Baltic Humanitarian Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Baltic Humanitarian Institute (BGI) - Een moderne onderwijsinstelling, implementeert de hoogste kwaliteit programma's, postdoctorale en aanvullende beroepsonderwijs.

instelling de status bevestigd door de licentie van de Federale Dienst voor Toezicht van Onderwijs en Wetenschappen. De aanwezigheid van de staat accreditatie kan de instelling aan te geven diploma's afgestudeerden af ​​te geven.

Baltic Humanitarian Institute (BGI) - is een particuliere onderwijsinstelling die, overeenkomstige toestand onderwijsnormenTreinen specialisten op het gebied van hoger eerste, tweede, postdoctorale, evenals aanvullende beroepsonderwijs.

Afdelingen van het Instituut:

Faculteit Economie en Management; Faculteit der Rechtsgeleerdheid; Faculteit der Psychologie; De tweede hoger onderwijs; Faculteit extra onderwijs.

de voornaamste taak BGI is een competitieve kwestie, professioneel competente professionals die uitstekend niveau van praktische en wetenschappelijke kennis bezitten. Om dit doel te bereiken, de maximale Institute verbeterd ten behoeve van hun studenten.

BGI Institute leidt specialisten op terreinen als economie, de gemeenten en het openbaar bestuur en management.

Het instituut werkt hooggekwalificeerde docenten en praktijkmensen, Die ons in staat om de kwaliteit van de opleiding hoog te garanderen.

Op dit moment heeft de Baltische Instituut der Geesteswetenschappen in St. Petersburg materiële en technische basis, waarmee u te maken met leervragen alle studenten 'op het huidige niveau, een speciale computer klassen en andere speciaal uitgeruste leslokalen en een bibliotheek, die de nieuwste schoolboeken bevat ontwikkeld, en wetenschappelijke tijdschriften.

Het instituut wedstrijden per jaar, evenals conferenties die studenten in staat te ontwikkelen en hun kennis en vaardigheden te verbeteren. Een ander kenmerk van BGI is de beschikbaarheid van pre-universitaire opleiding en bijscholing, waaronder: cursussen voor professionele ontwikkeling, training, voorbereiding op het examen, in het bijzonder het examen en examen cursussen. Als gevolg van dergelijke kenmerken van de instelling voor hoger onderwijs, zal een aanvrager of een student veel gemakkelijker om de staat examen en test jezelf en je kracht in de gekozen richting.

Instituut BGI ontwikkelt zich de hele tijd, het openen van nieuwe prestigieuze specialiteit die u toelaat om de samenwerking met westerse partners op een hoger niveau te ontwikkelen. Dit stelt afgestudeerden om BGI praktische opleiding in het buitenland en internationale certificaat, dat zal worden in de vraag op de arbeidsmarkt specialist ontvangen.

Onderwijs in de Baltische Humanitarian Institute

Bij BGI, de volgende vormen van onderwijs:

dag; part-time; correspondentie; de mogelijkheid van de opleiding voor de individuele curriculum.

Als gevolg van deze diversiteit aan vormen van de opleiding in de Baltische Humanitarian Institute, kan iedereen degene die hem het beste past kiezen, alsook aan studie en werk te combineren, indien nodig.

Studenten die niet de Russische taal niet spreken, in te schrijven voor cursussen / programma's zullen een jaar inleidende cursus van de Russische taal te kennen.

Studenten die geen Russisch spreken zal worden voorzien van een jaar inleidende cursus in de Russische taal voorafgaand aan de inschrijving in de opleidingen / programma's.

Locaties

Sint Petersburg

Baltic Humanitarian Institute

Address
пр. Стачек, д. 72, лит.А ст.м. “Кировский завод” (рядом с метро)
198188 Sint Petersburg, Sint Petersburg, Rusland
Telefoonnr.
+8 800 770 03 80

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden