Lees de Officiële Beschrijving

Over Alfaisal University

Alfaisal Universiteit is opgericht door het gereputeerde Koning Faisal Foundation in 2002 als een van de eerste particuliere non-profit, onderzoek en onderwijs universiteiten in het Koninkrijk aan het bereiken van de internationale normen van uitmuntendheid. Het heeft de steun van de nationale en internationale co-oprichters en onderscheiden bestuursleden die voortdurend hebben gesteund de universiteit in haar missie om een ​​student -centered instelling vastbesloten om onderzoek te blijven.

Alfaisal University is opgebouwd uit vier faculteiten, variërend van Business, Engineering, Geneeskunde, Wetenschap en General Studies aanbieden van wereldklasse verhandelbare undergraduate en graduate programma's om de beste mannelijke en vrouwelijke studenten in het Koninkrijk en de regio. Gelegen in het hart van Riyad, het centrum voor de handel, industrie en onderzoek, Alfaisal biedt haar studenten mogelijkheden om hun volledige potentieel te ontwikkelen met uitstekende faciliteiten, inspirerend academici en onderzoek onder leiding van onderwijs dat onze studenten in staat stelt om ons te verlaten als hoogopgeleide, goed -developed individuen in staat zijn om de overgang naar de werkplek gemakkelijk.

Visie

Alfaisal University is een particuliere non-profit instelling die streeft naar een onderzoek van wereldklasse universiteit zet zich in voor de creatie, verspreiding en toepassing van kennis op het gebied van het bedrijfsleven, engineering, biowetenschappen en geneeskunde, en de ontwikkeling van kennis gebaseerde economieën.

Missie

Alfaisal University is een studentgerichte universiteit die creëert en verspreidt kennis door middel van wereldklasse undergraduate en graduate onderwijs-programma's, onderzoek en dienstverlening die profiteren het Koninkrijk Saoedi-Arabië, de regio en de wereld, en het stimuleren van de ontwikkeling van op kennis gebaseerde economieën.

ACADEMICS

Alfaisal University biedt een breed scala van graduate en undergraduate programma's in haar vier colleges (Business, Engineering, Geneeskunde en Wetenschap).

De programma's zijn ontworpen in samenwerking met vooraanstaande internationale academische partners om de lokale en internationale markt eisen te voldoen en in staat te stellen de studenten voor te bereiden voor de werkgelegenheid.

Gelegen in het hart van Riyad, het centrum voor de handel, industrie en onderzoek, Alfaisal biedt haar studenten mogelijkheden om hun volledige potentieel te ontwikkelen met uitstekende faciliteiten, inspirerend academici en onderzoek onder leiding van onderwijs dat onze studenten in staat stelt om ons te verlaten als hoogopgeleide, goed -developed individuen in staat zijn om de overgang naar de werkplek gemakkelijk.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

BSc

Alfaisal University

De marketing concentratie biedt studenten met een analytische en uitgebreide kennis van marketing. Studenten zullen in staat zijn om te genereren, analyseren, interpreter ... [+]

BSc. in Marketing Concentratie

De marketing concentratie biedt studenten met een analytische en uitgebreide kennis van marketing. Studenten kunnen genereren, analyseren, interpreteren en presenteren marketing informatie zal zijn dat bedrijven en andere organisaties moeten voldoen en houden de klanten door de ontwikkeling van innovatieve producten en diensten, die merkwaarde te bouwen en zorgen voor een uitstekende return on investment. Afstudeerders in staat om een ​​breed scala gebruik van praktisch zijn en up-to-date marketing tools en technieken. Zij zullen in staat zijn om informatie en kennis te gebruiken om de innovatie in een breed scala van organisaties, waaronder het bedrijfsleven, non-profit organisaties en overheidsinstellingen te ondersteunen.... [-]

Saoedi-Arabië Riyad
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Alfaisal University

De Architectural Engineering programma op Alfaisal Universiteit bereidt haar afgestudeerden voor een breed scala aan carrièremogelijkheden in de bouwsector, met inbegrip ... [+]

Bachelor in Architectural Engineering

Architectural Engineering combineert architectuur en techniek te richten op het verband tussen het ontwerp en de bouw. Professionals in deze discipline werken met zowel architecten en andere technici om de tijdige en effectieve ontwerp en de bouw van gebouwen en andere structuren en systemen te waarborgen. Met de enorme hoeveelheid van de bouw vindt plaats in Riyad, is het duidelijk dat Architectural Engineering is potentieel een rijk veld hier in het Koninkrijk. Als u geïnteresseerd bent in het bouwen van dingen, na te denken over hoe dingen werken, tekenen, modelbouw, werken met je handen, het werken met anderen, kunst en geschiedenis zijn, kan Architectural Engineering van de baan voor jou zijn.... [-]

Saoedi-Arabië Riyad
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Alfaisal University-Riyadh