worden verworven.

• In 1986 kwam in de werking van de eerste undergraduate programma van IPT: Business & Management (hoofd professor José Ribeiro Mendes), Bouw (hoofd professor António Paiva) en Pulp and Paper Technology (Head Professor Rui Kerstman Ovaia), met een totaal van ongeveer 90 studenten.

• In 1987 kwam in de werking van het undergraduate programma van Graphic Arts (Head Dr. António Guilhermino Pires) en, in 1988, de cursus van gespecialiseerde studies in kunst, archeologie en Restauratie (Head Professor Luis Osterbeek).

• In 1988 verscheen de eerste Student Guide.

• In 1989 verliet de eerste afgestudeerden afgestudeerden voor de arbeidsmarkt. Joaquim Pombo, van Business & Management, José Casimiro Pereira, Vitor Gaspar en Natercia Santos, uit Pulp and Paper Technology, en Orlando Lopes da Fonseca, uit de bouw zijn de eerste afgestudeerden, professoren of High Technici vandaag werken bij IPT.

• In 1989 lanceerde de eerste steen Campus IPT in Tomar en de eerste lessen begonnen in deze Campus in 1991.

• In 2014 de IPT tot 21 Bachelor, Masters 21 en 17 Technologische Specialisatie cursussen bieden heeft. Er zijn ongeveer 3000 studenten.

• In 2014 heeft IPT al ingeschreven ongeveer 13.000 studenten en afgestudeerden hebben al meer dan 10.000 geweest.

AWARDS

De Polytechnische Instituut van Tomar heeft verschillende prijzen en onderscheidingen, zowel als instituut, hetzij binnen hun scholen of hun opleiding ontvangen.

  • Het instituut werd toegekend door de Europese Commissie met het ECTS (European Credit Transfer System) Label, dat wil zeggen de opname van een uitstekend gebruik van het European Credit Transfer System. Wij zijn een van de instellingen van de Europese onderwijs met een Europese beste mobiliteit met de respectieve overname vaardigheden erkenning van studiepunten. Één studiepunt komt overeen met 25-30 uur van het werk in een bepaald rechtsgebied oprichting van educatieve kennis, inzicht en het vermogen dat de student met succes moet leren. Credits verdiend in opleiding in IPT zijn erkend voor excellentie in Europa en we hebben afspraken met instellingen voor hoger onderwijs in België, Bulgarije, Slovenië, Tsjechië, Spanje, Slowakije, Frankrijk, Hongarije, Italië, Litouwen, Polen, Roemenië, Zweden en Turkije.
  • Het instituut werd toegekend door de Europese Commissie met de DS (Diploma Supplement) Label, dat wil zeggen de erkenning van de uitgifte van een uitstekende Diploma Supplement, dat is de productie van de buitenschoolse training student informatie. Het Diploma Supplement International verbetert de transparantie en vergemakkelijkt de academische en professionele erkenning van kwalificaties. Maakt het mogelijk om de aard, de context, het niveau, de inhoud en de status die de student voltooide de Diploma kwalificaties die draagt ​​beschrijven.

In 2008 kregen we de Gold Award van de Erasmus Intensieve cursus voor Quality Management van Cultureel Erfgoed.

Erasmus Mundus, in 2004, waren we de eerste groep door de Europese Commissie geselecteerd.

In 1994 heeft de IPT de Erasmusprijs ontvangen, door professor Luis Osterbeek activiteit.

Meerdere awards in Design en Video Documentaire zijn toegewezen aan IPT studenten.

Opleidingen te volgen in:
Portuguese (Portugal)

Deze school biedt ook:

Bachelor

Polytechnic Institute of Tomar

Zorg voor een stevige wetenschappelijke, technologische en sociaal leren, ondersteund door een programma en cursussen die het contact met reële situaties en laboratoria e ... [+]

Doelstellingen

Zorg voor een stevige wetenschappelijke, technologische en sociaal leren, ondersteund door een programma en cursussen die het contact met reële situaties en laboratoria ervaringen bevat. Deze cyclus van studies is gebaseerd op de ontwikkeling van een gevarieerde set van vaardigheden en competenties die het mogelijk maakt een uitstekende

[-]
Portugal Tomar
October 2019
Voltijd
6 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Polytechnic Institute of Tomar

De chemische en biochemische programma is een bachelor's degree ontworpen om het hoger onderwijs opleiding op het specifieke gebied van de chemie te bieden. ... [+]

Bachelor in de chemische en Biochemical Engineering

Doelstellingen

De chemische en biochemische programma is een bachelor's degree ontworpen om het hoger onderwijs opleiding op het specifieke gebied van de chemie te bieden. Het is ontworpen om gemakkelijk toegang tot de arbeidsmarkt mogelijk te maken want het legt een sterke nadruk op opkomende gebieden in dit gebied van kennis. In staat zijn om aan te passen aan nieuwe processen en methoden en het oplossen van concrete problemen zijn de belangrijkste doelstellingen te bereiken met dit programma.

Het programma streeft voortdurend om de banden met de economische activiteiten door middel van specifieke projecten op te zetten.... [-]

Portugal Tomar
October 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Polytechnic Institute of Tomar

Het behoud en herstel programma biedt een solide culturele, wetenschappelijke en technologische achtergrond zodat de studenten om contact op te nemen met de reële situati ... [+]

Behoud en Restauratie

Doelstellingen

Het behoud en herstel programma biedt een solide culturele, wetenschappelijke en technologische achtergrond zodat de studenten om contact op te nemen met de reële situaties in het laboratorium en op de site. Deze tweede-cyclus programma is ontworpen om een ​​breed scala aan vaardigheden die hen in staat om toegang te krijgen tot de arbeidsmarkt en de uitoefening van postdoctorale studie op master- en doctoraal niveau in omstandigheden vergelijkbaar met die welke worden aangeboden door gerenommeerde Europese instellingen voor hoger onderwijs te ontwikkelen bij studenten.

professionele doelen

De arbeidsmarkt is zeer gevarieerd met inbegrip van de bescherming, het behoud en de instandhouding / restauratie van cultureel erfgoed in een brede waaier van sectoren zoals: de centrale en lokale overheid instanties, musea, musea, charitatieve organisaties, stichtingen, monumenten, paleizen, kerken, kloosters, archeologische vindplaatsen, antiquairs, veilingmeesters, onroerend goed maatschappijen, property management bedrijven, conservatie en restauratie vastgoedproject kantoren en onderzoekslaboratoria.... [-]

Portugal Tomar
October 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Polytechnic Institute of Tomar

De academische opleiding in informatie- en communicatietechnologieën van ESTA-IPT is gericht op het leveren van gekwalificeerd personeel in de grote computer science gebi ... [+]

Informatie- en communicatietechnologie

Doelstellingen

De academische opleiding in informatie- en communicatietechnologieën van ESTA-IPT is gericht op het leveren van gekwalificeerd personeel in de grote computer science gebieden met name in IC technologieën ter ondersteuning van andere economische activiteiten.

Het cursusaanbod is ontworpen met basis op intensieve reflectie door het wetenschappelijk personeel op het veld en educatieve aanbod in IC technologieën aangeboden binnen regio invloed IPT's en de algemene doelstellingen van de Polytechnische sub-systeem.

Het programma is ontworpen om gekwalificeerd personeel te produceren met goede theoretische en praktische grondslagen en know-how zodat gevarieerde ervaring in de professionele, on-the-job omgevingen zo veel mogelijk.... [-]

Portugal Tomar
October 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Polytechnic Institute of Tomar

De elektrotechnische en Computer Engineering degree (LEEC) is ontworpen om de studenten met een gedegen wetenschappelijke en technologische basis te bieden om de huidige ... [+]

Elektrotechnische en Computer Engineering

Doelstellingen

De elektrotechnische en Computer Engineering degree (LEEC) is ontworpen om de studenten met een gedegen wetenschappelijke en technologische basis te bieden om de huidige en toekomstige eisen van de arbeidsmarkt. Afgestudeerden van deze opleiding worden aangeboden een breed scala aan carrièremogelijkheden wat zich vertaalt in een hogere arbeidsparticipatie.

Bestaande uit twee belangrijke gebieden (Industriële Automatisering en Energie), de mate gericht op het leveren van de eerste cyclus level professionals bereid zijn om taken met wetenschappelijke nauwkeurigheid en technologische actualiteit uit te voeren in de verschillende elektriciteit en elektronica-gerelateerde domeinen. Afgestudeerden van deze opleiding verwerven gevarieerde en veelzijdige vaardigheden om te bedenken, ontwerpen, plannen en systemen op gebieden als controle, automatisering, robotica, energie, machines, elektrische voertuigen, elektrische installaties, domotica, elektronica, telecommunicatie en de productie en het gebruik van elektriciteit uit te voeren .... [-]

Portugal Tomar
October 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Polytechnic Institute of Tomar

De Design en Graphic Arts Technology programma is ontworpen volgens een veelzijdige consistente profiel en omvat een breed scala van onderwerpen uit de grafische techniek ... [+]

Design and Graphic Arts Technology

Doelstellingen

De Design en Graphic Arts Technology programma is ontworpen volgens een veelzijdige consistente profiel en omvat een breed scala van onderwerpen uit de grafische technieken en communicatie design. Het doel is om ontwerpers en topmanagers te leveren voor de instellingen en ondernemingen die betrokken zijn bij het ontwerp, de productie, het beheer en het onderzoek van grafische objecten. Inzicht in technologieën en grafische processen, systemen voor het beheer en methoden en budgettering, informatie- en communicatietechnologie en multimedia is een cruciale voorwaarde voor de ontwerper en grafische technicus profiel inherent aan deze academische cyclus. Dit programma is ontworpen om de toegang te vergemakkelijken, niet alleen tot de arbeidsmarkt wereld, maar ook naar de tweede cyclus studieprogramma's, namelijk de Master's degree in Editorial Technologies uit ESTT.... [-]

Portugal Tomar
October 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Polytechnic Institute of Tomar

De opleiding is gericht op het verstrekken van de studenten met een technische en humanistische achtergrond die hen in staat stellen om bij te dragen aan de Portugese en ... [+]

Toerisme en Cultuur management

Doelstellingen

De opleiding is gericht op het verstrekken van de studenten met een technische en humanistische achtergrond die hen in staat stellen om bij te dragen aan de Portugese en Europese erfgoed in lijn met de duurzaamheid van de toeristische sector en rekening houdend met de verbanden tussen toerisme en cultureel erfgoed activiteiten. Deze studie programma omvat een breed scala van gebieden zoals Law, Accountancy, Wiskunde, Informatie en Communicatie, Talen en administratie.

professionele doelen

Loopbaanperspectieven voor afgestudeerden van dit programma omvatten het werken in de lokale, de centrale en regionale overheden, publieke of particuliere organisaties die zich bezighouden met ruimtelijke ordening en toeristische publieke en private cultureel entertainment organisaties; toeristische bedrijven en resorts; touroperators en reisbureaus; consulting en project ondernemingen; internationale samenwerking, met name in het kader van de Gemeenschap van Portugeestalige-sprekende landen; beroepsonderwijs en training. Afgestudeerden van deze opleiding zijn bereid om zo uit te voeren:... [-]

Portugal Tomar
October 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Polytechnic Institute of Tomar

Dit programma is gericht op het bevorderen van het verwerven van kennis en vaardigheden om de uitdagingen van het nieuwe millennium op het gebied van organisatie-gedrag v ... [+]

Human Resources Management en Organisational Behaviour

Doelstellingen

Dit programma is gericht op het bevorderen van het verwerven van kennis en vaardigheden om de uitdagingen van het nieuwe millennium op het gebied van organisatie-gedrag van het management te voldoen; het ontwikkelen van management en leiderschap processen met het oog op het bereiken van effectiviteit van de organisatie, een constante opvolging en actualisering, alsmede het bevorderen van de juiste koppeling tussen wetenschappelijke methoden / expertise en de arbeidsmarkt wereld. En ook proberen om het individu te versterken als "de grootste bron" en het onderscheidende kenmerk van Human Resources Management.... [-]

Portugal Tomar
October 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Polytechnic Institute of Tomar

De opleiding bestaat uit 6 semesters. De eerste vier semesters zijn gemeenschappelijk voor alle studenten. De laatste twee semesters bevatten verschillende optionele ople ... [+]

Mechanische Techniek

Doelstellingen

De opleiding bestaat uit 6 semesters. De eerste vier semesters zijn gemeenschappelijk voor alle studenten. De laatste twee semesters bevatten verschillende optionele opleidingsonderdelen die het mogelijk maken de studenten om een ​​specifieke opleiding profiel selecteren. Ze kunnen kiezen geavanceerde trainingen in Project en mechanische productie, energie en Fluid Technologies evenals gebieden zoals Automotive & Automation and Control & Robotics (collegegeld van deze twee cursussen zijn afhankelijk van het aantal ingeschreven studenten).

professionele doelen

Loopbaanperspectieven voor de afgestudeerden van dit programma zijn onder meer het uitvoeren van midden- of hoger management functies in bedrijven die zich bezighouden in industriële, commerciële en dienstverlenende activiteiten op gebieden als:... [-]

Portugal Tomar
October 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Polytechnic Institute of Tomar

Doelstelling: Om een ​​opleidingstraject dat de verwerving van vaardigheden in de bouw en het herstel van de gebouwde erfgoed mogelijk maakt. ... [+]

DOELSTELLINGEN

Zorg voor een opleidingstraject dat de verwerving van vaardigheden in de bouw en het herstel van de gebouwde erfgoed toelaat; Zorg voor solide beroepsopleiding, breedband, gericht op kennistoepassing capaciteit bij het oplossen van problemen van de verschillende gebieden van de bouw en rehabilitatie; Bereid professionals in staat om te integreren en waarde te creëren in multidisciplinaire teams; Ontwikkel een gevoel van verantwoordelijkheid, kritisch denken en het vermogen om te blijven leren zelfstandig.

employability

Het is de bedoeling dat afgestudeerden blijven recht hebben op hun activiteiten in het aspect van onderhoud en herstel van gebouwen en coadjuvação van de verschillende bouwactiviteiten, inclusief deelname aan multidisciplinaire teams op het gebied van promotie, ontwerp, leiding en toezicht van werken uit te oefenen in de publieke of private sector, opleiding en toegepast onderzoek.... [-]

Portugal Tomar
October 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Instituto Politécnico de Tomar

Smarter Fest

World Tourism Day

Instituto Politécnico de Tomar
Address
Estrada da Serra | Quinta do Contador
Tomar, Santarém, Portugal
Website
Telefoonnr.
+351 249 328 100