Innopolis University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

hoofd

Over de universiteit

Innopolis University is een Russische instelling voor hoger onderwijs gericht op onderwijs en onderzoek op het gebied van IT en Robotics.

ONDERWIJS

Het onderwijsproces bij Innopolis University is gebaseerd op de beste internationale programma's en Russische lesmethoden. Studenten profiteren van de integratie van de beroemde Russische tradities van fundamentele wetenschap en de beste internationale praktijken. Specifiek aandachtsgebied stelt Innopolis University experts uit de industrie in het onderwijsproces te betrekken, waardoor het houden van programma's up-to-date. Deelname van deskundigen helpt studenten verwerven professionele en real-world kennis en vaardigheden. Meer dan 40% van de academische programma is gewijd aan praktische activiteiten in de vorm van team-projecten. Studenten doen hun stage en projecten in de partnerlanden-bedrijven van de universiteit. Dit hen helpen om waardevolle ervaring op te doen en begin er meteen aan het werk bij het afstuderen.

Innopolis University telt professoren en onderzoekers die hun diploma ontvangen van of gewerkt in 's werelds toonaangevende universiteiten: Carnegie Mellon University (USA), ETH Zürich (Zwitserland), National University of Singapore (Singapore), Universiteit van Amsterdam (Nederland), Korea geavanceerde Institute of Science and Technology (Zuid-Korea), Polytechnische Universiteit van Milaan (Italië), EURECOM (Frankrijk), etc. 80 docenten van over de hele wereld onderwijzen in Innopolis University. Alle undergraduate en graduate programma's worden in het Engels gegeven.

Innopolis Universiteit houdt zich bezig met projecten en partnerschappen over de hele wereld. Innopolis University bevordert de internationale academische uitwisseling en ontwikkelt een stevig netwerk van partneruniversiteiten. Academische uitwisseling is een unieke kans om een ​​deel van een opleiding door te brengen op een van de universiteiten van de wereld. Dit is een geweldige kans, en niet alleen in termen van het onderwijs: uitwisseling bevordert de wereldwijde samenwerking en intercultureel begrip. In de wereld die zich tot kosmopolitischer, is het belangrijk om een ​​internationale achtergrond hebben. Academische uitwisseling is een verbetering, levensveranderende ervaring.

hoofd

Onderzoek

Innopolis University ontwikkelt een wereldwijd netwerk van academische partners met het oog op de beroemde Russische tradities van fundamentele wetenschap en de beste internationale praktijken te integreren, creëren en ondersteunen van een systeem van hoge kwaliteit van onderwijs en onderzoek, en voldoen aan de internationale normen.

Studenten en afgestudeerden van Innopolis Universiteit zijn betrokken bij cutting-edge onderzoek en ontwikkeling onder leiding van gerenommeerde hoogleraren en ervaren onderzoekers rekening houdend met de eisen van onze partners uit de industrie. Programma's van Innopolis University voorzien intensieve combinatie van fundamentele en praktische cursussen en stages in bedrijven vanaf het begin van de studies. University biedt een hoogwaardige IT-onderwijs voor jonge specialisten en ingenieurs in de volgende programma's: Software Engineering, Cyber ​​Security, Data Sciences, en robotica. De curricula werden ontworpen in nauwe samenwerking met toonaangevende wereld partneruniversiteiten. Als gevolg van de internationalisering strategie Innopolis Universiteit traint de wereld-klasse specialisten, creëren en te commercialiseren baanbrekende technologieën, en draagt ​​bij aan de groei van kennis in de wereld.

De meeste onderzoeksactiviteiten van de universiteit worden uitgevoerd door het initiatief van vertegenwoordigers van het bedrijfsleven. Het succes van deze studies wordt bevestigd door het feit dat een aanzienlijk deel van de begroting is afkomstig van industriële partners. Bovendien, professionals uit verschillende sectoren betrokken zijn voor het onderzoek uitvoering, waardoor ze multidisciplinaire maakt. 13 laboratoria in gebruik zijn nu in Innopolis University.

hoofd

SAMENWERKING

Innopolis University integreert wetenschap, onderwijs en het bedrijfsleven. Innopolis universiteit werd opgericht ten behoeve van de industrie. Partner bedrijven zijn betrokken bij de ontwikkeling en aanpassing van de academische programma's, de bepaling van onderzoeksgebieden, selectie van studenten, stages en werkgelegenheid van onze afgestudeerden.

De belangrijkste gebieden van de academische samenwerking omvatten gezamenlijke ontwikkeling en levering van undergraduate en graduate opleidingen, gezamenlijk onderzoek, faculteit opleiding, academische uitwisseling (docenten en studenten) en de organisatie van evenementen van gemeenschappelijk belang. Innopolis universiteit werkt samen met een aantal zeer gerenommeerde instellingen uit Rusland, GOS, Europa, Azië en andere landen.

Innopolis University werkt intensief samen met een high-tech bedrijven die actief zijn op het gebied van IT door hen te betrekken bij onze educatieve activiteiten en initiatieven. Het doel van de samenwerking is de synergie van de Russische tradities en internationale ervaring, opleiding van wereldklasse specialisten, creatie en commercialisering van baanbrekende technologieën en bij te dragen aan de groei van de kennis.

hoofd

Leven rijk aan evenementen

Infrastructuur

Handig klaslokalen voor lezingen en teamwork helpen onze studenten om zich te concentreren op hun studie. In het sportcomplex met een zwembad, een fitnessruimte en sportfaciliteiten kunnen ze groeps- en individuele training bij te wonen onder begeleiding van coaches. De ruime kamers van de vier campus gebouwen zijn voorzien van alle benodigde items voor een comfortabel leven.

EVENEMENTEN

De dagelijkse routine van Innopolis University staat vol met interessante gebeurtenissen. De universiteit organiseert festivals, conferenties, geopend lezingen gegeven door vertegenwoordigers van de high-tech industrie op een regelmatige basis.

BEURS

University Innopolis biedt beurzen die 100% van het collegegeld en de maandelijkse toelage.

Locaties

Kazan

Address
1, Universitetskaya Str.,
Innopolis

420500 Kazan, Tatarstan, Rusland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden