Lees de Officiële Beschrijving

FEP is de School voor Economie en Management van de Universiteit van Porto. De universiteit van Porto is een van de meest prestigieuze instellingen voor hoger onderwijs in Portugal en Europa en staat wereldwijd hoog aangeschreven. Binnen de 14 scholen en onderzoekseenheden heeft de Universiteit van Porto 30.000 studenten - waarvan 3.500 internationale studenten - en in de buurt van 2.300 leraren en onderzoekers. FEP werd opgericht in 1953 en is sindsdien een benchmark in onderwijs en onderzoek op het gebied van economie en management in Portugal, onderscheidend door zijn vermogen om te innoveren en zijn studieprogramma's te vernieuwen. Dat blijkt uit de diversiteit en kwaliteit van zijn programma's: FEP biedt twee niet-gegradueerde programma's (Economie en Management), vijftien MSc-programma's op alle relevante gebieden van Economie en Management - waarvan er vier in het Engels worden onderwezen - en twee Ph.D. programma's (Economie en Management) - ook in het Engels gedoceerd. FEP heeft een prestigieuze faculteit bestaande uit 150 faculteitsleden die een hoog academisch niveau combineren met een groot lesvermogen. FEP heeft verschillende onderzoekscentra, waarvan er twee (CEF.UP en LIAADD) respectievelijk door FCT, het Portugese publieke onderzoeksinstituut voor wetenschappelijk onderzoek, worden geclassificeerd als "Zeer goed" en "Uitstekend". Voor het academische jaar 2017/18 waren er in totaal 2.957 studenten ingeschreven bij FEP: 1.538 studenten, 1.315 MSc-studenten en 104 Ph.D. studenten. Datzelfde jaar verwelkomde FEP meer dan 430 studenten, afkomstig uit meer dan 68 verschillende landen. FEP-studenten maken ook van de gelegenheid gebruik om in meer dan 100 FEP partnerscholen verspreid over 30 landen in het buitenland te studeren, in sommige gevallen door hen een dubbele graad te geven (bijvoorbeeld de Master in Management studenten en Master in Finance studenten kunnen kiezen om een ​​periode van studies aan respectievelijk Kedge Business School en University of Kozminski, die hen een dubbele titel zullen toekennen). Verder behoort FEP tot QTEM - Kwantitatieve technieken voor economie en management die voortreffelijke studenten van 18 topeconomiescholen wereldwijd verzamelen. FEP-alumni worden geplaatst in topmanagementfuncties bij de belangrijkste bedrijven en instellingen in Portugal en daarbuiten, in alle sectoren, waardoor studenten een geprivilegieerde toegang hebben tot een extreem groot en berucht netwerk van bedrijfspartners. Waarom studeren bij FEP?

 • U.Porto is een wereldwijd hoog aangeschreven universiteit
 • Top studenten
 • Onderwijskwaliteit en onderzoeksgeoriënteerde faculteit
 • FEP behoort tot QTEM Master Network dat voortreffelijke studenten van 18 topeconomiescholen wereldwijd verzamelt
 • Duale graden (Master in Management, Master in Finance en Ph.D. in Economics met Kedge Business School en FEA-USP, Kozminski University en LASER - Lombardy Advanced School of Economic Research, respectievelijk)
 • Kennis en professionele vaardigheden
 • Buitenschoolse activiteiten
 • Ondersteuning bij academische en professionele integratie
 • Toegang tot tal van stages en wervingsmogelijkheden
 • Berucht en breed alumni-netwerk
 • Levendig studentenleven aan de universiteit van Porto: sport, cultuur, vrije tijd
 • Porto heeft twee keer de beste Europese reisbestemmingsprijzen gewonnen (2012, 2014 en 2017)
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

University of Porto School of Economics and Management.

De Bachelor in Economie is een mate die een stevige theoretische basis op het gebied van Economie en Management, alsmede in aanverwante disciplines zoals accounting, rech ... [+]

De Bachelor in Economie is een mate die een stevige theoretische basis op het gebied van Economie en Management, alsmede in aanverwante disciplines zoals accounting, recht, wiskunde, de Information Sciences of Social Sciences biedt.

Studenten van het EVF zijn dus aangewezen om te dienen op het gebied van analyse en economische consulting, ondersteuning van de definitie van het overheidsbeleid, informatiesystemen, finance en management in zijn verschillende vormen, strategische en operationele en financiële functies, marketing, operations en logistiek, of accounting, auditing, management control of belastingen.

Studieplan hier beschikbaar: https://s.up.pt/9gxb

speciale competitie voor internationale studenten... [-]

Portugal Porto
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Porto School of Economics and Management.

O bacharelado em Gestão é uma uma Graduação dat stevige theoretische dominios formação ons oferece da Economia e da Gestão, bem em disciplinaire gebieden afins als Contab ... [+]

Of bacharelado in Gestão é uma graduação dat een solide theoretische vorming biedt, domínios da Economia e da Gestão, bem in soortgelijke disciplinaire gebieden als Contabilidade, of Direito, in wiskunde, als Ciências da Informação ou als Ciências Sociais.

Het geeft Estudantes FEP MACIF assim nodig om Funções desempenhar na gebied da análise en Economische Consultadoria doen apoio definição à overheidsbeleid, twee sets van informação, das Finanças e da Gestão nas Suas verschillende Vertentes, strategische en operationele en nas Funções Financeira, marketing, da das operações en logistiek, ou da Contabilidade, audit, de controle van Gestão ou fiscalidade.

... [-]
Portugal Porto
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands