Lees de Officiële Beschrijving

Het uitbreiden van een traditie van uitmuntendheid Het begon allemaal in 1925 met de oprichting van de Embry-Riddle Vennootschap op Lunken Airport in Cincinnati, Ohio. Dan, de volgende lente, het bedrijf opende de Embry-Riddle School of Aviation. Wat begon als een eenvoudig plan om te trainen piloten uitgegroeid tot een vertrouwde universiteit in 1970. Vandaag is de Embry-Riddle Worldwide Campus exploiteert een wereldwijd erkende leersysteem dat online maakt gebruik van en face-to-face instructie en een netwerk van onderwijsfaciliteiten ontworpen om studenten vooruitgang in de VS te ondersteunen, over de hele wereld en nu in Singapore.

Embry-Riddle Aeronautical University biedt opleidingen door middel van partnerschappen in Singapore. In samenwerking met de Singapore Aviation Academy (SAA) Embry-Riddle biedt part-time, blended levering graduate programma's die speciaal voor werkende professionals. Onze nieuwste samenwerking met ERC Instituut maakt Embry-Riddle om part-time en full-time undergraduate graden om studenten die hun bachelor diploma te verdienen, zowel tijdens het werk of voor het invoeren van de beroepsbevolking aan te bieden. Het partnerschap met ERC Instituut ook in staat stellen Embry-Riddle aan internationale studenten uit de omliggende regio te brengen naar Singapore om een ​​diploma te verdienen.

Gesteund door het prestige van Embry-Riddle Aeronautical University, 's werelds oudste en grootste universiteit, gespecialiseerd in lucht- en ruimtevaart, onze partnerships in Singapore bieden studenten met dezelfde kwaliteit van het onderwijs u op een van onze campussen in het buitenland zou krijgen.

Embry-Riddle Azië Mission Statement:

"Om Embry-Riddle Aeronautical University mogelijkheid uit te breiden voor het leveren van het hoger onderwijs en onderzoek in de lucht- en ruimtevaart in de belangrijkste landen in de regio Azië-Pacific"

Take Your Career Beyond Your ambities Embry-Riddle alumni kan worden gevonden over de hele wereld, het werken in een breed scala aan functies, waaronder CEO's en bedrijfsleiders, piloten, luchtvaartmaatschappijen executives, luchthaven managers, onderhoudsmonteurs, regelgevende ambtenaren en degenen die werkzaam zijn in de verkoop en de verhuur van vliegtuigen om er maar een paar te noemen . En door dit alles wat ze trouw zijn gebleven aan hun Embry-Riddle wortels.

Deze speciale alumni zijn enthousiast over hun beroep en altijd bereid om huidige studenten te informeren op welke manier ze kunnen deelnemende in vraag / antwoord-sessies of interviews, het delen van hun real-world ervaring met u, nodigt u uit om deel te nemen aan onderzoek en u informeren over de nieuwste eisen worden gesteld aan de werkgevers.

Embry-Riddle Azië heeft nauwe werkrelaties opgericht met een groeiend aantal van de luchtvaart en ruimtevaart bedrijven die actief zijn in Singapore en Zuidoost-Azië, met name Pratt & Whitney, United Technologies Corp., Singapore International Airlines, Singapore Airlines Cargo International, Singapore Technologies Engineering en Malaysia Airlines . We zijn verheugd om je voor te bereiden voor een loopbaan met een dergelijke toonaangevende bedrijven en profiteren van onze partnerships in het proces.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BSc

Embry-Riddle Aeronautical University Asia

... [+]

Dat betekent dat je kan variëren van een wetenschapper naar een technicus om een ​​ingenieur of piloot worden.

Internationale studenten moeten bezoeken Singapore Immigratie en IJkpunten Authority (ICA) FAQ website voor informatie over de uitgifte van een studentenkaart / studentenvisum. Alle studentenpas eisen zullen worden gedeeld met de studenten bij een beslissing tot toelating wordt gemaakt door de universiteit. Officiële / Verzekerde kopieën van bovengenoemde documenten moeten worden gemaild naar Embry-Riddle Aeronautical University, Office of inschrijving management, 75 Bukit Timah Road, # 02-01 Boon Siew Building, Singapore 229.833. Als alternatief kan de student een afspraak om originele documenten in, zodat een officiële kopie kan worden gemaakt mee te maken.... [-]

Singapore
July 2019
Voltijd
Deeltijd
2 - 5 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Embry-Riddle Aeronautical University Asia

Luchtvaart- en ruimtevaarttechniek Civiel ingenieurschap computertechniek computer science elektrotechniek Verdien overdraagbaar krediet voor een cursus die is het equ ... [+]

Luchtvaart- en ruimtevaarttechniek Civiel ingenieurschap computertechniek computer science elektrotechniek Verdien overdraagbaar krediet voor een cursus die is het equivalent van ENGL 123 (Engels Composition) bij een erkende postsecondary instelling. [-]
Singapore
January 2020
Voltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Embry-Riddle Aeronautical University Asia

Binnen de luchtvaartindustrie, kunt u uw carrière in vele richtingen. ... [+]

Overzicht

Singapore luchtvaartindustrie is booming, en u kunt een deel van het zijn. Dus, wat is precies de luchtvaartindustrie? Het kan worden samengevat als het ontwerp, ontwikkeling, productie, exploitatie, onderhoud en gebruik van vliegtuigen - in principe, de bedrijven die betrokken zijn bij het luchtvervoer. Binnen de luchtvaartindustrie, kunt u uw carrière in vele richtingen.

Werken in het bedrijfsleven van het veld, kon je een luchthaven of luchtvaartmaatschappij manager, een vliegtuig winkelbediende, een luchtvaartmaatschappij klantenservice of andere uitdagende rollen die een gecombineerde kennis van zakelijk inzicht en de luchtvaart vereisen. ... [-]

Singapore
January 2020
Voltijd
Deeltijd
2 - 5 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
Embry-Riddle Aeronautical University Asia Campus 75 Bukit Timah Road #02-01/02 Boon Siew Building Singapore 229833
Singapore, Singapore
Telefoonnr.
undefined