Minin University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

universiteit

Nizhny Novgorod State Pedagogische Universiteit vernoemd naar Kozma Minin (Mininsky University) - de instelling met een rijke traditie: Teachers 'Institute werd opgericht in deze stad in 1911, driekwart van de leraren in de regio Nizhny Novgorod - onze afgestudeerden. Bovendien, onder onze studenten - psychologen en taalkundigen, ingenieurs en managers, kunstenaars en ontwerpers.

Vandaag Mininsky University actief ontwikkeld aan de moderne eisen en educatieve normen te voldoen aan de individuele behoeften te voldoen in een leven lang leren, om de werkelijke problemen van sociale en nationale ontwikkeling te beantwoorden. Wij realiseren ambitieuze projecten: de bouw van een alomvattend systeem voor kwaliteitsborging van het onderwijs, de opening van nieuwe gebieden en opleidingsprogramma's, informatisering van de universiteit. Internationale samenwerking: Op dit moment heeft de universiteit studenten uit 27 landen.

Samen met andere onderwijsinstellingen en onderzoekscentra, niet-gouvernementele organisaties en instanties, we zijn actief betrokken beheer van de onderzoeksactiviteiten (vooral op het gebied van pedagogiek, onderwijs management, toegepaste psychologie, filosofie) streven naar een centrum van het onderwijs van burgerzin en het genereren van sociale initiatieven.

Wij doen er alles aan de regionale verbeteren en het nationale onderwijsstelsel, om een ​​deel van de internationale educatieve proces te worden, om een ​​nieuw soort leraar die zichzelf en de maatschappij, identiteit begrijpt, in staat om te zorgen voor de ontwikkeling van het individu gedurende het hele leven voor te bereiden.

Locaties

Nizhny Novgorod

Minin University

Address
ul. Ulyanova, 1
Nizhny Novgorod, Nizhny Novgorod Oblast, Rusland
Telefoonnr.
+7 831 436-01-94

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden