South Ural State University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

South Ural State University is het centrum voor educatieve, wetenschappelijke, culturele en sportieve activiteiten in de stad Chelyabinsk en de regio.

Opgericht in 1943 als Chelyabinsk Mechanical Engineering Institute, werd de universiteit gereorganiseerd in Chelyabinsk Polytechnic Institute in 1951, en in 1990 werd het de Technische Universiteit Staat Chelyabinsk. Sinds 1997 is de universiteit bekend als South Ural State University. In 2010 werd de status als National Research University toegewezen.

De universiteit is gerangschikt als een van de top 10 onder de 96 Russische universiteiten op basis van de waardering opgesteld door het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen van de Russische Federatie. Het is ook een lid van de Russische universiteiten 'Alpha League, dat is een bovenste deel van de rating van alle universiteiten van het land.

Vandaag, South Ural State University bestaat uit 32 faculteiten en 142 afdelingen gevestigd in Chelyabinsk, in aanvulling op 2 vestigingen in andere steden. De structuur van de universiteit bevat ook vier mbo-instellingen, militaire opleiding en voorbereiding op de universiteit faculteiten, twee speciale vermogens van de professionele ontwikkeling en het verbeteren van de vaardigheden voor het universitair diploma specialisten, een Institute of International Education, een Continuing Education Institute en een open en afstandsonderwijs Instituut. Universiteit samen met haar vestigingen nummers ongeveer 50 000 studenten (full-time, part-time en 's avonds onderwijs samen).

Onderwijsproces in de universiteit met zijn takken wordt ondersteund door meer dan 5000 docenten en ambtenaren, waaronder meer dan 360 hoogleraren, artsen van de wetenschap, 1200 universitair hoofddocenten, de kandidaten van de wetenschap, 5 volwaardige leden van de Russische Academie van Wetenschappen, 9 overeenkomstige leden van RAS , 2 academici en 4 overeenkomstige leden van andere staat academies, en meer dan 170 leden van de buitenlandse en Russische academies.

banier

De huidige universitaire licentie staat South Ural State University te voorzien:

  • 245 professionele opleidingen in het hoger (specialist, bachelor- en masteropleidingen);
  • 37 middelbaar beroepsonderwijs programma's;
  • 22 elementaire beroepsopleidingen.

De universiteit biedt ook postdoctorale opleidingen in 86 academische majors, doctoraat programma's in 12 majors, en vergemakkelijkt 18 proefschrift commissies die doctoraal en kandidaat proefschriften onderzoeken.

College voorbereidende faculteit bestaat uit School der Wiskunde en Natuurkunde en een centrum van het onderwijs voor hoogbegaafde kinderen. SUSU werkt samen met meer dan 20 scholen en 10 technische scholen. De universiteit neemt actief deel aan een wetenschappelijke en sociaal programma voor de jeugd en scholieren, "Stap in de toekomst". Op initiatief van South Ural State University, de Russische vereniging van het internationale programma 'Odyssey of the Mind "is gecreëerd en Chelyabinsk voor vele jaren is vertegenwoordigt ons land in deze vereniging.

rt

University besteedt veel aandacht aan alle soorten stages en tewerkstelling van afgestudeerden. Opgericht in 2005, het ministerie van stages en werkgelegenheid van de afgestudeerden ondersteunt de coördinatie van alle universitaire afdelingen en zakelijke interacties en van het Federaal Agentschap voor onderwijs en werkgelegenheid diensten, biedt methodologische ondersteuning voor stages, voert arbeidsmarkt onderzoek, en organiseert de activiteiten van de faculteit commissies dat de werkgelegenheid van graduates.The universiteit te vergemakkelijken heeft meer dan 400 samenwerkingsovereenkomsten met grote ondernemingen van Chelyabinsk en Chelyabinsk regio gesloten.

South Ural State University grijpt actief in het wetenschappelijk onderzoek en de projectactiviteiten. De volgende organisaties werken op basis van de universiteit: Radioelectronic en digitale systemen onderzoeksinstituut, Instituut voor chemische problemen van de industriële ecologie aan Russische Academie voor Natuurwetenschappen, "FESTO" Urlas Automation Center, de R & D-productie instituut "Techniek en technologie voor het onderwijs" , Chelyabinsk onderzoekscentrum op het Oeral Tak van de Russische Academie van Wetenschappen, 10 Institutionele academische laboratoria. Meer dan 50 scholen van het denken hebben gevormd en nu werken aan de universiteit.

In 2010 werd SUSU toegewezen National University Research-status. ontwikkelingsprioriteiten van South Ural State University (National University Research) zijn onder meer: ​​energiebesparing in de sociale diensten; efficiënte energie en het gebruik van hulpbronnen in de metallurgie; energiezuinig en efficiënt gebruik van hulpbronnen dieselmotor productietechnologieën voor engineering en militaire techniek voertuigen; resource-efficiënte ontwikkeling en exploitatie technologieën voor de vloot ballistische raketten; en supercomputing en grid computing technologieën die gericht zijn op het oplossen van energiebesparing en resource besparing problemen.

het

International aanvragers

Onze universiteit is een leider op het gebied van het hoger onderwijs en de balans vele aspecten, zoals rijke tradities, grote populariteit, en de intellectuele capaciteit. Al deze dingen worden samengevoegd tot SUSU te voorzien van een dynamische ontwikkeling van de wetenschappelijke, academische gemeenschap en innovatieve velden en helpen om een ​​leider in opleiding hoogopgeleide specialisten en uit te voeren intensief wetenschappelijk onderzoek.

Omdat trots op onze alumni besteden we veel aandacht aan het werk met onze studenten, het streven naar hoogopgeleide personen die wij hen helpen om hun volledige potentieel vrij te geven. We leren in te stellen en de hoge doelstellingen te bereiken, een combinatie van professionele kennis, ethiek en eerlijkheid.

Wij zijn ervan overtuigd dat u het een van onze beste alumni en zullen alle noodzakelijke vaardigheden te verkrijgen om een ​​indrukwekkende carrière op te bouwen!

Deze school biedt programma's in:
  • Russisch
  • Engels

Bekijk Bachelors » Bekijk Masters »

Programma's

Deze school biedt ook:

Bachelor

Baccalaureate - Een Fundamentele Informatica En Informatietechnologie

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Rusland Chelyabinsk

Educatieve richting Fiit gericht op de opleiding van professionele programmeurs met basiskennis in de volgende gebieden: [+]

Fundamentele wetenschap en informatietechnologie (Fiit)

Vakgebieden

Educatieve richting Fiit gericht op de opleiding van professionele programmeurs fundamentele kennis op de volgende gebieden:

technologie-ontwikkeling van software en systemen; informatiebeveiliging; supercomputers en parallel programmeren; web programmeren; lokale en wide area netwerken; ontwikkeling van computerspellen; Corporate database management systemen. Toekomstige carrière

De afgestudeerde is bereid om te werken in bedrijven die software en informatiesystemen, IT-afdelingen van banken, commerciële bedrijven, overheden en andere organisaties te ontwikkelen. En hij is in staat om de positie van de afdeling werknemer van de informatietechnologie, programmeur, systeembeheerder, systeem analist, database administrator, web-programmeur, een deskundige adviseur op moderne informatie-systemen, en anderen te houden.... [-]


Bachelor "Asian Studies"

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Rusland Chelyabinsk

Het programma "Foreign Area Studies '(Profile" Asian studies ") is gericht op het verwerven van kennis en vaardigheden van de afgestudeerden op het gebied van hedendaagse politieke ontwikkelingen op het niveau van regio's en landen met betrekking tot de mondiale economie, cultuurhistorische en religieuze ontwikkeling. [+]

taalkunde en internationale communicatie Institute

Department of "Internationale Betrekkingen en Buitenlandse Regional Studies"

Richting van de voorbereiding: 41.03.01 Buitenlandse Regional Studies

opleidingsprofiel - Aziatische studies

Degree - Bachelor

Het Programma "Foreign Area Studies" (profile "Asian Studies") Is gericht op het verwerven van kennis en vaardigheden van de afgestudeerden op het gebied van hedendaagse politieke ontwikkelingen op het niveau van regio's en landen met betrekking tot de mondiale economie, cultuurhistorische en religieuze ontwikkeling.

Het programma omvat opleiding in de Chinese universiteiten voor twee semesters (1 jaar), met het doel van een grondige studie van het Engels en de Chinese taal, evenals de studie van de ontwikkeling van China, rekening houdend met de fysieke en geografische, historische, politieke, sociale, economische, demografische, linguïstische etnische, culturele en religieuze achtergronden. ... [-]


Bachelor "dierlijk Voedsel"

Campus Voltijd September 2018 Rusland Chelyabinsk

Het educatieve programma van dierlijke oorsprong food producten die gericht zijn op het opleiden van professionals in staat om het ontwikkelen en implementeren van technologie van de productie van dierlijke producten. [+]

programma Beschrijving

Undergraduate 03.19.03 Andere producten van dierlijke oorsprong

educatief programma dierlijk Voedsel Het is gericht op het opleiden van professionals in staat om het ontwikkelen en implementeren van technologie van de productie van dierlijke producten. De objecten van de professionele activiteiten van de afgestudeerden in "producten van dierlijke oorsprong" zijn de ondernemingen die vlees, vis, zuivel en olie en vet-industrie.

Het doel van het programma - is om hoog gekwalificeerde specialisten die in staat zijn om te ontwikkelen, implementeren en monitoren van technologische processen van de productie van dierlijke producten te bereiden.

Training Program Plan bevat de volgende disciplines:... [-]


Bachelor 'diploma In Lichamelijke Opvoeding "

Campus Voltijd Deeltijd 4 - 5 jaar September 2018 Rusland Chelyabinsk +1 more

Het educatieve programma "Lerarenopleiding" gericht op het opleiden van gekwalificeerde leraren in het gebied van sport onderwijs. [+]

Institute of Sport, Toerisme en service SUSU

undergraduate

44.03.01 Lerarenopleiding

opleidingsprofiel: onderwijs op het gebied van fysieke cultuur

Het educatieve programma "Lerarenopleiding" gericht op het opleiden van gekwalificeerde leraren in het gebied van sport onderwijs.

Beroepsmatige activiteiten die afgestudeerden die de undergraduate programma onder de knie hebt voor te bereiden:

onderwijs; ontwerp; onderzoek; culturele en educatieve.

Afgestudeerden kunnen werken in het voortgezet en sport scholen, kleuterscholen, gezondheid en fitness clubs, fitness en wellness-centra en de Olympische opleidingscentra en sociale revalidatiecentra. ... [-]


Bachelor's Handelsactiviteiten - Logistiek

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Rusland Chelyabinsk

Beschrijving: Hoge dynamiek van economische processen in Rusland en in de wereld en de steeds veranderende eisen van de commerciële organisaties maken van de kennis en vaardigheden van de afgestudeerden richting "trading business" vandaag de dag is bijzonder populair en relevant. [+]

38.03.06 "Trade Zakelijk" programma "Logistiek"

Beschrijving: Hoge dynamiek van de economische processen in Rusland en in de wereld en de steeds veranderende eisen van de commerciële organisaties maken van de kennis en vaardigheden van de afgestudeerden richting "trading business" vandaag de dag is bijzonder populair en relevant.

De richting van de "trading business" biedt studenten met een volwaardige economische training. Ook bachelor studie mogelijkheden tot verbetering van de activiteit van commerciële dienstverlenende bedrijven, de specifieke kenmerken van de ontwikkeling en implementatie van inkoopstrategieën, modellen en voorraadbeheer methoden, verkennen distributiekanalen en promotie van goederen en diensten, technologie en vooral de ontwikkeling van logistieke systemen in de handel. Afgestudeerden met succes de hoofden van de commerciële en logistieke afdelingen van grote industriële en commerciële ondernemingen die actief zijn op zowel binnenlandse als op de buitenlandse markten te werken, maar ook om te creëren en met succes onderhouden van uw eigen bedrijf.... [-]


Undergraduate - Financiën En Credit

Campus Voltijd 4 jaar September 2018 Rusland Chelyabinsk

Een afgestudeerde verwerft kennis en vaardigheden om een ​​breed scala aan financiële werk uit te voeren, in het bijzonder, kan het de financiële toestand van het bedrijf te beoordelen, om een ​​financieel plan van haar activiteiten, een analyse van het investeringsproject te vormen en het ontwikkelen van een investering business plan. [+]

38.03.01 richting "Economics" (Bachelor niveau) Profiel, "Financiën en Credit"

Een afgestudeerde verwerft kennis en vaardigheden om een ​​breed scala aan financiële werk uit te voeren, in het bijzonder, kan het de financiële toestand van het bedrijf te beoordelen, om een ​​financieel plan van haar activiteiten, een analyse van het investeringsproject te vormen en het ontwikkelen van een investering business plan.

In overeenstemming met de GEF IN afgestudeerde kan de volgende activiteiten uit te voeren: cash-economische, analytisch, onderzoek, organisatorisch-administratieve, onderwijs; accounting; settlement en financiële dienstverlening, verzekeringen.

Afgestudeerden kunnen artiesten en junior managers in de financiële, verzekerings- en kredietinstellingen, evenals in de financiële dienstverlening bedrijven werken in verschillende sectoren en vormen van eigendom.... [-]


Videos

National Research South Ural State University

Contact
Bezoekadres
prospekt Lenina, 76
Chelyabinsk, 454080 RU
Social Media