Universitatea De Vest Din Timisoara

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Universitatea de Vest din Timişoara (UVT) / West University of Timişoara (WUT) is de belangrijkste instelling hoger onderwijs en onderzoek pole in West-Roemenië. De gemeenschap bestaat uit ongeveer 16.000 studenten en meer dan 700 wetenschappelijk personeel. Het is een uitgebreide universiteit met 11 faculteiten, het bevorderen van multi- en interdisciplinaire aanpak van het hoger onderwijs en onderzoek, met een duidelijke focus op het opleiden van studenten met het oog op persoonlijke en professionele vaardigheden die hen toegang tot een steeds meer geglobaliseerde arbeidsmarkt zullen bieden op de ontwikkeling van graduatie.

Gerangschikt in QS World University Rankings 700+ en QS University Rankings by Subject (Moderne Talen) 150+, West University of Timisoara biedt mogelijkheden voor het combineren van theoretische en praktische kennis aan studenten in alle gebieden van de studie. Met meer dan 5% van de studenten zijn internationaal, is de universiteit intensief betrokken bij het proces van internationalisering in een multiculturele en dynamische stad die diverse mogelijkheden voor werk en vrije tijd biedt.

In de afgelopen twaalf jaar heeft de Universiteit gereageerd op veranderingen in de nationale onderwijsbeleid, demografische verschuivingen, naar een radicaal andere economie en de markt eisen, de opkomende lokale en regionale behoeften, en nieuwe technologieën.

Al deze veranderingen hebben op hun beurt nieuwe verwachtingen bij studenten, personeel en beheerders. De universiteit stelt personen met de vaardigheden die nodig zijn voor een effectieve bijdrage aan de samenleving. Dit werk wordt nu gedaan door middel van elf faculteiten die een breed scala van undergraduate en graduate programma's.

De bereikte in veel programma's met betrekking tot internationale samenwerking resultaten - in het bijzonder in de mobiliteit programma's als Socrates, Phare, Leonardo da Vinci, etc.-zijn inderdaad indrukwekkend en behoren tot de beste prestaties van de universiteit.

De algemene indruk die we kregen van WUT is dat van een zeer creatief, energiek, actief en innovatief University. Alle medewerkers, zowel onderwijs en onderzoek, zijn erg enthousiast en vastbesloten om te experimenteren met alle nieuwe mogelijkheden en modaliteiten die door IT Verder goede multimedia-instrumenten werden beschikbaar in de meeste klaslokalen in de nieuwe gebouwen, (bijvoorbeeld die der Economische Wetenschappen en Recht).

(Fragmenten uit de universiteiten project van de Salzburg Seminar. Advisors Report, 21-25 oktober 2002, Timisoara, Roemenië) Bezoekadres

De boodschap van de rector van West University Timisoara

Gedurende een geschiedenis evenzeer gekenmerkt door momenten van vreugde en uitdagingen, heeft onze universiteit consequent uitgevoerd de rol waarmee zij door de oprichters werd bedeeld als het belangrijkste kenniscentrum van West-Roemenië. In een wereld van mobiliteit waar de afstanden zijn enorm gecomprimeerd als gevolg van de ontwikkeling van snelle vervoermiddelen en nieuwe communicatiemiddelen, WUT onderscheidt zich op de mondiale onderwijsmarkt als een regionale leider open voor de internationale academische gemeenschap, zowel vanuit het perspectief van wetenschappelijk onderzoek en opleidingen.

Vandaag WUT biedt een bruisende intellectuele omgeving die individuele prestaties, teamwork en interdisciplinariteit zowel voor degenen die willen kennis, te innoveren of te voeren op het gebied van onderzoek en artistieke creativiteit en voor degenen die kijken uit naar deelname aan ons bachelor, master stimuleert, doctoraal of postdoctorale programma's. De WUT charter, de geavanceerde wetenschappelijk onderzoek en onderwijs zijn de onderdelen van de missie van onze universiteit.

Ik heet u welkom in het Westen Universiteit van Timişoara als je deel wilt uitmaken van ons project en ik nodig u uit om onze inspanningen om een ​​instelling die het mission statement heeft consolideren mee: integriteit, dynamiek, en academische visie ..

Rector prof Marilen PIRTEA, Ph. d.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors » Bekijk MSc\'s » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor In De Financiële En Bancaire

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Roemenië Timisoara

De Finance and Banking Bachelor-programma in het Engels gegeven biedt een concurrentievoordeel voor afgestudeerden die willen een solide carrière in de sector van de financiën en het bankwezen na te streven. [+]

De Finance and Banking Bachelor-programma in het Engels gegeven biedt een concurrentievoordeel voor afgestudeerden die willen een solide carrière in de sector van de financiën en het bankwezen na te streven. Voortgezet onderwijs cycli voor dit programma in staat de ontwikkeling van een complexe cultuur in de financiële wereld, een uitgebreide economische visie en het verwerven van economische rationaliteit als geheel.

West University van Timisoara is een van de geaccrediteerde universiteiten in Roemenië tot de Voorbereidend Jaar van de Roemeense taal te organiseren. Deze cursus is verplicht voor studenten die willen studeren in de Roemeense taal en niet een taal certificaat in deze zin niet. Tijdens het voorbereidende jaar verwerven de studenten de nodige kennis van de Roemeense taal zo goed en specifieke kennis gecorreleerd met toekomstige training profiel (anatomie, natuurkunde, scheikunde, tekening technische enz.), Indien het curriculum is georganiseerd in het Roemeens. ... [-]


Bachelor In De Informatica

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Roemenië Timisoara

De Computer Science Bachelor-programma in het Engels gedoceerd verzorgt trainingen in de belangrijkste onderwerpen van de informatica met een focus op theoretische concepten en praktische instrumenten die gebruikt worden bij het oplossen van computationele problemen en in het ontwerpen van software producten. [+]

De bachelor in de informatica in het Engels gedoceerd verzorgt trainingen in de belangrijkste onderwerpen van de informatica met een focus op theoretische concepten en praktische instrumenten die gebruikt worden bij het oplossen van computationele problemen en in het ontwerpen van software producten.

[-]

Bachelor In De Taal- En Letterkunde

Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Roemenië Timisoara

De bacheloropleiding van de taal- en letterkunde biedt cursussen in het Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Roemeens, Latijn, Russisch, Servisch en Kroatische als Major talen en Italiaans en Spaans als Minor Talen. Deze talen kunnen komen in verschillende dubbele specialisaties, bijvoorbeeld: Engels (Major) / Frans (Minor), Russisch (Major) / Spaans (Minor), Roemeens (Major) / Italiaans (Minor) etc. De lessen worden gegeven in een vreemde taal, met uitzondering van de gemeenschappelijke gedeelde klassen die worden gegeven in de Roemeense taal. In dit geval, op verzoek van de studenten kunnen er lessen tutorials in een vreemde taal. De laatste indeling gedaan door QS Ranking geplaatst onze faculteit in de top 150 in de wereld op het gebied van de moderne talen. Nadere informatie is te vinden op: www.litere.uvt.ro Voor het aanvragen van een Bachelor in de taal- en letterkunde, de leerlingen moeten de cursussen van het Voorbereidend Jaar volgen in de Roemeense taal voor een jaar. [+]

Als onderdeel van de faculteit van de WUT's of brieven, geschiedenis en theologie, het ministerie van missie Moderne Talen 'is om studenten een hoog niveau opleiding op het gebied van vreemde talen en literatuur aan te bieden. De internationale criteria van de studie evaluatie van het programma, samen met de steeds veranderende eisen van de arbeidsmarkt, hebben de uitvoering van innovatieve, dynamische en pragmatische educatieve strategieën bepaald. De afdeling Moderne Talen streeft naar academische uitmuntendheid en een verbeterde internationale zichtbaarheid. Alle docenten zijn actief betrokken bij het onderwijzen van een breed scala aan onderwerpen, het aanbieden van de studenten de mogelijkheid voor diepgaande instructie in hun vakgebied.... [-]


Contact
Bezoekadres
Blvd. V. Parvan 4
Timisoara, 300223 RO
Social Media