Lees de Officiële Beschrijving

American Hotel Academy werd in 2007 in Brasov, Roemenië opgericht als de eerste internationale hotelmanagementschool in het land met als hoofddoel onderwijs aan te bieden

Wij geloven in het mengen van professioneel georiënteerd onderwijs met toegepaste vaardighedentraining in een internationale setting in een verscheidenheid aan hospitality management-disciplines die niet beschikbaar zijn bij veel traditionele instellingen voor hoger onderwijs. Dit is de basis waarop de school is gebouwd en zo helpen we onze studenten hun carrièredoelen te bereiken.

Onze studenten leren momenteel van 30 internationale faculteiten, alle doorgewinterde professionals of master en Ph.D. geschoolde leraren. Lessen en praktische sessies vinden plaats in de school, het centrum van Brasov, een prachtige middelgrote stad in het hart van het land, terwijl industrie-stages voornamelijk in de Verenigde Staten en Europa worden aangeboden.

Na succesvolle implementatie van het eerste internationale hoger onderwijsprogramma in hospitality management in Roemenië, verbetert de school nu haar internationale focus door haar deuren te openen voor internationale studenten en door een tweede studiecentrum in New York op te zetten.

Het uiteindelijke resultaat waar we naar streven is een wereldwijde groep alumni die de toekomstige bedrijfsleiders en ondernemers zullen worden die de horeca verder zullen uitbreiden en opnieuw uitvinden.107647_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Missie

De missie van American Hotel Academy is om professioneel georiënteerd onderwijs en toegepaste vaardigheidstraining met een internationaal perspectief te bevorderen in een verscheidenheid aan hospitality management-disciplines die niet beschikbaar zijn bij veel traditionele instellingen voor hoger onderwijs. We doen er alles aan om onze studenten voor te bereiden op het slagen op de wereldmarkt.

Dit wordt bereikt door academische discipline te combineren met professionele training en bewustzijn van culturele diversiteit, terwijl we ons concentreren op de professionele en persoonlijke groei van onze studenten.

Onze missie roept ons op nauwere banden met de industrie aan te moedigen, toewijding aan service te bevorderen, leiderschap in te blazen, passie voor creativiteit en ondernemerschap te inspireren en de multiculturele diversiteit te vieren.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BA

American European Education

De Bachelor of Arts (Hons) Culinair Business Management wordt aangeboden door TASTE Culinaire Business Academy in een partnerschap met de Manchester Metropolitan Universi ... [+]

De Bachelor of Arts (Hons) Culinair Business Management wordt aangeboden door TASTE Culinaire Business Academy in een partnerschap met de Manchester Metropolitan University.

Succesvol zijn in de wereld van de gastronomie vereist een hoog niveau van culinaire vaardigheid en bewustzijn van zakelijk inzicht van een individu. De kwalificatie biedt de mogelijkheid om je passie voor eten en culinaire kunsten te ontwikkelen en tegelijkertijd de student bewust te maken van de eisen voor succesvolle zakelijke en ondernemende ambities.

Culinaire vaardigheden worden ontwikkeld van koken tot creëren, terwijl je elk niveau beheert dat nodig is om een professionele kok te worden.

Bedrijfsinzicht wordt ontwikkeld door blootstelling aan bedrijfsprincipes, management en financiële planning.... [-]

Roemenië Brașov
September 2019
Engels
Voltijd
3 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
American European Education

Het programma combineert de wetenschap van management met de kunst van gastvrijheid door theorie die in de klas wordt onderwezen te combineren met praktische training bin ... [+]

Dit programma wordt aangeboden door American Hotel Academy in academische samenwerking met de Manchester Metropolitan University. Dit is een driejaarlijks carrière-gericht programma dat zich concentreert op de details van het exploiteren van een hotelbedrijf.

Het programma combineert de wetenschap van management met de kunst van gastvrijheid door theorie die in de klas wordt onderwezen te combineren met praktische training binnen de school of gastbedrijven. Daarom krijgen studenten niet alleen de benodigde kennis, maar ook de professionele en leiderschapskwaliteiten die hen in staat stellen een belangrijke rol op zich te nemen in de volgende generatie hospitality professionals.... [-]

Roemenië Brașov
September 2019
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands