Lees de Officiële Beschrijving

Eén van de meest vooraanstaande business schools in Europa

Opgericht in 1978, Nova School of Business and Economic (Nova SBE) is de meest prestigieuze Portugese school in het gebied van Economie, Financiën en Beheer en één van de meest vooraanstaande business schools in Europa.

Het is een triple-crown geaccrediteerd school met haar Masters, Executive Education en MBA aanwezig in de belangrijkste internationale rankings: Financial Times, AACSB-accreditatie, EQUIS geaccrediteerd en de Association of MBA's.

Het is ook erkend met de exclusieve 5 Palmes door Eduniversal, een onderscheid dat Nova SBE zet in de top 80 business schools in de wereld, de enige Universal Business School in Portugal.

Exclusieve Portugees lid school van de CEMS

Nova School of Business and Economics is de exclusieve Portugese lid school van de CEMS - Een Global Alliance van vooraanstaande business schools, multinationale bedrijven en NGO's - Het aanbieden van de CEMS Master in International Management (CEMS MIM), een programma dat consequent featured in de top 3 van de Financial Times Global Masters in management ranking.

WAAROM NOVA School of Business and Economics?

De belangrijkste investering in het begin van je carrière is degene die je in jezelf. Onze academische programma's zijn ontworpen om een ​​unieke leerervaring, aangevuld met de nodige vaardigheden, kennis en ontwikkeling om studenten beter voor te bereiden op een steeds veeleisender arbeidsmarkt te bieden.

Reputatie

Nova School of Business and Economics is een van de weinige business schools in de wereld met Triple Crown en 5 Palmes accreditaties. U profiteert van de reputatie van de school voor excellentie, erkend in de belangrijkste internationale rankings.

Real-world-verbinding

Onze programma's zijn praktisch gerichte graden. Op de campus die je tegenkomt goed presterende studenten van meer dan 30 nationaliteiten, waardoor u met unieke mogelijkheden om te netwerken. Nova SBE faculteit omvat meer dan 30% van de buitenlandse docenten en 25 verschillende nationaliteiten

flexibel Leren

U zal worden uitgerust met de tools en technieken die nodig zijn om uw vaardigheden in de belangrijkste gebieden van Economie en Management op te bouwen. Door middel van lezingen, groepswerk, case studies, en in-het-veld ervaring, zal u aanschaft klinkt niet alleen academische kennis, maar ook een breder perspectief.

Leer van wereldklasse faculteit

Onze faculteit heeft een gevestigde record van publicaties in de beste internationale wetenschappelijke tijdschriften. Tegelijkertijd - gezien hun buitengewone curriculaire en beroepservaring (velen zijn adviseurs aan financiële instellingen, bedrijven en overheden) - ze hebben een scherp gevoel van de uitdagingen voor de internationale gemeenschap.

Buiten het klaslokaal

U profiteert van een mentoring stelsel door alumni die werkzaam zijn in de top multinationale organisaties, een waardevolle manier voor studenten om te leren van mensen met meer loopbaan ervaring over bepaalde sectoren of rollen. School gebeurtenissen zijn grotendeels-student georganiseerd, met conferenties aantrekken van erkende sprekers die hun inzicht in zaken, succes en leiderschap te delen. Sociale clubs toe te voegen nog een andere dimensie aan een rijk leven op school op de campus.

Studeren aan Nova School of Business and Economics is een unieke sociale en menselijke ervaring. Hier zullen de studenten bouwen blijvende vriendschappen voor de rest van hun leven en een netwerk van contacten die van onschatbare waarde zal blijken gedurende hun loopbaan te ontwikkelen.

Bovendien zal de diversiteit van de profielen binnen elk programma een echt verrijkende ervaring, waarin studenten ervaringen met leeftijdsgenoten zullen delen uit een grote verscheidenheid aan achtergronden te bieden.

40% van onze studenten hebben een internationale carrière

Nova SBE programma's bieden studenten met een sterke internationale exposure via internationale dimensie en het netwerk van de school. het vermogen van elke student om te leren en te werken in een multiculturele omgeving wordt continu getest en verder versterkt in het kader van een internationale ervaring.

Nova SBE - Campus Campolide
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Nova School of Business and Economics

De undergraduate opleiding Economie staat op een selectie van de kern cursussen die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een gedegen opleiding in de economie, man ... [+]

Meer dan 4000 afgestudeerden die werkzaam zijn in verschillende activiteitssectoren, in Portugal en in het buitenland, zijn het onweerlegbare bewijs van de hoge kwaliteit en innovatie die undergraduate programma Nova SBE's in de economie, die werd opgericht in 1978 kenmerkt.

De undergraduate opleiding Economie staat op een selectie van de kern cursussen die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een gedegen opleiding in de economie, management en kwantitatieve methoden. Studenten verwerven van een evenwichtige mix van technische en wetenschappelijke kennis, naast het ontvangen van een algemene vorming in aanverwante gebieden, zoals rechten en sociale wetenschappen, onder anderen.... [-]

Portugal Lissabon
Oktober 2019
Engels,Portuguese (Portugal)
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Nova School of Business and Economics

De innovatieve curriculaire structuur van de undergraduate-diploma in Management, opgericht in 1995, heeft bijgedragen tot de opleiding van 2000 managers en ondernemers, ... [+]

De innovatieve curriculaire structuur van de undergraduate-diploma in Management, opgericht in 1995, heeft bijgedragen tot de opleiding van 2000 managers en ondernemers, door middel van een geïntegreerd perspectief van het management in diverse functionele gebieden zoals financiën, marketing, strategie, operations en gedrag in organisaties, gecombineerd met een solide basis in de economie en kwantitatieve methoden.

Programma Structuur

De undergraduate eerste-opleidingen in Management zijn gestructureerd in semesters. Voor elke individuele cursus gevolgd en met succes afgerond studenten worden beloond met een aantal ECTS (European Credit Transfer System).

Om de undergraduate in Management te voltooien, is het verplicht om in te schrijven in ten minste zes academische semesters en met succes te bereiken tussen de 180 en 195 studiepunten.... [-]

Portugal Lissabon
Oktober 2019
Engels,Portuguese (Portugal)
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Top Recruiters describe Nova SBE's students

Welcome to Nova SBE 2016/2017 (message from the Dean)