Universitatea De Vest Din Timisoara

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Universitatea de Vest din Timişoara (UVT) / West University of Timişoara (WUT) is de belangrijkste instelling hoger onderwijs en onderzoek pole in West-Roemenië. De gemeenschap bestaat uit ongeveer 16.000 studenten en meer dan 700 wetenschappelijk personeel. Het is een uitgebreide universiteit met 11 faculteiten, het bevorderen van multi- en interdisciplinaire aanpak van het hoger onderwijs en onderzoek, met een duidelijke focus op het opleiden van studenten met het oog op persoonlijke en professionele vaardigheden die hen toegang tot een steeds meer geglobaliseerde arbeidsmarkt zullen bieden op de ontwikkeling van graduatie.

Gerangschikt in QS World University Rankings 700+ en QS University Rankings by Subject (Moderne Talen) 150+, West University of Timisoara biedt mogelijkheden voor het combineren van theoretische en praktische kennis aan studenten in alle gebieden van de studie. Met meer dan 5% van de studenten zijn internationaal, is de universiteit intensief betrokken bij het proces van internationalisering in een multiculturele en dynamische stad die diverse mogelijkheden voor werk en vrije tijd biedt.

In de afgelopen twaalf jaar heeft de Universiteit gereageerd op veranderingen in de nationale onderwijsbeleid, demografische verschuivingen, naar een radicaal andere economie en de markt eisen, de opkomende lokale en regionale behoeften, en nieuwe technologieën.

Al deze veranderingen hebben op hun beurt nieuwe verwachtingen bij studenten, personeel en beheerders. De universiteit stelt personen met de vaardigheden die nodig zijn voor een effectieve bijdrage aan de samenleving. Dit werk wordt nu gedaan door middel van elf faculteiten die een breed scala van undergraduate en graduate programma's.

De bereikte in veel programma's met betrekking tot internationale samenwerking resultaten - in het bijzonder in de mobiliteit programma's als Socrates, Phare, Leonardo da Vinci, etc.-zijn inderdaad indrukwekkend en behoren tot de beste prestaties van de universiteit.

De algemene indruk die we kregen van WUT is dat van een zeer creatief, energiek, actief en innovatief University. Alle medewerkers, zowel onderwijs en onderzoek, zijn erg enthousiast en vastbesloten om te experimenteren met alle nieuwe mogelijkheden en modaliteiten die door IT Verder goede multimedia-instrumenten werden beschikbaar in de meeste klaslokalen in de nieuwe gebouwen, (bijvoorbeeld die der Economische Wetenschappen en Recht).

(Fragmenten uit de universiteiten project van de Salzburg Seminar. Advisors Report, 21-25 oktober 2002, Timisoara, Roemenië) Bezoekadres

De boodschap van de rector van West University Timisoara

Gedurende een geschiedenis evenzeer gekenmerkt door momenten van vreugde en uitdagingen, heeft onze universiteit consequent uitgevoerd de rol waarmee zij door de oprichters werd bedeeld als het belangrijkste kenniscentrum van West-Roemenië. In een wereld van mobiliteit waar de afstanden zijn enorm gecomprimeerd als gevolg van de ontwikkeling van snelle vervoermiddelen en nieuwe communicatiemiddelen, WUT onderscheidt zich op de mondiale onderwijsmarkt als een regionale leider open voor de internationale academische gemeenschap, zowel vanuit het perspectief van wetenschappelijk onderzoek en opleidingen.

Vandaag WUT biedt een bruisende intellectuele omgeving die individuele prestaties, teamwork en interdisciplinariteit zowel voor degenen die willen kennis, te innoveren of te voeren op het gebied van onderzoek en artistieke creativiteit en voor degenen die kijken uit naar deelname aan ons bachelor, master stimuleert, doctoraal of postdoctorale programma's. De WUT charter, de geavanceerde wetenschappelijk onderzoek en onderwijs zijn de onderdelen van de missie van onze universiteit.

Ik heet u welkom in het Westen Universiteit van Timişoara als je deel wilt uitmaken van ons project en ik nodig u uit om onze inspanningen om een ​​instelling die het mission statement heeft consolideren mee: integriteit, dynamiek, en academische visie ..

Rector prof Marilen PIRTEA, Ph. d.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors » Bekijk Voorbereidend Jaar » Bekijk MSc\'s » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Adjunct-studies In Het Duits

Campus Voltijd 6 semesters October 2018 Roemenië Timisoara

Het instituut, opgericht in 1992 voor het handelen in de Duitse taal heeft als doel geschoolde acteur, vooral voor de Duitse podium in Roemenië om te trainen. [+]

Academie voor Muziek en Theater

Afdeling: Muziek en Podiumkunsten,

Spectacle (Roemeense en Duitse taal)

West University of Timisoara

Department of Acting in het Duits (BA)

Duur en graad:

6 termen; Bachelor of Arts (BA)

Studenten toegelaten tot de Duitse Afdeling:

10 plaatsen per semester

Onderwerpen van de bachelor fundamentele studies:

Acteren, improvisatie, beweging, dans, logopedie, stemvorming, geschiedenis van kostuum, kunst van make-up, creatief theater workshop, zang, kunst management, theatergeschiedenis, dramatische theorie, theater esthetiek

Korte omschrijving:

Het instituut, opgericht in 1992 voor het handelen in de Duitse taal heeft als doel geschoolde acteur, vooral voor de Duitse podium in Roemenië om te trainen. De training richt zich op de ontdekking en ontwikkeling van het acteren vaardigheden door middel van improvisatie-oefeningen, probeert landschappelijke situaties op basis van verhalende teksten, scènes en de rol studie met toenemende moeilijkheidsgraad karakter, workshop producties met publieke optredens en theater stages.... [-]


Duitse Ministerie Van Internationale Betrekkingen En Europese Studies (Daibes)

Campus Voltijd October 2018 Roemenië Timisoara

De Duitstalige cursus "Internationale Betrekkingen en Europese Studies" werkt als onderdeel van de Faculteit Politieke Wetenschappen, Filosofie en Communicatiewetenschappen sinds 2005. [+]

Beschrijving: Duitse ministerie van Internationale Betrekkingen en Europese Studies (Daibes)

Eerste Duitse ministerie van Internationale Betrekkingen en Europese Studies (Daibes)

2. Study Guide:

15 gratis ruimten55 plaatsen met collegegeld

3. Beschrijving van de opleiding

De Duitstalige cursus "Internationale Betrekkingen en Europese Studies" werkt als onderdeel van de Faculteit Politieke Wetenschappen, Filosofie en Communicatiewetenschappen sinds 2005. Het programma in de eerste plaats is gericht op afgestudeerden van de Duitse middelbare scholen uit Banat (maar ook uit een aantal naburige regio's), alsook voor alle geïnteresseerden om een ​​universitair diploma in de complexe internationale politieke ruimte te kopen.... [-]


Contact
Bezoekadres
Blvd. V. Parvan 4
Timisoara, 300223 RO
Social Media