Череповецкий государственный университет

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Universitaire beschrijving

In juni 1996 zijn bij besluit van de eerste president van de Russische Federatie Boris Nikolayevich Yeltsin, het Cherepovets State Industrial Institute en het Cherepovets State Pedagogical Institute gefuseerd. Dus in de regio Vologda was er de enige klassieke universiteit - Череповецкий государственный университет . Tegenwoordig is het het grootste wetenschappelijke, educatieve en culturele centrum.

Cherepovets University is lid van de Euraziatische Vereniging van Universiteiten, die toonaangevende klassieke universiteiten in Rusland en in het buitenland verenigt. Meer dan 6500 studenten en studenten zijn hier opgeleid, meer dan vijfhonderd leraren werken. Meer dan tachtig wetenschappers en professoren, meer dan driehonderd kandidaten voor wetenschappen - een dergelijk personeelspotentieel is een garantie dat studenten en afgestudeerde studenten kennis ontvangen van professionals, experts in hun vakgebied. Fundamentele en toegepaste wetenschappelijke ontwikkelingen van technische, pedagogische, humanitaire en natuurwetenschappelijke aard worden uitgevoerd.

Volgens schattingen van de hoofden van human resources-diensten van toonaangevende Russische bedrijven, vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en de overheid, behoort Cherepovets University tot de 25 beste onderwijsinstellingen in Rusland in de ranglijst op basis van de vraag en het salaris van afgestudeerden (studie door het All-Russian Centre for the Study of Public Opinion, 2008). Van 1996 tot 2011 Cherepovets University heeft meer dan 20.000 gekwalificeerde specialisten opgeleid). We zijn er trots op dat onze afgestudeerden met succes niet alleen in Cherepovets werken, maar ook in veel Russische regio's en landen van de wereld!

De totale oppervlakte van gebouwen waarin het onderwijsproces is georganiseerd, overschrijdt 80.000 vierkante meter. m. Slaapzalen, hun eigen stadion, meer dan 60 laboratoria, 1800 computers, meer dan een half miljoen exemplaren van boeken en tijdschriften in de bibliotheek - dit alles gaat over de moderne ChSU.128659_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

12 redenen om te studeren aan ChSU:

 • 1.127 budgetplaatsen
 • 6 instituten, meer dan 80 voorbereidingsgebieden van meer dan 140 educatieve programma's
 • beurzen tot 15.000 roebel per maand (hoger dan het nationale gemiddelde)
 • 3 gebouwen, 1200 bedden in slaapzalen
 • ChSU - de enige ondersteunende universiteit van de regio Vologda
 • helder, interessant en bewogen studentenleven
 • hooggekwalificeerde faculteit (meer dan 220 artsen en kandidaten voor de wetenschappen)
 • meer dan 26.000 succesvolle afgestudeerden
 • 85% van de afgestudeerden in dienst per jaar
 • meer dan 100 partnerbedrijven
 • Cherepovets - een jonge, dynamisch ontwikkelende stad128658_rsz_eliott-reyna-jcepn62owl4-unsplash.jpg

Locaties

Cherepovets

Address
Prospekt Lunacharskogo, 5, Cherepovets, Vologodskaya oblast', Russia, 162600
Cherepovets, Vologda oblast, Rusland