Asian International College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Asian International College Asian International College (voorheen bekend als Learning Hoofdstad College) probeert te verbinden met de gemeenschap van wereldburgers die een participatieve benadering van het leren te delen en geïnteresseerd te zijn aan de voorzijde en het centrum van de hedendaagse kenniseconomie om klaar voor de toekomst te zijn. Cursisten deelnemen AIC-programma's niet alleen te worden 'aangeleerd', maar om na te denken, mee te doen en te creëren ... AIC faculteit meer doen dan alleen maar te leren, ze luisteren, provoceren en uitdaging. AIC spannende benadering van het leveren van de geaccrediteerde opleidingen combineert het beste van twee werelden met fysieke kantoren in het noordoosten van Singapore, en de toegang tot de online platforms voor de levering van state-of-the-art is ontwikkeld door de diep ervaren onderwijs technologie teams op Kennis Universe. Over Kennis Universe Kennis Universe is een toonaangevende wereldwijde onderwijs organisatie met een netwerk van meer dan 3000 locaties wereldwijd, waar meer dan 30.000 professionals in het onderwijs. Het bedrijf raakt het leven van meer dan 300.000 studenten dagelijks door de gepassioneerde opvoeders, vernieuwende pedagogie, rigoureus curricula en het gebruik van geavanceerde onderwijstechnologie en biedt uitstekende diensten in alle sectoren van het onderwijs door middel van goed erkende en gerespecteerde instellingen in de vroege kinderjaren, primaire en secundaire, en hoger onderwijs. Asian International College is een lid van de familie Kennis Universe. Visie, missie en kernwaarden Onze visie Wereldwijd erkend te worden voor de bepaling van de kwaliteit van innovatieve programma's in het hoger onderwijs en professionele ontwikkeling. Onze missie Asian International College levert cutting-edge programma's, ondersteund door een team van talentvolle faculteit leden, met behulp van de nieuwste pedagogische en educatieve technologieën, altijd met inachtneming van de hoogste kwaliteit en ethische normen. Kernwaarden Klantgerichtheid Wij plaatsen de behoeften en belangen van onze leerlingen voor het eerst in de ontwikkeling en levering van onze programma's en dienstverlening.

Geest van Innovatie We stimuleren een cultuur van innovatie en een passie voor uitmuntendheid in alles wat we doen. Beroepsethiek We zijn toegewijd aan het bereiken van de hoogste professionele en ethische normen in alles wat we doen.

Respect We moedigen individualiteit, integratie en culturele diversiteit.
Social Responsibility We eren onze milieu- en sociale verplichtingen door het inprenten van een sterk gevoel van verantwoordelijkheid en de gemeenschap binnen onze organisatie.

Locaties

Singapore

Address
11, Eunos Road 8, #04-01
408601 Singapore, Singapore

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: