Financial University under the Government of the Russian Federation

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De door de federale overheid gefinancierde educatieve instelling voor hoger onderwijs "Financial University onder de regering van de Russische Federatie" is een van de oudste Russische instellingen voor hoger onderwijs, waar financiële experts, experts in financieel recht, economen, IT-experts, wiskundigen, sociologen en politicologen zijn getrained.

De universiteit heeft een lange weg afgelegd. Het is geëvolueerd van een instituut en een opleidingsacademie voor financiën en bankwezen tot een belangrijk centrum voor onderzoek en onderwijs. Vandaag de dag zijn er 14 faculteiten gevestigd in Moskou en 6 faculteiten gevestigd in de universiteitstakken, 60 onderwijsafdelingen, 3 afdelingen voor voortgezet onderwijs, 10 afdelingen voor gezamenlijke voorzieningen, gevormd in samenwerking met de werkgevers en 86 afdelingen in de universiteitstakken, 10 instituten, waaronder de Instituut voor Correspondentie Studies en Open Education, Instituut voor Ontwikkelingsprojecten, Instituut voor kortetermijnprogramma's, 4 instituten die vervolgopleidingen aanbieden, 3 onderzoeksinstituten, 3 hogere scholen, 4 onderzoeks- en onderwijscentra, 2 educatieve onderzoekslaboratoria en 2 onderwijslaboratoria en 2 colleges. Er zijn 29 universiteitstakken (inclusief 14 filialen die hogeronderwijsprogramma's aanbieden, 4 filialen die hogeronderwijsprogramma's en postsecundaire trainingsprogramma's aanbieden, en 11 filialen die postsecundaire trainingsprogramma's aanbieden).

De financiële universiteit is een van de toonaangevende Russische instellingen voor hoger onderwijs. Het heeft 12 bacheloropleidingen met 28 concentraties aangeboden; 11 masteropleidingen met meer dan 50 concentraties; 9 post-secundaire trainingsprogramma's, 10 МВА-programma's en 108 geavanceerde trainings- en professionele ontwikkelingsprogramma's.

De competitie voor de studentenplaatsen aan de universiteit is behoorlijk fel omdat de universiteit zorgt voor hoogwaardige voorzieningen en afgestudeerden van de universiteit hebben goede kansen op werk en mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling na hun afstuderen.

De Financiële Universiteit heeft het trainingsschema geïmplementeerd en verbeterd op basis van de beschikbaarheid van verschillende leertrajecten in en vormen van permanente educatie. Het systeem omvat postsecundaire trainingsprogramma's, evenals bachelor-, master- en specialistische opleidingen.

De kwaliteit van de voorzieningen die de universiteit biedt, wordt algemeen erkend en is te wijten aan het hooggekwalificeerde onderwijzend personeel dat in dienst is. Per 1 januari 2016 zijn er 1.545 docenten die in Moskou zijn gevestigd, waaronder 1.214 academische academici. Het aantal omvat 340 Dokters van Wetenschappen en 874 houders van PhD-graden. Er zijn 815 docenten die academische titels hebben (inclusief 237 hoogleraren, 560 universitair hoofddocenten en 18 senior onderzoeksmedewerkers).

Nieuwe leertechnologieën

De universiteit is begonnen met het introduceren van dergelijke 'Bologna-proces-geïnduceerde' leermodi en methoden in het leerproces als module-gebaseerde curricula-modellen (die de lineaire curricula-modellen zouden moeten vervangen), mobiele leergroepen en een tutorsysteem. De gastprofessoren en experts bieden hun lezingen (incl. de lezingen in het Engels gegeven door de professoren van buitenlandse universiteiten). Het studentenrangschikkingssysteem is verbeterd. Nieuwe onderwijstechnieken worden gebruikt (casestudies, bedrijfsspelen en op rollen gebaseerde strategieën, probleemoplossende taken, enz.); e-books en leermiddelen, cd's, op multimedia-technologie gebaseerde programma's (opleidingsbedrijven (een programma in de boekhouding, een verzekeringsprogramma)), e-bibliotheken worden gevormd op verschillende afdelingen, een virtueel laboratorium bij de afdeling financieel beheer is operationeel; computertesttechnologieën worden gebruikt voor testen.

ICT-gebaseerd systeem wordt gebruikt in de afstandsonderwijsmodus bij het trainen van studenten van geavanceerde trainingsprogramma's.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Bachelors » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

International Finance Bachelor

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Rusland Moskou

Krachtige opleiding, gecombineerd met een uitstekende "werken" in het Engels maakt het programma een ideale kandidaat voor afgestudeerde werk in multinationale ondernemingen. Specifieke werkpositie hangt af van het gebied van specialisatie tijdens hun studie. [+]

International Financial Faculteit (IFF) traint bachelors en masters op richting "Economy". Na voltooiing van de opleiding ontvangen de studenten een toestand diploma van het Financieel University onder de regering van de Russische Federatie, evenals de mogelijkheid hebben om een ​​zekere mate van één van de prestigieuze westerse partner universiteiten te krijgen.

FIP faculteit bereidt studenten voor op professionele werk in de financiële en economische afdelingen in verschillende industrieën en vormen van eigendom, overheden in posities die fundamentele hoger economisch onderwijs nodig hebben. functionerende markten, financiële en informatiestromen, productie en onderzoek processen op het bedrijf (stevig) elke vorm van eigendom, onderwijs, onderzoek en andere: Graduate faculteit staat analytische, organisatorische (bestuurlijke) en onderwijs (onderwijs) activiteiten op de volgende gebieden van de economie uit te voeren zal zijn organisaties, maar ook binnen het openbaar bestuur.... [-]


Contact

Adres 125993, Moscow, Leningradsky Prospekt, 49
125993 Moskou, Rusland