Universidade Nova de Lisboa - Faculty of Social Sciences and Humanities

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Faculteit der Sociale Wetenschappen en Geesteswetenschappen (FCSH) is een organische eenheid van de Universiteit NOVA Lissabon. De faculteit is een rechtspersoon van publiek recht, begiftigd met wetenschappelijke, pedagogische, administratieve en financiële.

De missie van de school is de openbare dienst voor de kwalificatie senioren en in het bijzonder van de Portugese burgers op het gebied van sociale en menswetenschappen.

Bij de uitvoering van deze missie streeft de faculteit de volgende doelstellingen: a) uitmuntendheid in onderwijs en onderzoek op het gebied van specialisatie van de sociale en menswetenschappen, zowel nationaal als internationaal; b) een duidelijke inzet voor innovatie en interdisciplinariteit; c) de creatie, verspreiding en ondersteuning van de humanistische cultuur; d) het verlenen van diensten aan de gemeenschap in die gebieden.

De Faculteit der Sociale en Human Wetenschappen, de organische structuur van de diensten is om de doelstellingen die de missie van de instelling vormen ondersteunen: onderwijs, onderzoek en dienstverlening aan de gemeenschap. Zorgt voor de werking van een orgaan van de werknemers met verschillende vaardigheden, gevormd meestal door afgestudeerden.

Locaties

Lissabon

Address
Avenida de Berna, 26-C / 1069-061
Lissabon, Lissabon, Portugal