Faculty of Veterinary Medicine - Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Faculteit Diergeneeskunde Timisoara

Faculteit Diergeneeskunde Timişoara is onderdeel van de Banat's University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine "Koning Michael I van Roemenië" van Timişoara.

Onze faculteit geschiedenis begon ooit, op 1944 31 december bij het koninklijk besluit nr 660 werd gepubliceerd in Monitorul Oficial geen. 302, het opzetten van de Western University met zeven faculteiten: Law, Letteren en Wijsbegeerte, wetenschappen, humane geneeskunde, diergeneeskunde, farmacie en theologie.

Omwille van subjectieve redenen, heeft de faculteit Diergeneeskunde zijn activiteit begon pas in 1948 in Arad, in een andere organisatiestructuur. Daar werkte tot 1957, toen ook van subjectieve redenen, gaat in vereffening.

Geagiteerd en pijnlijke veranderingen in de oriëntatie van de landbouw, die bleek helemaal niet te kloppen, verhoogde vee en de daaropvolgende veeteelt en landbouw onderwijs. Onder deze omstandigheden werd het opgezet dat in het westen van Roemenië een faculteit Diergeneeskunde is noodzakelijk. Dus, door de beslissing van de Raad van Ministers No. 428 van 23 mei 1962 werd opgericht de faculteit Diergeneeskunde, dat die vanaf het studiejaar 1962/1963 in het Landbouwkundig Instituut van Timişoara en het werkt tot nu toe met een enkele specialisatie: Diergeneeskunde.

De faculteit Diergeneeskunde is een volwaardig lid van:

  • EAEVE (Europese Vereniging van Inrichtingen voor diergeneeskundig Onderwijs), - FVE (European Veterinary Federatie), - WVA (World Veterinary Association).

Ook FVM Timişoara deelneemt aan ETCS (European Overdraagbare Credit System) en het is EAEVE geëvalueerd.

Nu, de Europese Vereniging van Inrichtingen voor Diergeneeskunde (EAEVE), In overeenstemming met hun normen en gebaseerd op de opleidingseisen van de EG-richtlijn 2005/36, artikel 38, zijn de status van de faculteit Diergeneeskunde Timişoara als GOEDGEKEURD.

Faculteit Diergeneeskunde heeft nu:

  • 3 auditoria (amfitheaters) met 345 zetels onlangs vernieuwd en uitgerust met draadloos internet, projectoren en smart boards; - 46 laboratoria, waarvan er 2 zijn nationaal toegelaten; - 5 veterinaire klinieken; - Een veterinaire ziekenhuis - hosting mogelijkheden voor paarden, herkauwers en huisdieren; - Veterinaire apotheek; - Één parasitologie testen van; - 2 minibussen; - Meer dan 150 computers in een netwerk is aangesloten op internet; - Een nieuw Research Laboratory Complex, met state-of-the-art apparatuur - een nieuwe faciliteit voor het paard te springen games.

Voor studenten, onze universiteit biedt 1516 plaatsen in 5 nieuwe gerenoveerde hostels. De vergoeding per één plaats in het hostel is verschillend afhankelijk van het type student (gebudgetteerde of belasting betalen) en op het comfort van de kamer.

Ook kunnen studenten eten bij de Universiteit van de kantine (ontbijt en lunch), met een minimum bedrag van 18 Lei (4 euro) / dag.

Onze universiteit werd bekroond in de sectie "Beste Campus" aan het Internationaal Centrum voor Wetenschap en Onderwijs Competition, Oxford 2014

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelor »

Programma's

Deze school biedt ook:

Contact
Bezoekadres
Calea Aradului, nr. 119
Timisoara, 300645 RO