Russian Presidential Academy of National Economy - Graduate School of Corporate Management

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

De Academie voor Nationale Economie onder de regering van de Russische Federatie werd opgericht in 1977 en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevend onderwijs- en onderzoekscentrum in Rusland op het gebied van openbare orde . ANE levert zakelijke en educatieve programma's en traint ambtenaren, ondernemers, managers, financiers en advocaten. ANE's uitmuntende onderwijs manifesteerde zich door het succes van meer dan 100.000 afgestudeerden. Onder de afgestudeerden van de Academie bevinden zich presidenten van de Nieuwe Onafhankelijke Staten in het post-Sovjetgebied, premiers en ministers, beroemde financiers en leiders van de industriële sector in Rusland.

De thuisbasis van toekomstige leiders in de publieke en zakelijke sectoren in Rusland en in het buitenland, vandaag vormt de Academie een veelzijdig onderzoeks- en onderwijscomplex dat een continu onderwijsmodel tot stand brengt, waarvan het kader bestaat uit hoger onderwijs en postdoctorale opleidingen, evenals professionele training op maat.

De structuur van de Academie is in de loop van de tijd geëvolueerd met 15 afdelingen, 3 onderzoeksinstituten, regionale afdelingen, en meerdere onderzoeks- en opleidingscentra. De faculteit van de ANE wordt gevormd door prominente Russische academici die de rijkdom van onderzoeksinteresses vertegenwoordigen en een regenboog van de meest geavanceerde onderwijsmethodologieën.

ANE is lid van verschillende internationale organisaties voor bedrijfsonderricht, waaronder IAU, AACSB, AMBA, CEEMAN en anderen.

Deze school biedt programma's in:
  • Russisch

Bekijk Bachelors » Bekijk Deeltijd MBA »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Bachelor International Business

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Rusland Moskou

De relevantie van het profiel "Internationale handel" wordt bepaald door het belang van het oplossen van het probleem van de toenemende Russische productie van het concurrentievermogen van de Russische bedrijven in de wereldwijde en regionale markten voor goederen en diensten, dus nu voor de ontwikkeling van de buitenlandse handel in de Russische Federatie is noodzakelijk om menselijke capaciteit, het bezit van moderne methoden van het werk op het gebied van de internationale handel te creëren. [+]

De relevantie van het profiel "Internationale handel" wordt bepaald door het belang van het oplossen van het probleem van de toenemende Russische productie van het concurrentievermogen van de Russische bedrijven in de wereldwijde en regionale markten voor goederen en diensten, dus nu voor de ontwikkeling van de buitenlandse handel in de Russische Federatie is noodzakelijk om menselijke capaciteit, het bezit van moderne methoden van het werk op het gebied van de internationale handel te creëren.

Marktonderzoek uitgevoerd door marketing service VSHKU toonde aan dat het profiel van de voorbereiding van de "International Business" is in het bijzonder in de vraag op dit moment in verband met de toetreding van Rusland tot de WTO, de vorming van de Euraziatische Unie en de actieve uitgang van de Russische bedrijfsleven om de mondiale markt en regionale markten (China en anderen. Pacific Rim). Een studie van de vraag, de stand van de mededinging op de buitenlandse markten, alsmede marktonderzoek en strategische beslissingen om goederen en diensten in te trekken aan binnenlandse bedrijven in deze markten zijn een noodzakelijke voorwaarde voor het welslagen van het Russische bedrijfsleven. Profiel van "International Business" opgeëist door de aanvragers.... [-]


Bachelor Logistiek In Handelsactiviteiten

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Rusland Moskou

Graduate School of Corporate Management is het enige academische eenheid in RANHiGS succesvolle implementatie van het eerste jaar van de bacheloropleiding "Logistiek in commerciële activiteiten", zoals blijkt uit een 100 procent tewerkstelling van afgestudeerden in het leiden van commerciële, industriële en logistieke bedrijven. [+]

Graduate School of Corporate Management is het enige academische eenheid in RANHiGS succesvolle implementatie van het eerste jaar van de bacheloropleiding "Logistiek in commerciële activiteiten", zoals blijkt uit een 100 procent tewerkstelling van afgestudeerden in het leiden van commerciële, industriële en logistieke bedrijven.

Het doel van het programma - opleiding van gekwalificeerd personeel voor de zich snel ontwikkelende in de Russische richting van de professionele activiteiten - logistiek en supply chain management-specifieke bedrijfsprocessen, netwerk, groot- en detailhandel, evenals het functioneren van de industriële, handels- en dienstverlenende bedrijven, waar de belangrijkste taak is om de beweging van het materiaal te beheren , informatie, service en financiële stromen in de organisatie om het concurrentievermogen en de efficiëntie te verhogen.... [-]


Contact
Bezoekadres
Высшая школа корпоративного управления РАНХиГС при Президенте РФ

Проспект Вернадского, д. 82

Moscow, 119571 RU
Social Media