Stenden University Of Applied Sciences - Qatar

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

OVER STENDEN

Bij Stenden Qatar University of Applied Sciences wordt u welkom in een aangename, relatief kleine omgeving met een vriendelijke en familiale sfeer, een plek om vanaf het allereerste moment thuis te voelen.

Stenden Qatar University of Applied Sciences biedt een vierjarige bacheloropleiding in Bedrijfskunde met majors in Toerismebestuur, Internationaal Hospitality Management en International Business and Management Studies.

Het unieke educatieve concept biedt u de mogelijkheid vaardigheidssets te verwerven die u van anderen op het gebied onderscheiden. De portefeuille van voorgraadse diploma's aangeboden aan Stenden Qatar University of Applied Sciences streeft naar hogere opleiding die haar alumni zou voorzien van vaardigheden op het gebied van service management om competente innovatieve managers en internationale toonaangevende ondernemers te worden. De professionele graad gestructureerd rond het probleemgebaseerde concept in combinatie met de mix van theorie en praktijk is bewezen om onze afgestudeerden bijzonder inzetbaar te maken na afstuderen.

De programma's die we aanbieden zijn hetzelfde als die in Nederland, afgezien van enkele aanpassingen voor praktische en culturele redenen. De NVAO heeft de gelijkwaardige programma's in Nederland geaccrediteerd en het Ministerie van Onderwijs en Hoger Onderwijs in Qatar erkent de Europese diploma's die zijn afgeleverd aan de Stenden Qatar University of Applied Sciences.

Om de academische vereisten van uw Bachelor of Business Administration (BBA) af te ronden, heb je de mogelijkheid om een ​​jaar in Nederland te studeren. In de praktijk betekent dit dat u een deel van uw tweede en derde of het hele derde jaar op een van onze campuslocaties in Nederland doorbrengt.

Bij Stenden Qatar University of Applied Sciences begrijpen we dat de studenten even belangrijk zijn voor ons, aangezien de universiteit aan de studenten is. Daarom is de universiteit toegewijd aan een studentgerichte benadering van het onderwijs, terwijl het uitgerust is met diverse faciliteiten om u van uw studie te genieten.

WAAROM KIEZEN KIEZEN

1- Theorie en praktijk

Onze studenten zijn goed uitgerust om direct na de afstuderen in de echte wereld te gaan werken. Onze programma's bieden een goede balans tussen theorie en praktijk. Studenten moeten een bepaald aantal uren afronden in een praktische omgeving die verband houdt met hun opleiding. De stage in het laatste studiejaar bereidt de student voor de professionele carrière voor.

2- Probleemgericht leren

Probleemgebaseerd leren (PBL) is een studentgerichte instructieconcept waarin de leerlingen samen problemen oplossen en reflecteren op hun ervaringen. Kenmerken van PBL zijn: Leer wordt gedreven door uitdagende, openstaande problemen, studenten werken in kleine samenwerkingsgroepen en leerkrachten nemen de rol aan als facilitatoren van leren.

3- Uw toekomst begint hier

Een Stenden Technische Universiteit, afgestudeerde is zeer gewild en sinds onze eerste afstudeerclasse hebben we nu alumni in de bank- en financieringsindustrie, gastvrijheid en toerisme, de Stichting Qatar, overheidsdiensten en internationaal. Een diploma van Stenden University Qatar opent deuren voor een spannende toekomst met gevarieerde carrièremogelijkheden en opties

4- Aanpak, Filosofie en Stijl van Onderwijs

Stenden Qatar University of Applied Sciences heeft een zeer studentgerichte benadering van leren en onderwijs. Onze Code of Ethics en Customer Service Policy zorgen ervoor dat zowel studenten als medewerkers zich richten op de hoofddoelstellingen en streven ernaar om het hele persoon te ontwikkelen. De missie van onze programma's is om de studenten voor te bereiden op hun toekomstige managementfuncties in internationale instellingen. Het is een flexibele en brede professionele opleiding om de afgestudeerden wereldwijd te verwelkomen in alle sectoren van diensten en service management.

Ontmoet de wereld - Grand Tour

Waarom uitstellen tot na uw afstuderen, wanneer u in het buitenland naar buiten kan gaan? Met onze Grand Tour kunt u combineren met het reizen leren en andere culturen en landen leren kennen! Wordt ingeschreven bij de Stenden Hogeschool voor Technische Wetenschappen, geeft u de gelegenheid om onderdelen van uw studie in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en / of Azië te doen. Of u nu Nederland, Zuid-Afrika, Qatar, Thailand of Bali kiest, u bent aan het werk om uw gekozen diploma zonder vertraging te krijgen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk BBA's »

Programma's

Deze school biedt ook:

BBA

Bba - Internationale Bedrijfs- En Managementstudies

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Qatar Doha

De vierjarige Bachelor of Business Administration degree in International Business and Management Studies is in 2001 ontwikkeld door drie Europese universiteiten met specialisaties in economie, service management en business. Deze samenwerking heeft geleid tot een internationaal, cultureel aanpasbaar en interactief studieprogramma dat de leerlingen de kans biedt creatieve vernieuwers, effectieve communicatoren, beslissende projectleiders, geïnformeerde beslissers en empathische leiders te worden. [+]

De cursus

De vierjarige Bachelor of Business Administration degree in International Business and Management Studies is in 2001 ontwikkeld door drie Europese universiteiten met specialisaties in economie, service management en business. Deze samenwerking heeft geleid tot een internationaal, cultureel aanpasbaar en interactief studieprogramma dat de leerlingen de kans biedt creatieve vernieuwers, effectieve communicatoren, beslissende projectleiders, geïnformeerde beslissers en empathische leiders te worden.

De voertaal is Engels.

Programma en Activiteiten

In het eerste jaar leer je veel onderwerpen om je een breed beeld te geven van de vaardigheden die een internationale manager nodig heeft. Onderwerpen zoals marketing & sales management, management accounting, international management & organisatie en internationale bedrijfsomgeving worden behandeld.... [-]


BBA – INTERNATIONAL HOSPITALITY MANAGEMENT

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Qatar Doha

This four-year Bachelor of Business Administration degree in International Hospitality Management is designed to prepare students who aspire for management positions in hospitality and service organizations, in both the private and public sectors. It is distinguished by its emphasis in combining theory with the practical application of concepts and managerial skills, with an added focus on internationalization. [+]

The Course

This four-year Bachelor of Business Administration degree in International Hospitality Management is designed to prepare students who aspire for management positions in hospitality and service organizations, in both the private and public sectors. It is distinguished by its emphasis in combining theory with the practical application of concepts and managerial skills, with an added focus on internationalization.

The focus of the modules is in imparting knowledge and skills in both service management and hospitality management.

The medium of instruction is English.

Programs and activities

In the first year, students are introduced to the hospitality and services industry highlighting the different aspects of services and the customer in the context of service.... [-]


BBA – TOURISM MANAGEMENT

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Qatar Doha

The Bachelor of Business Administration degree in Tourism Management aims at providing entrepreneurial and management expertise to prospective professionals in the tourism and services industry. It is a blend of theory, specialist knowledge and practice on current management issues within local, regional, national and international tourism businesses and services organization. [+]

The Course

The Bachelor of Business Administration degree in Tourism Management aims at providing entrepreneurial and management expertise to prospective professionals in the tourism and services industry. It is a blend of theory, specialist knowledge and practice on current management issues within local, regional, national and international tourism businesses and services organization.

The different study forms in the program are designed to impart the necessary skills and confidence in students to either develop their own businesses or become managers in an industry in constant need of qualified managers. This is a particular niche area for Qatar as it prepares itself to host the Football World Cup in 2022 in addition to its vision to position itself as a tourist destination.... [-]