Lees de Officiële Beschrijving

UPT - Oporto Global University, is een particuliere instelling voor hoger onderwijs, ISO 9001 gecertificeerd, erkend door de Portugese overheid en het Portugese Agentschap voor beoordeling en accreditatie van het hoger onderwijs - A3ES. De onderzoekseenheid van UPT, IJP, is gecertificeerd door het Portugese financierende bureau voor onderzoek, FCT.

Opgericht in juni 1986 , UPT - Oporto Global University gevestigd in Porto , bekend als de 'Cidade Invicta', gaf Porto Porto zijn naam. Porto ligt in het noorden van Portugal, aan de rechteroever van de rivier de Douro. Het is de op een na grootste stad van het land, gelegen in een stedelijk gebied met meer dan 1,3 miljoen inwoners.

Porto is internationaal bekend om zijn portwijn, bruggen en zijn oude en hedendaagse architectuur. Het historische centrum staat sinds 1996 op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De stad Porto is ook een centrum van excellentie op het gebied van onderwijs en onderzoek en onderscheidt zich door technologische en wetenschappelijke innovatie die studenten uit het hele land en uit het buitenland aantrekt.

UPT is georganiseerd in vier afdelingen: recht, economie, management en informatica, erfgoed en toerisme en psychologie en onderwijs die lesprogramma's voor de 1e, 2e en 3e cyclus en postgraduaties geven, gestructureerd volgens het Bolognaproces. UPT wil een voorbeeld zijn in het hoger onderwijs en de voordelen van de synergieën van de verschillende afdelingen benutten. Meer dan alleen het verwerven van theoretische kennis, hebben de studenten de kans om praktische werk- en onderzoeksprojecten te ontwikkelen, verschillende soorten vaardigheden te ontwikkelen die hen voorbereiden op banen in de toekomstige carrière en voor het leven in een competitieve mondiale samenleving.

Wereldwijd onderzoek en wereldwijd leren voor professionals uit de hele wereld

Think Global. Onderzoek wereldwijd. Leer en leer globaal. Dit zijn de basisprincipes van UPT - de Visie van Oporto Global University die de missie van UPT omvatten om mondiale holistische kennis te promoten, de wereldwijde professionals van morgen en de toekomstige burgers van de wereld voor te bereiden.

Ons officieel erkend onderzoek (ISO 9001 en FCT) werkt intensief samen met partners over de hele wereld, waarbij onderzoek van wereldklasse wordt geleverd en bloeden hedge-kennis wordt gecreëerd om duurzame wereldwijde ontwikkeling voor iedereen te ondersteunen en te bevorderen. We delen die kennis onder een strikt Open Access-beleid (wanneer onderzoek publiek wordt gefinancierd).

We leveren die kennis aan onze wereldwijde studenten in onze geaccrediteerde (Portugese ministerie van Onderwijs, Portugese Accreditatiebureau voor Hoger Onderwijs en ISO 9001) voor het onderwijzen van afdelingen en programma's.

Onze internationaal gedreven pastorale taken van de faculteit, de levendige leergemeenschap, de maatschappelijke verantwoordelijkheid en betrokkenheid van UPT als geheel, de opwindende, tolerante en multiculturele omgeving in Portugal, dragen bij aan de ontwikkeling van de persoonlijke, interpersoonlijke, culturele en interculturele vaardigheden die verplicht zijn om te slagen professioneel in een geglobaliseerde wereld.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BA

Oporto Global University - Universidade Portucalense

De graad in Internationale Betrekkingen biedt een innovatieve aanpak: studenten kunnen een specialisatie behalen in Diplomacy en Area Studies of vaardigheden ontwikkelen ... [+]

De graad in Internationale Betrekkingen biedt een innovatieve aanpak: studenten kunnen een specialisatie behalen in Diplomacy en Area Studies of vaardigheden ontwikkelen op een ander wetenschappelijk gebied.

Zo kunnen studenten een van de mogelijke minors behalen in Economie, Management, Recht en Toerisme. Als alternatief, als hun selectie zich richt op IR-disciplines, concluderen ze de specialisatie in diplomatie en gebiedsstudies.

Naast deze disciplinaire samenwerking omvat de gemeenschappelijke kern verschillende disciplines uit het wetenschappelijke veld van internationale betrekkingen, die worden gegeven door hooggekwalificeerd, jong en dynamisch wetenschappelijk personeel.... [-]

Portugal Porto
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

Oporto Global University - Universidade Portucalense

Deze cursus is bedoeld om professionals voor te bereiden die in staat zijn om computersystemen te ontwerpen, ontwikkelen, installeren en onderhouden. Studenten zijn berei ... [+]

Deze cursus is bedoeld om professionals voor te bereiden die in staat zijn om computersystemen te ontwerpen, ontwikkelen, installeren en onderhouden. Studenten zijn bereid om technologische systemen te ontwikkelen die in staat zijn om tegemoet te komen aan de behoeften van de hedendaagse maatschappij en organisaties, gebruikmakend van de meest moderne technologieën. Zo wordt ervoor gezorgd dat studenten tegelijkertijd de gebieden van systeemmodellering, programmeren en databases, computernetwerken en beveiliging beheersen.

Waarom kiezen voor deze cursus

Het hoofddoel van UPT's Bachelor in Informatica - Programmeren is om professionals op te leiden met het beste programma en een zeer gemotiveerd en bekwaam onderwijzend personeel, zodat studenten experts worden op dit gebied en in staat zijn om met succes de competitieve internationale markt te betreden. We bieden je de mogelijkheid om de tijdens de cursus verworven theoretische kennis in praktijk te brengen in inspirerende en adequate stageprogramma's, die je ervaring in technologiegedreven gebieden zullen verbeteren en verrijken.... [-]

Portugal Porto
October 2019
Voltijd
3 - 3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Oporto Global University - Universidade Portucalense

De Bachelor Degree in Tourism neemt een moderne aanpak aan, in overeenstemming met de toeristische sector. De cursus bestaat uit kernmodules met optionele modules die vol ... [+]

De Bachelor Degree in Tourism neemt een moderne aanpak aan, in overeenstemming met de toeristische sector. De cursus bestaat uit kernmodules met optionele modules die voldoen aan de individuele eisen van de student. Stage modules I en II geven studenten waardevolle werkervaring met partners variërend van private bedrijven tot nationale, regionale en lokale administratie. De promotie en verbetering van toeristische bestemmingen en modules voor innovatie en ontwikkeling van toeristische producten versterken deze banden, waardoor studenten beter kunnen innoveren. De ontwikkeling

Het bachelordiploma dat voorlopig is geaccrediteerd door A3ES - Bureau voor evaluatie en accreditatie van hoger onderwijs (Portugal)... [-]

Portugal Porto
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Universidade Portucalense

International Students - Mubeen Tariq