Universitatea De Vest Din Timisoara

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Universitatea de Vest din Timişoara ( UVT ) / West University of Timişoara (WUT) is de belangrijkste instelling voor hoger onderwijs en onderzoekscentrum in West-Roemenië. De gemeenschap bestaat uit ongeveer 16000 studenten en meer dan 700 academisch personeel. Het is een uitgebreide universiteit met 11 faculteiten met hun respectieve afdelingen, evenals een afdeling lerarenopleiding.

De faculteiten die functioneren in het kader van UVT bieden landelijk geaccrediteerde studieprogramma's op bachelor-, master- en doctoraalniveau in de volgende vakgebieden: Arts and Design; Chemie, Biologie, Geografie; Economie en Bedrijfskunde; Wet; Brieven, geschiedenis en theologie; Wiskunde en informatica; Muziek en theater; Lichamelijke opvoeding en sport; Fysica; Politieke wetenschappen, wijsbegeerte en communicatiewetenschappen; Sociologie en psychologie.

De sterke focus van de universiteit op kwaliteit in een steeds internationaler wordende en geglobaliseerde academische wereld wordt erkend door zijn positie in rankings wereldwijd (bijvoorbeeld Times Higher Education Emerging Economies University Rankings 201-250 in 2018, QS World University Rankings Top 701 in 2015-2016 , QS Ranglijsten per onderwerp Top 150-200 op het gebied van moderne talen 2017 of Shanghai Ranking per onderwerp Top 301-400 in 2018 op het gebied van natuurkunde). West University of Timisoara biedt studenten de mogelijkheid om theoretische en praktische kennis te combineren, in een multi- en interdisciplinaire omgeving, en hen voor te bereiden op een geglobaliseerde arbeidsmarkt. Omdat meer dan 5% van de studenten internationaal zijn, is de universiteit intensief betrokken bij internationaliseringsprocessen. Onze faculteiten bieden meer dan 20 opleidingen in vreemde talen (Engels, Duits of Frans) aan op bachelor-, master- en doctoraalniveau.

De sterke focus van de universiteit op academische kwaliteit wordt ook onderschreven door de associatie van UVT met de European Association of Universities (EUA) en de International Association of Universities (IAU), evenals met vele andere internationale instanties en verenigingen (Agence Universitaire de la Francophonie, Europese vereniging voor internationaal onderwijs, Europese vereniging van Erasmus-coördinatoren, enz.). Daarnaast implementeert West University van Timisoara jaarlijks meer dan 100 onderzoeksprojecten, waarvan ongeveer 30% een sterke internationale dimensie hebben. Door de bevordering van een multi- en interdisciplinaire benadering van hoger onderwijs en onderzoek, met een duidelijke focus op internationalisering, heeft de WUT meer dan 380 bilaterale overeenkomsten ter bevordering van uitwisselingen in het Erasmus-programma en meer dan 180 andere bilaterale overeenkomsten met instellingen voor hoger onderwijs over de hele wereld. Op jaarbasis heeft de West University van Timisoara meer dan 300 uitgaande studenten (studies en stage) die een mobiliteit in het buitenland nastreven, evenals meer dan 200 studenten inkomende mobiliteit, georganiseerd in het kader van Erasmus mobiliteitsprojecten. Ook volgen jaarlijks ongeveer 600 internationale studenten een volledige opleiding aan de WUT. Met een geschatte toename van 15% in internationale studentenaantallen voor het volgende academische jaar, is onze universiteit toegewijd aan het ondersteunen van de persoonlijke en professionele ontwikkeling van studenten in een steeds internationaler wordende academische wereld. Highly gericht op de internationalisering van curricula, West University van Timisoara is meer en meer georiënteerd op kansen voor de absorptie van afgestudeerden in een geglobaliseerde arbeidsmarkt.

Uiteindelijk maakt de West University van Timişoara deel uit van een zeer multiculturele en dynamische stad die talloze leermogelijkheden biedt, zelfs na het academische leven. Timişoara is niet alleen een kosmopolitische stad die sterk verbonden is met de rest van Europa, maar ook de stad met de hoogste internetsnelheid ter wereld en een toekomstige culturele hoofdstad van Europa in 2021. Hier studeren kan de studenten op veel verschillende manieren ten goede komen. Bovendien heeft de universiteit een moderne en volledig uitgeruste bibliotheek, evenals verschillende taal- en cultuurcentra (Chinees, Portugees, Frans, Duits, Oostenrijks, Italiaans, Spaans, Servisch, enz.). Last but not least, is de studentencampus gelegen in het hart van de stad en is op zichzelf een attractie, met veel mogelijkheden voor vrije tijd en wonen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors » Bekijk Voorbereidend Jaar » Bekijk MSc\'s » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Adjunct-studies in het Duits

Campus Voltijd 6 semesters October 2018 Roemenië Timișoara

Het instituut, opgericht in 1992 voor het handelen in de Duitse taal heeft als doel geschoolde acteur, vooral voor de Duitse podium in Roemenië om te trainen. [+]

Academie voor Muziek en Theater

Afdeling: Muziek en Podiumkunsten,

Spectacle (Roemeense en Duitse taal)

West University of Timisoara

Department of Acting in het Duits (BA)

Duur en graad:

6 termen; Bachelor of Arts (BA)

Studenten toegelaten tot de Duitse Afdeling:

10 plaatsen per semester

Onderwerpen van de bachelor fundamentele studies:

Acteren, improvisatie, beweging, dans, logopedie, stemvorming, geschiedenis van kostuum, kunst van make-up, creatief theater workshop, zang, kunst management, theatergeschiedenis, dramatische theorie, theater esthetiek

Korte omschrijving:

Het instituut, opgericht in 1992 voor het handelen in de Duitse taal heeft als doel geschoolde acteur, vooral voor de Duitse podium in Roemenië om te trainen. De training richt zich op de ontdekking en ontwikkeling van het acteren vaardigheden door middel van improvisatie-oefeningen, probeert landschappelijke situaties op basis van verhalende teksten, scènes en de rol studie met toenemende moeilijkheidsgraad karakter, workshop producties met publieke optredens en theater stages.... [-]


Videos

International students at West University of Timișoara - testimonials

Contact
Bezoekadres
Blvd. V. Parvan 4
Timișoara, District Timiș, 300223 RO
Social Media