Vladivostok State University of Economics and Service

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom VSUES?

Locatie en faciliteiten

VSUES, opgericht in 1967, is gelegen in het centrum van Vladivostok, de stad met een unieke monumenten en architectuur, een combinatie van Russische en Oosterse stijl tradities. VSUES heeft sterk ontwikkelde infrastructuur en bestaat uit 5 onderwijsgebouwen, sportcentrum, 3 slaapzalen, winkelcentrum "Golubinaya Pad '", en-auto repareren centrum. Het is zeer comfortabel voor studenten, docenten en gasten dat alle cafes, winkels, kapper, bank, en de kliniek zijn geconcentreerd op een plek. VSUES campus is omgeven door een grote verscheidenheid aan bomen en planten vormen een ecologisch pad. Het is slechts enkele minuten naar de belangrijkste straat van de stad - Svetlanskaya. VSUES heeft erg handig ontwrichting op het gebied van vervoer en infrastructuur van de stad.

Hooggekwalificeerde en ervaren docenten

Er zijn meer dan 2 000 docenten en medewerkers in VSUES, velen van hen hebben Doctor in de Wetenschappen graden, sommigen van hen zijn professoren. In het bereik van beurzen en projecten VSUES docenten de gelegenheid hebben om naar het buitenland te studeren, waar ze educatieve programma's en moderne onderwijsmethoden technieken kunnen beheersen evenals tevoren hun vaardigheden en nieuwe partnerschap banden te smeden. VSUES faculteit neemt vaak deel aan verschillende internationale conferenties en workshops en de docenten worden uitgenodigd om lezingen in het buitenland te leveren.

Breed scala aan majors voor studenten en aankomende internationale betrekkingen Tegenwoordig VSUES omvat 6 instituten, 3 colleges, Centrum voor Vreemde Talen, enz. VSUES biedt verschillende educatieve programma's voor buitenlandse studenten. Russische taalcursussen zijn beschikbaar. Het omvat een breed scala van programma's op de Russische voor verschillende categorieën studenten. VSUES werkt samen met meer dan 40 universiteiten en hogescholen van de VS, China, Zuid-Korea, Japan, Italië, Spanje en Nieuw-Zeeland. De universiteit heeft uitwisselingsprogramma's met hogescholen en universiteiten van China, de Republiek Korea en Japan.

Onze trots

VSUES won kwaliteit gunning van de Russische Federatie regering in 2009.VSUES kreeg Crystal Palm aan La Sorbonne als een van 's werelds beste business schools in 2008. VSUES won alle-Rusland concurrentie op kwaliteit van het onderwijs en werd een van de winnaars van de middelbare school managers opleiding internationaal programma in 2007.VSUES werd ook de beste universiteit-deelnemer van Vladimir Potanin Charity Foundation Scholarship Program in de Far Eastern Federal District.There is " Vseved "Internet portal, waardoor de waardering van de Russische instellingen voor hoger onderwijs. Volgens de "Vseved" portal, VSUES is de beste universiteit in Vladivostok sinds 2005. Bovendien VSUES is de enige universiteit die vier sterren beoordeling die hem een ​​van de beste universiteiten van Rusland maakte ontvangen.

Locaties

Vladivostok

Address
Vladivostok State University Economics and Service
41 Gogolya str.

690014 Vladivostok, Primorsky Krai, Rusland

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden