Polytechnic Institute of Tomar

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

geschiedenis

De Polytechnische Instituut van Tomar werd opgericht in 1973, maar als gevolg van de Portugese revolutie in 1974, heeft het proces van de installatie niet concretiseren.

In 1979 werd opgericht als de School of Technology van Tomar (ESTT), niet geïntegreerd, waarvan de installatie van de commissie zou pas in oktober 1982 bestaande uit de voorzitter, prof Pacheco de Amorim, en klinkers, Dr Julio Dias das Neves en Dr. worden benoemd Maria do Rosário Baaeta Neves. De eerste cursussen gestart in 1986.

De politiek van het hoger onderwijs in Portugal bepaald dat kon alleen een Polytechnic door District en dus in 1985, de ESTT werd geïntegreerd in de Polytechnische Santarém zijn. Later, in 1994, werd de naam veranderd in de School voor Technologie en Management Tomar (ESTGT).

In 1986 kwam in de werking van de eerste undergraduate programma van IPT: Business & Management (hoofd professor José Ribeiro Mendes), Bouw (hoofd professor António Paiva) en Pulp and Paper Technology (Head Professor Rui Kerstman Ovaia), met een totaal van ongeveer 90 studenten . In 1987 kwam in de werking van het undergraduate programma van Graphic Arts (Head Dr. António Guilhermino Pires) en, in 1988, de cursus van gespecialiseerde studies in kunst, archeologie en Restauratie (Head Professor Luis Osterbeek).

In 1996 heeft de toenmalige minister van Onderwijs en Wetenschappen, Eduardo Marçal Grilo, deed publiceert de oprichting van het Polytechnisch Instituut van Tomar (IPT), met de School of Management (ESGT) en de School of Technology (ESTT), zowel in Tomar, nu in haar nieuwe campus, met ingang van 1 januari 1997. Werd uitgeroepen tot president Professor Dr. Pacheco de Amorim, en gaf aan zijn assistenten Professor José Faria Paixão, professor José Ribeiro Mendes, cumuleren met de directie van de School of Management, en professor Rui Kerstman Ovaia cumuleren met de directie van de School of Technology.

De statuten van de IPT en de scholen zijn inmiddels goedgekeurd en Professor Conceição Fortunato nam de richting van ESGT en professor Luis Merca nam de richting van ESTT.

In 1999, werd opgericht in de IPT, de School of Technology van Abrantes (ESTA), geregisseerd door professor Eugenio Pina de Almeida. In 2005, werd benoemd tot hoofd van het ESTA, professor Miguel Pinto dos Santos.

In de verkiezingen van 2005, werd verkozen tot president Professor António Pires da Silva.

Bij de verkiezingen in 2010 werd verkozen tot de huidige president Eugenio Pina de Almeida. Bestuurders werden aangesteld om ESTT Professor João Coroado voor ESGT Professor Conceição Fortunato en het ESTA, professor Luis Ferreira.

Missie

1 - Het Instituut is een HBO instelling voor hoger onderwijs in de Europese ruimte van het hoger onderwijs, op voorwaarde van vaardigheden op het gebied van wetenschap, technologie, kunst en geesteswetenschappen, vanaf het begin, concurreren complementair voor het hoger onderwijs van hun studenten, het produceren van bruikbare kennis, vaardigheden, competenties en vaardigheden, voor te bereiden op de de arbeidsmarkt en voor de uitoefening van actief burgerschap in een democratische samenleving.

2 - De Polytechnic Institute van Tomar neemt nog steeds als haar missie: het uitbreiden van de toegang tot kennis voor het welzijn van het individu en de samenleving door middel van onderzoek, onderwijs en samenwerking in een project voor een wereldwijde opleiding van het individu; actieve deelname aan de opbouw van een Europese ruimte van onderzoek en onderwijs, en een model van de regionale ontwikkeling op basis van de creatie, innovatie en verbetering van de wetenschappelijke en technologische kennis.

3 - In het kader van zijn opdracht IPT:

  • Heeft de waarde van het werk van haar onderzoekers, docenten en personeel, stimuleert de intellectuele en professionele opleiding van haar studenten, en zorgt ervoor dat de voorwaarden voor alle gekwalificeerde burgers dat de toegang tot het hoger onderwijs en levenslang leren zou moeten hebben;
  • Het bevorderen van de efficiënte mobiliteit van studenten en afgestudeerden, zowel nationaal als internationaal niveau, met name in de Europese ruimte voor hoger onderwijs en in de Portugees sprekende gemeenschap;
  • Deelnemen aan netwerkactiviteiten aan de samenleving, in het bijzonder voor de verspreiding en overdracht van kennis, alsmede economische exploitatie van de wetenschappelijke kennis;
  • Bijdragen aan het publiek begrip van de geesteswetenschappen, kunst, wetenschap en technologie, het bevorderen en organiseren van acties om de verspreiding van de humanistische, artistieke, wetenschappelijke en technologische cultuur te ondersteunen en de nodige middelen voor deze doeleinden.

Feiten en Persoonlijkheden

Een verwijzing naar de Polytechnic Institute van Tomar is hoogleraar José Pacheco Bayolo de Amorim, die de voorzitter van de instelling sinds het begin in 1982 tot 2005. IPT toegeschreven zijn naam aan de Grote Zaal.

Professor António Pires da Silva was de tweede president tussen 2005 en 2010, vandaag lid van de Raad van Commissarissen en voorzitter van het ondersteuningsbureau voor het presidentschap.

Professor Julio Dias das Neves behoorde 1982-1996, om het beheer van IPT, met al zijn naam toegewezen aan het Auditorium O106. Behoorde tot de Algemene Raad tot 2014.

De eerste hoogleraar, Luis Oliveira Dias, trad op 27 februari 1984.

Ofelia Ferreira was het eerste hoofd van de Administratieve diensten

Enkele feiten en cijfers:

• In 1982 werden de eerste kantoor in een bedrijf kamer in Templar Trade Center in Alameda 1 maart in Tomar.

• In 1984 begint de restauratie van het eerste gebouw van de IPT op Avenida Cândido Madureira, nemen, dat in het volgende jaar zou worden verworven.

• In 1986 kwam in de werking van de eerste undergraduate programma van IPT: Business & Management (hoofd professor José Ribeiro Mendes), Bouw (hoofd professor António Paiva) en Pulp and Paper Technology (Head Professor Rui Kerstman Ovaia), met een totaal van ongeveer 90 studenten.

• In 1987 kwam in de werking van het undergraduate programma van Graphic Arts (Head Dr. António Guilhermino Pires) en, in 1988, de cursus van gespecialiseerde studies in kunst, archeologie en Restauratie (Head Professor Luis Osterbeek).

• In 1988 verscheen de eerste Student Guide.

• In 1989 verliet de eerste afgestudeerden afgestudeerden voor de arbeidsmarkt. Joaquim Pombo, van Business & Management, José Casimiro Pereira, Vitor Gaspar en Natercia Santos, uit Pulp and Paper Technology, en Orlando Lopes da Fonseca, uit de bouw zijn de eerste afgestudeerden, professoren of High Technici vandaag werken bij IPT.

• In 1989 lanceerde de eerste steen Campus IPT in Tomar en de eerste lessen begonnen in deze Campus in 1991.

• In 2014 de IPT tot 21 Bachelor, Masters 21 en 17 Technologische Specialisatie cursussen bieden heeft. Er zijn ongeveer 3000 studenten.

• In 2014 heeft IPT al ingeschreven ongeveer 13.000 studenten en afgestudeerden hebben al meer dan 10.000 geweest.

AWARDS

De Polytechnische Instituut van Tomar heeft verschillende prijzen en onderscheidingen, zowel als instituut, hetzij binnen hun scholen of hun opleiding ontvangen.

  • Het instituut werd toegekend door de Europese Commissie met het ECTS (European Credit Transfer System) Label, dat wil zeggen de opname van een uitstekend gebruik van het European Credit Transfer System. Wij zijn een van de instellingen van de Europese onderwijs met een Europese beste mobiliteit met de respectieve overname vaardigheden erkenning van studiepunten. Één studiepunt komt overeen met 25-30 uur van het werk in een bepaald rechtsgebied oprichting van educatieve kennis, inzicht en het vermogen dat de student met succes moet leren. Credits verdiend in opleiding in IPT zijn erkend voor excellentie in Europa en we hebben afspraken met instellingen voor hoger onderwijs in België, Bulgarije, Slovenië, Tsjechië, Spanje, Slowakije, Frankrijk, Hongarije, Italië, Litouwen, Polen, Roemenië, Zweden en Turkije.
  • Het instituut werd toegekend door de Europese Commissie met de DS (Diploma Supplement) Label, dat wil zeggen de erkenning van de uitgifte van een uitstekende Diploma Supplement, dat is de productie van de buitenschoolse training student informatie. Het Diploma Supplement International verbetert de transparantie en vergemakkelijkt de academische en professionele erkenning van kwalificaties. Maakt het mogelijk om de aard, de context, het niveau, de inhoud en de status die de student voltooide de Diploma kwalificaties die draagt ​​beschrijven.

In 2008 kregen we de Gold Award van de Erasmus Intensieve cursus voor Quality Management van Cultureel Erfgoed.

Erasmus Mundus, in 2004, waren we de eerste groep door de Europese Commissie geselecteerd.

In 1994 heeft de IPT de Erasmusprijs ontvangen, door professor Luis Osterbeek activiteit.

Meerdere awards in Design en Video Documentaire zijn toegewezen aan IPT studenten.

Locaties

Tomar

Instituto Politécnico de Tomar

Address
Estrada da Serra | Quinta do Contador
Tomar, District Santarém, Portugal
Telefoonnr.
+351 249 328 100

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden