Lees de Officiële Beschrijving

Student Service / activiteiten: De faculteit organiseert conferenties, tentoonstellingen en internationale culturele evenementen, waar studenten kunnen wonen, deel te nemen en hun werk tentoon.

Elk jaar nodigt de Faculteit gereputeerde buitenlandse architecten, opkomende Roemeense architecten en ontwerpers voor openbare lezingen en conferenties, en bevordert het werk en onderzoek van studenten door middel van tentoonstellingen, culturele evenementen, presentaties en discussies met de lokale autoriteiten, incestors en publiek zelf.

Studenten wisselen programma: ingelijfd in het ERASMUS-uitwisselingsprogramma voor studenten, de faculteit biedt voor de mobiliteit van studenten voor een of twee semesters. Out prestigieuze partneruniversiteiten zijn: Izmir Ekonomi Universitesi, Universiteit van Sassari, Kavala Instituut van Athene, Aristoteles Universiteit van Thessaloniki, Universidad Catolica de San Antonio de Murcia.

Student onderzoek: wetenschappelijke sessies zowel in-land en in het buitenland, evenals een groot aantal week lang workshops worden elk jaar gehouden, als onderdeel van het onderwijsprogramma: Urban Scenario, Experimental Design, Restauratie technieken op het terrein, Historisch onderzoek. Geregistreerd op onderzoek en workshop te betrekken zowel lokale als internationale partners (i2a Internationaal Instituut voor Architectuur in Morcote, Zwitserland, ERASMUS partners).

Studentenvoorzieningen: campus met studenten hostels, restaurant, club, sportvelden, studio zalen, laboratoria, gespecialiseerde bibliotheek. Studenten en docenten hebben gratis toegang tot de Roemeense Nationale Bibliotheek, en gratis on-line toegang tot internationale data-base, met de mogelijkheid van het invoeren van onderzoekscentra en het publiceren van hun werk.

Omgeving: de faculteit Bouwkunde, een architectonisch monument, is gelegen in de kern van de historische stad van Boekarest, op 5 minuten lopen van het openbaar vervoer haltes (bus, trolley, tram en metro). Het Nationaal Theater, het Comedy Theater, Odeon Theater, Het Nationale Militaire Centrum, het Nationaal Historisch Museum, Sutu Palace, de Cinematheque zijn in de onmiddellijke nabijheid, providin voor studenten een rijke culturele omgeving.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Spiru Haret University

Architectonisch ontwerp I, architectonische vormgeving II, Studie van vorm en samenstelling I, Studie van vorm ... [+]

Leerplan 1 jaar

A. verplichte vakken

Architectonisch ontwerpen I - Architectonisch ontwerpen II - Studie van vorm en samenstelling I - Studie van vorm en compositie II - Wiskunde I - Mechanics and Materials Sterkte engineering I - Bouw en afwerking van I - Bouw en afwerking van II - Architectuur Theorie en Building Programma's I - Architectuur Theorie en Building programma II - Universele Geschiedenis van Kunst en architectuur I - Beschrijvend Geometry I - Perspective I - computer aided architectonisch ontwerp I - computer aided architectonisch ontwerp II - Moderne talen (praktische cursus) - Moderne talen (praktische cursus) - Lichamelijke Opvoeding en Sport - Practical Training

B. Facultatieve onderwerpen... [-]

Roemenië Boekarest
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Promovare Facultatea de Arhitectura, Universitatea Spiru Haret

Reţeta succesului la Facultatea de Arhitectură USH