Technical University of Civil Engineering Bucharest

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Technische Universiteit van Civiele Techniek van Boekarest is een technische universiteit die specialisten van het hoger onderwijs op het gebied van civiele techniek, de bouw van diensten, werktuigbouw / technologische apparatuur en machines, milieu-engineering, geodetische engineering, management en engineering en systems engineering traint.

De Technische Universiteit van Civiele Techniek van Boekarest, een directe afstammeling van de Nationale School van wegen en bruggen opgericht, in Roemenië, bijna een eeuw en een half geleden, is tegenwoordig de wimpel van het technisch onderwijs in Roemenië. De curricula hebben betrekking op alle gebieden van de civiele techniek en de bescherming van het milieu, evenals de aangrenzende gebieden zoals de bouw diensten, technologische apparatuur, geodesie. De laatste jaren zijn de curricula gediversifieerd en thans, zij omvatten gespecialiseerde domeinen in het gebied systeemtechniek, evenals die van vreemde talen.

Met een rijke traditie en een uitstekende docenten, die zijn ingesteld en worden nog steeds het instellen van de benchmarks in het technisch onderwijs en die ook hebben bijgedragen en nog steeds bijdragen aan de voltooiing van bepaalde naslagwerken in ons land, is de Universiteit geaccrediteerd voor alle cycli hoger onderwijs - bachelor, master en PhD studies. Momenteel zijn er meer dan 6200 studenten staatsexamen voor de eerste twee cycli en meer dan 300 promovendi.

Het onderwijzend personeel bestaat uit ongeveer 440 leden, met een gelijke balans tussen de volledige en universitair hoofddocenten, docenten, jonge assistenten en assistenten. Het gehele onderwijzend personeel houdt zich bezig met onderzoek, ontwerp en advies activiteiten, die rechtstreeks bijdraagt ​​tot het aanbieden van kennis op het terrein, evenals de financiering van de ontwikkelingsprogramma's.

Naar aanleiding van de institutionele evaluatie van 2009, heeft de Universiteit van Civiele Techniek van Boekarest een groot vertrouwen rang waaruit blijkt dat de Universiteit van Civiele Techniek van Boekarest heeft alle benodigde apparatuur en het onderwijzend personeel van hoge kwaliteit van het onderwijs te bereiken gewonnen.

geschiedenis

Het hoger onderwijs in de civiele techniek in Roemenië werd opgericht in 1864, in Boekarest door het opzetten van een 'School van Bruggen en Wegen, mijnen en architectuur ", die in 1867 werd de" School van bruggen, wegen en mijnen "en" van de Nationale School voor Bruggen en Wegen "in 1888. In 1921, de "Nationale School van Bruggen en Wegen" werd de "Polytechnische School van Boekarest", waarbij de opleiding van de ingenieurs in de Engineering Department, die, in 1938, werd bekend als de faculteit Civiele Techniek werd uitgevoerd.

In 1948, na een hervorming onderwijs, faculteit Civiele Techniek werd gescheiden van de Polytechnische School (die werd de Polytechnic Institute) en werd een onafhankelijke instelling voor hoger onderwijs, de zogenaamde Civil Engineering Institute van Boekarest. Te beginnen met het academiejaar 1994-1995, de Civil Engineering Institute van Boekarest werd de Technische Universiteit van Civiele Techniek van Boekarest.

Van 1864 tot 1948, de Nationale School van Bruggen en Wegen en vervolgens de Civil Engineering Department van de Polytechnische School opgeleide 2137 ingenieurs, onder leiding van gerenommeerde docenten zoals: Spiru Haret, Anghel Saligny, Elie Radu Gheorghe Titeica, David Emanuel Andrei Ioachimescu, Gheorghe Filipescu, Ion Ionescu, wiens inspanningen en prestaties zijn het fundament van de Roemeense wetenschap en technologie in de civiele techniek vastgelegd.

Van 1948 tot 2008 meer dan 37.000 ingenieurs afgestudeerd aan de Technische Universiteit van Civiele Techniek van Boekarest. Tijdens dit interval, de universitaire docenten opgenomen opmerkelijke persoonlijkheden op het gebied van wetenschap en techniek; onder hen: de academici Aurel Beles, Cristea Mateescu, Dumitru Dumitrescu, Stefan Balan, Michael Hangan, Victor Smith, Alexander Steopoe, Priscu Radu, Emil Botea, Alexander Gheorghiu, Andrei Caracostea, Panaite Mazilu, Ion Stanculescu en anderen die al hebben uitgevoerd op traditie van hun voorgangers.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
  • Frans
  • Roemeense

Bekijk Bachelors » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:


Licentie installaties voor gebouwen

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Roemenië Boekarest

De faculteit Ingenieurswetenschappen Installations (FII) werd geboren in 1949. Voor haar profiel, uniek in Europa, de faculteit biedt opleiding van ingenieurs gespecialiseerd in het ontwerp, de bouw en de exploitatie van alle faciliteiten van een gebouw [+]

Het hoger onderwijs op het gebied van Civiele Techniek werd geboren in Roemenië in 1864 door de oprichting in Boekarest van de School van Bruggen en Wegen, Mines and Architecture. Dit heet, uit 1888 Nationale School van Bruggen en Wegen, het zijn de eerste technische universiteit in Roemenië. De Boekarest Constructions Technical University (UTCB) is momenteel de enige universiteit in Roemenië met als algemene specialiteit alleen civiele techniek. UTCB is een State University, geaccrediteerd door ARACIS (Roemeens Agentschap voor de kwaliteit in het hoger onderwijs - in EQAR vermeld) en het Ministerie van Onderwijs van Roemenië (MEN) met een '' hoge mate van vertrouwen ''.

De faculteit Ingenieurswetenschappen Installations (FII) werd geboren in 1949. Voor haar profiel, uniek in Europa, de faculteit biedt opleiding van ingenieurs gespecialiseerd in het ontwerp, de bouw en de exploitatie van alle faciliteiten van de bouw: comfortvoorzieningen (verwarming, ventilatie, airconditioning, sanitair, verlichting, enz. .), de veiligheid van installaties (anti brand, inbraak, enz.), productie en distributie van energie-installaties (energiecentrales en koeling, hernieuwbare energie, warmte distributie, distributie van elektriciteit, etc.) en automatiseringssystemen en automatische management. Dit gebied beslaat de bestaande gebouwde omgeving, het herstel van het en ook het ontwerp en de bouw van de gebouwde omgeving van de toekomst. De activiteit van de technische voorzieningen is nauw verbonden met de activiteit van architecten en burgerlijk ingenieurs. Vandaag de dag is het personeel gevormd door 112 leraren en 28 ondersteunend personeel die trainen 1420 studenten: Licence (2 kanalen "Installaties voor gebouwen", een Roemeense en één in... [-]


Bachelor Civiele Techniek

Campus Voltijd 4 jaar September 2019 Roemenië Boekarest

Geaccrediteerd door het Roemeense Ministerie van Onderwijs, de bachelor getiteld "Structural Engineering" zijn 4 jaar undergraduate-programma's, met onderwijs en examens geheel in het Engels of in het Frans. [+]

Bachelor in de Civiele Techniek

Laten we samen bouwen aan de toekomst!

Geaccrediteerd door het Roemeense Ministerie van Onderwijs, de bachelor getiteld "Structural Engineering" zijn 4 jaar undergraduate-programma's, met onderwijs en examens geheel in het Engels of in het Frans.

Georganiseerd binnen de faculteit Ingenieurswetenschappen in vreemde talen (FILS) van de Technische Universiteit van Civiele Techniek Boekarest (UTCB) sinds het begin van de jaren '90, de bachelors bevatten 8 semesters met een bijbehorende totale aantal van 240 ECTS (studiepunt).

De bachelors worden opengesteld voor Roemeense en buitenlandse bachelor afgestudeerden. Ze is ook geschikt voor Erasmus + uitwisselingsstudenten. UTCB heeft 67 Erasmus + afspraken met universiteiten uit 17 landen. Voor het academiejaar 2016-2017 meer dan 20 Erasmus-studenten uit Frankrijk, Spanje en Griekenland al geregistreerd om lezingen in onze faculteit (bachelor of master) volgen.... [-]


Contact
Bezoekadres
Lacul Tei Bvd., no. 122 - 124
sector 2

Bucharest, Boekarest, 020396 RO