Miguel Torga Institute of Higher Education (ISMT)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wie zijn we?

Een van de oudste universitaire instellingen voor particulier hoger onderwijs in Portugal , met meer dan zeven decennia bestaan. We bedienen elf vakken van de 1e cyclus (afstuderen) in sociaal werk, psychologie, journalistiekinformatie, bedrijfscommunicatie, informatica met bedrijven, informatica, multimedia, communicatieontwerp, management, human resources management en boekhouding en auditing.

121099_EdificiosISMTbanner_1185x350_a.jpg

Wat betreft cursussen van de 2e cyclus (Masters) is bevoegd voor het functioneren van het volgende: Klinische psychologie (met drie takken van specialisatie), Human Resources Management en organisatorisch gedrag, Sociale psychologie van gezondheid, Sociaal werk, Sociale gerontologie, Netwerkadministratie en informatica Systemen (in samenwerking met ISPGAYA). Naast deze cursussen biedt ISMT ook postacademische cursussen (niet-academische opleiding), naast korte trainingen onder het Prime Training Center (resulteren in de samenwerking tussen het Instituut en PROFIFORMA, Consulting and Training Office, Ltd.), waaronder: onder andere cursussen lerarenopleiding.

ISMT werkt onder samenwerkingsprotocollen samen aan doctoraatsstudies, zoals het verloop van Ph.D. in psychologie (in overeenstemming met de Universiteit van Extremadura - Spanje). We zijn ook een opleidingsinstituut dat is geaccrediteerd door DGERT (Directoraat-generaal Werkgelegenheid en arbeidsverhoudingen) en de Raad van de wetenschappelijke en pedagogische opleidingseenheid.

Hoeveel zijn we

Ongeveer 30 medewerkers en 100 docenten / medewerkers en bijna 1400 studenten , wat een faculteit en studentengroep vormt die creatief, innovatief en kritisch is.

121097_interiores.jpg

Hoe zijn we?

Veeleisend in de constructie van het heden en ongeduldig voor de toekomst.

Waarom zijn we

Omdat we willen bijdragen aan het creëren van een kritische massa en we een project van innovatief onderwijs willen onderbouwen. En omdat het nieuwe millennium is gebaseerd op de kwaliteit die onze grote gok is. We zijn ervan overtuigd dat de ISMT is waar de toekomst al is begonnen. De directeur Carlos Amaral Dias

Locaties

Coimbra

Instituto Superior Miguel Torga (ISMT)

Address
Largo da Cruz de Celas, 1

3000-132 Coimbra, Coimbra District, Portugal
Telefoonnr.
+351 239 488 030

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden