Technical University of Civil Engineering Bucharest

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Technische Universiteit van Civiele Techniek van Boekarest is een technische universiteit die specialisten van het hoger onderwijs op het gebied van civiele techniek, de bouw van diensten, werktuigbouw / technologische apparatuur en machines, milieu-engineering, geodetische engineering, management en engineering en systems engineering traint.

De Technische Universiteit van Civiele Techniek van Boekarest, een directe afstammeling van de Nationale School van wegen en bruggen opgericht, in Roemenië, bijna een eeuw en een half geleden, is tegenwoordig de wimpel van het technisch onderwijs in Roemenië. De curricula hebben betrekking op alle gebieden van de civiele techniek en de bescherming van het milieu, evenals de aangrenzende gebieden zoals de bouw diensten, technologische apparatuur, geodesie. De laatste jaren zijn de curricula gediversifieerd en thans, zij omvatten gespecialiseerde domeinen in het gebied systeemtechniek, evenals die van vreemde talen.

Met een rijke traditie en een uitstekende docenten, die zijn ingesteld en worden nog steeds het instellen van de benchmarks in het technisch onderwijs en die ook hebben bijgedragen en nog steeds bijdragen aan de voltooiing van bepaalde naslagwerken in ons land, is de Universiteit geaccrediteerd voor alle cycli hoger onderwijs - bachelor, master en PhD studies. Momenteel zijn er meer dan 6200 studenten staatsexamen voor de eerste twee cycli en meer dan 300 promovendi.

Het onderwijzend personeel bestaat uit ongeveer 440 leden, met een gelijke balans tussen de volledige en universitair hoofddocenten, docenten, jonge assistenten en assistenten. Het gehele onderwijzend personeel houdt zich bezig met onderzoek, ontwerp en advies activiteiten, die rechtstreeks bijdraagt ​​tot het aanbieden van kennis op het terrein, evenals de financiering van de ontwikkelingsprogramma's.

Naar aanleiding van de institutionele evaluatie van 2009, heeft de Universiteit van Civiele Techniek van Boekarest een groot vertrouwen rang waaruit blijkt dat de Universiteit van Civiele Techniek van Boekarest heeft alle benodigde apparatuur en het onderwijzend personeel van hoge kwaliteit van het onderwijs te bereiken gewonnen.

geschiedenis

Het hoger onderwijs in de civiele techniek in Roemenië werd opgericht in 1864, in Boekarest door het opzetten van een 'School van Bruggen en Wegen, mijnen en architectuur ", die in 1867 werd de" School van bruggen, wegen en mijnen "en" van de Nationale School voor Bruggen en Wegen "in 1888. In 1921, de "Nationale School van Bruggen en Wegen" werd de "Polytechnische School van Boekarest", waarbij de opleiding van de ingenieurs in de Engineering Department, die, in 1938, werd bekend als de faculteit Civiele Techniek werd uitgevoerd.

In 1948, na een hervorming onderwijs, faculteit Civiele Techniek werd gescheiden van de Polytechnische School (die werd de Polytechnic Institute) en werd een onafhankelijke instelling voor hoger onderwijs, de zogenaamde Civil Engineering Institute van Boekarest. Te beginnen met het academiejaar 1994-1995, de Civil Engineering Institute van Boekarest werd de Technische Universiteit van Civiele Techniek van Boekarest.

Van 1864 tot 1948, de Nationale School van Bruggen en Wegen en vervolgens de Civil Engineering Department van de Polytechnische School opgeleide 2137 ingenieurs, onder leiding van gerenommeerde docenten zoals: Spiru Haret, Anghel Saligny, Elie Radu Gheorghe Titeica, David Emanuel Andrei Ioachimescu, Gheorghe Filipescu, Ion Ionescu, wiens inspanningen en prestaties zijn het fundament van de Roemeense wetenschap en technologie in de civiele techniek vastgelegd.

Van 1948 tot 2008 meer dan 37.000 ingenieurs afgestudeerd aan de Technische Universiteit van Civiele Techniek van Boekarest. Tijdens dit interval, de universitaire docenten opgenomen opmerkelijke persoonlijkheden op het gebied van wetenschap en techniek; onder hen: de academici Aurel Beles, Cristea Mateescu, Dumitru Dumitrescu, Stefan Balan, Michael Hangan, Victor Smith, Alexander Steopoe, Priscu Radu, Emil Botea, Alexander Gheorghiu, Andrei Caracostea, Panaite Mazilu, Ion Stanculescu en anderen die al hebben uitgevoerd op traditie van hun voorgangers.

Locaties

Boekarest

Address
Lacul Tei Bvd., no. 122 - 124
sector 2

020396 Boekarest, Boekarest, Roemenië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden