Lees de Officiële Beschrijving

De "Aurel Vlaicu" Universiteit van Arad is een staatsinstelling voor hoger onderwijs voortzetting van de traditie van het universitair onderwijs in de Arad gebied dat begon met de:

Theologie Institute (1822), De Geneeskunde Faculteit Veeteelt en Veterinair (1947), De Engineering Institute (1972).

De Universiteit "Aurel Vlaicu" heeft ontwikkeld, jaar na jaar, nieuwe specialisaties, met nieuwe faculteiten, waarin de bepalingen van kwaliteitsnormen te voldoen. Het academisch jaar 2010/2011 markeert de oprichting van de faculteit Design en de specialisaties: psychologie, informatica, economie, marketing, en mode en mode-ontwerp. Dus het begin van het academisch jaar UAV heeft: 38 specialiteiten licentie, 27 masteropleidingen, veld IOSUD (Instelling organiseren PhD studies) in Filologie, 12 afdelingen.

Een fundamentele dimensie van het hoger onderwijs is het wetenschappelijk onderzoek. In het studiejaar 2008-2009 wetenschappelijk onderzoek is versneld in vergelijking met voorgaande jaren. Het kan worden gewezen dat in 2008 UAV in 9 internationale onderzoeksprojecten en 7 nationale onderzoeksprojecten ingediend. Van deze 8 internationale projecten en 5 internationale projecten hebben gewonnen.

Korte beschrijving van Aurel Vlaicu Universiteit van Arad

Type: State University / Accredited Opgericht: 1972 (instituut) / 1990 (universitair) Rector: Prof. Dr. Ramona Lile Totaal aantal studenten: 8599 Aantal docenten: 225 Aantal faculteiten: 9 (met 44 specialisaties bachelor, 24 masteropleidingen en 2 doctorale velden); Aantal afdelingen: 19 Aantal instellingen: 4 Oppervlakte van het onderwijs: 47 903 m2

"Aurel Vlaicu" Universiteit van Arad is een duidelijke academische gemeenschap die functioneert onder de bepalingen van de Roemeense grondwet, van de wetten en voorschriften toegepast op het onderwijssysteem. UAV volgt en bevordert de Europese verdragen met betrekking tot het hoger onderwijs. De universiteit profiteert van een hoog opgeleide academisch personeel en hoge kwaliteit schenkingen voor didactische en wetenschappelijke activiteiten. De universiteit is nu gestructureerd in 9 faculteiten en 12 departementen, met meer dan: 15,394 studenten; 477 wetenschappelijk personeel, meer dan 45,516 m2 educatieve ruimten, cursus en seminariezalen, geautomatiseerde laboratoria met de laatste generatie technologie. De Academische curricula, voor alle faculteiten verbonden zijn met de European Credits Transfer System (ECTS) sinds 1999, zodat diploma's alsmede studie- hele EU kan worden erkend. Via Erasmus / LLP-programma kunnen de studenten bij te wonen, voor een periode van tijd, de cursussen van een andere universiteit in ons land of in het buitenland. De universiteit staat garant voor volledige academische erkenning voor alle Erasmus-studenten die deelnemen aan het mobiliteitsprogramma.

Onderzoek bij Aurel Vlaicu University (AVU)

In AVU van Arad is er een aantal onderzoeksgebieden met hoge prestaties en een uitstekende internationale erkenning van de betrokken wetenschappers. Dit aspect is te wijten aan het feit dat een bijzondere aandacht aan de ene kant naar de ontwikkeling van hoogwaardige infrastructuur werd betaald en het management is gericht op de planning van de top van wetenschappelijk onderzoek onderwerpen, de identificatie van de student potentieel in onderzoek en de aantrekkingskracht van de Roemeense onderzoeker van Diaspora op de andere.

Tegelijkertijd wordt een bijzondere aandacht besteed aan het aanpassen van het universiteitsbestuur naar een actieve ondersteuning van fundamenteel onderzoek en het onderzoek met directe toepassingen in de industrie en economisch gebied. Om het onderzoek te steunen, heeft AVU de internationale relaties versterkt en versterkt de samenwerking en onderzoek partnerschappen op nationaal en ook internationaal niveau. Door al deze acties werd bereikt, een stijging van de universiteit internationale zichtbaarheid, de activering van de academische mobiliteit proces en de aantrekkelijkheid van de middelen via projecten in samenwerking met gerenommeerde universiteiten uit Europa, de VS en Azië, verhoging van het aantal publicaties, onderzoek artikelen in sterk gerangschikt tijdschriften met meer dan 3 keer in vergelijking met voorgaande jaren, boeken, vermenigvuldiging van patent nummer, de organisatie van een groter aantal internationaal relevante wetenschappelijke evenementen.

Als gevolg van het geconjugeerde ondersteunende maatregelen voor stimulering van het onderzoek, vanaf 2008, registreerde het wetenschappelijk onderzoek dat een ongekende intensivering. In 2008, AVU was succesvol binnen de nationale en internationale competities subsidie, het verkrijgen van 8 internationale en 5 nationale projecten, de totale hoeveelheid geld die het bereiken van 2.027.202 RON voor nationale projecten en 52,350 RON voor internationale projecten. Momenteel AVU is het dragen van een aantal van 6 internationaal project en 5 nationale projecten.

Opmerkelijk worden genoemd, zijn: a) het onderzoek van de Europese Unie in de 7e Kader Programma gefinancierd, getiteld "-Foliumzuur gebaseerde nanobiodevices voor geïntegreerde diagnose / therapie, gericht op chronische ontstekingsziekten - NANOFOL", waarin Aurel Vlaicu Universiteit van Arad is een partner in een consortium van 13 universiteiten en instituten van hoog prestige; b) POSCCE project mede gefinancierd door de EU, getiteld "Liberiaanse planten-regenereerbare strategische middelen voor de Europese economie" in een waarde van 2 mil. Euro, die de ontwikkeling van een breed onderzoek van internationaal belang op het gebied van de textielindustrie begonnen; c) EU-project-Marie Curie op het gebied van biologische massaspectrometrie die de facilitator van samenwerking zal worden en know-how uitwisseling tussen AVU en gerenommeerde laboratoria in Europa en de Verenigde Staten.

Met betrekking tot de internationale zichtbaarheid en de verspreiding van de wetenschappelijke resultaten in 2010 werden gepubliceerd: 26 ISI-geïndexeerde artikelen van een cumulatieve factor van 61.487, 5 artikelen geïndexeerd in internationale databanken, 95 papers in prestigieuze ISI-proceedings van internationale conferenties, 60 artikelen gepubliceerd in B + CNCSIS categorie, 20 artikelen in B CNCSIS categorie, 75 boeken die 16.616 pagina's die op nationaal uitgeverijen zoals de prestigieuze Roemeense Academie Publishing House, van uitgeverijen erkend door CNCSIS, werden 8 boeken (1191 pagina's) ook gepubliceerd op prominente internationale uitgeverijen, en 2 patenten / producten met intellectuele rechten werden verkregen. Op deze manier, de universiteit wordt nu weergegeven als een machtig instituut van hoge internationale zichtbaarheid op academisch en wetenschappelijk niveau, evenals een betrouwbare partner op nationaal en internationaal niveau, een aspect ook bevestigd door de reeks van nieuwe samenwerkingsverbanden en partnerschappen van de vorig jaar gestart.

Een gevolg en een bewijs van AVU internationale reputatie was de organisatie van drie edities van het internationale symposium Onderzoek en Onderwijs in innovatie Era "en twee edities van de Internationale Conferentie van de Roemeense Vereniging voor Mass Spectrometry (RSMS). In 2010, het internationale symposium Onderzoek en Onderwijs in innovatie Era "onderverdeeld in 8 verschillende wetenschappelijke sessies werd bijgewoond door professoren en wetenschappers uit tal van Europese landen zoals: België, Duitsland, Italië, Portugal, Rusland, Servië, Hongarije en Moldavië. De tweede RSMS Conference, gehouden in 2010 werd bijgewoond door vooraanstaande wetenschappers op het gebied van massaspectrometrie uit 15 Europese landen en de Verenigde Staten.

Op dit moment, AVU houdt het voorzitterschap van de Roemeense Society for Massaspectrometrie betrokken te zijn bij een groot aantal projecten op het gebied van massaspectrometrie, door middel van haar laboratoria en de Research Center in Mass Spectrometry van hoge internationale zichtbaarheid. Het centrum wordt vertegenwoordigd door 10 wetenschappers. In de afgelopen 4 jaar, het Centrum heeft 2 internationale projecten en 4 nationale beurzen, publiceerde meer dan 30 artikelen in ISI-geciteerde tijdschriften van de impact factoren tussen 2 en 6, onder redactie van een boek Mass Spectrometry in Life Safety op Springer Verlag, Duitsland, had ongeveer 70 bijdragen (plenaire vergadering, uitgenodigd, bijgedragen mondelinge presentaties of posters) op internationale conferenties gehouden in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Noorwegen, Rusland, Slovenië, Kroatië, de VS, Israël en won 4 internationale prijzen.

Het onderzoek activiteit van de AVU Technologische en Business Incubator wordt ook zeer gewaardeerd op nationaal en internationaal niveau. Zo is de Incubator is een lid van de Raad van de Roemeense Vereniging voor Technologisch Transfer - AroTT, een professionele organisatie van de afdelingen die gespecialiseerd zijn op innovatie, overdracht van technologie, niet-gouvernementele en non-profit. Onlangs, in het International Exhibition gehouden in Boekarest, de directeur van UAV - IT Incubator werd verkozen als een van de drie regionale vicepresidents van de AroTT.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Aurel Vlaicu University

Een afgestudeerde van de eerste graad toegepaste informatica cursus, met uitzondering van de brede kennis in wiskunde, krijgt theoretische en methodologische kennis vanui ... [+]

Een afgestudeerde van de eerste graad toegepaste informatica Natuurlijk, met uitzondering van de brede kennis in wiskunde, krijgt theoretische en methodologische kennis vanuit de kern van Informatica, kennis en praktische vaardigheden van computers architectuur, besturingssystemen, logica systemen, algoritmen en programmeren respectievelijk. Verder is de kennis van een meting, data capture, verwerking en overdracht van informatie en diagnostische systemen is opgenomen in het programma. Hij zal ook kennis over informatie- en communicatienetwerken, zal methoden van modellering en simulatie van systemen en processen te begrijpen. Het selecteren uit een breed scala aan optionele vakken uit het hele gebied van de informatietechnologie, samen met toepassingen op het betreffende gebied een student heeft de mogelijkheid om zich te concentreren op een ontwerp en om methoden en middelen van informatica problemen in verschillende toepassingsgebieden te lossen .... [-]

Roemenië Arad
September 2019
Voltijd
6 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands