American European Education

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

American Hotel Academy werd in 2007 in Brasov, Roemenië opgericht als de eerste internationale hotelmanagementschool in het land met als hoofddoel onderwijs aan te bieden

Wij geloven in het mengen van professioneel georiënteerd onderwijs met toegepaste vaardighedentraining in een internationale setting in een verscheidenheid aan hospitality management-disciplines die niet beschikbaar zijn bij veel traditionele instellingen voor hoger onderwijs. Dit is de basis waarop de school is gebouwd en zo helpen we onze studenten hun carrièredoelen te bereiken.

Onze studenten leren momenteel van 30 internationale faculteiten, alle doorgewinterde professionals of master en Ph.D. geschoolde leraren. Lessen en praktische sessies vinden plaats in de school, het centrum van Brasov, een prachtige middelgrote stad in het hart van het land, terwijl industrie-stages voornamelijk in de Verenigde Staten en Europa worden aangeboden.

Na succesvolle implementatie van het eerste internationale hoger onderwijsprogramma in hospitality management in Roemenië, verbetert de school nu haar internationale focus door haar deuren te openen voor internationale studenten en door een tweede studiecentrum in New York op te zetten.

Het uiteindelijke resultaat waar we naar streven is een wereldwijde groep alumni die de toekomstige bedrijfsleiders en ondernemers zullen worden die de horeca verder zullen uitbreiden en opnieuw uitvinden.107647_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Missie

De missie van American Hotel Academy is om professioneel georiënteerd onderwijs en toegepaste vaardigheidstraining met een internationaal perspectief te bevorderen in een verscheidenheid aan hospitality management-disciplines die niet beschikbaar zijn bij veel traditionele instellingen voor hoger onderwijs. We doen er alles aan om onze studenten voor te bereiden op het slagen op de wereldmarkt.

Dit wordt bereikt door academische discipline te combineren met professionele training en bewustzijn van culturele diversiteit, terwijl we ons concentreren op de professionele en persoonlijke groei van onze studenten.

Onze missie roept ons op nauwere banden met de industrie aan te moedigen, toewijding aan service te bevorderen, leiderschap in te blazen, passie voor creativiteit en ondernemerschap te inspireren en de multiculturele diversiteit te vieren.

Locaties

Braşov

Address
Strada Vlad Tepes nr.16
500092 Braşov, Brașov County, Roemenië

New York

Address
48 Wall Street, 11th Floor,
New York, NY, 10005 New York, New York, Verenigde Staten