Kaplan Singapore

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over

De visie van Kaplan is om het 'Private Education Institute of Choice' van Singapore te worden, en we willen onze studenten helpen hun carrière- en onderwijsdoelen te realiseren door middel van levenslang leren.

Als uw levenslange, geïntegreerde leerpartner bieden we academische programma's voor hoger onderwijs, professionele kwalificaties en trainingscursussen voor het ontwikkelen van vaardigheden, zodat u altijd relevant kunt blijven.

Door deze kansen en uitmuntendheid in onderwijs en leren te bieden, streeft Kaplan er altijd naar het beste te doen voor onze studenten. Onze frequente lofbetuigingen zijn daar een bewijs van.

Kaplan kreeg 9 onderscheidingen bij de JobsCentral Learning Training en Education Development (TED) Awards 2016 en 2017, waardoor Kaplan in het tweede achtereenvolgende jaar de 'Best Private Education Institution', 'Best Corporate Training Provider' en 'Gold Standard Service Provider' werd "In de geselecteerde categorieën / discipline door de entiteit.

Als een leidende private onderwijsaanbieder kreeg Kaplan ook verschillende onderscheidingen. In 2017 kregen we ook de 'Beste particuliere onderwijsinstelling in Singapore' en de 'Leading Corporate Training'

Tot op heden heeft Kaplan meer dan 65.000 afgestudeerden gediend1 en meer dan 225.000 professionele certificaten toegekend2. Met meer dan 550 academische programma's en professionele certificaten beschikbaar, toont dit onze toewijding aan voortdurende innovatie en relevant zijn voor de industrie. We willen ook een unieke leeromgeving creëren waarin onze studenten uit meer dan 35 landen over de hele wereld geïnspireerd kunnen worden om uit te blinken in hun gekozen studierichting.

Ik moedig je aan Kaplan te verkennen en meer te weten te komen over wat we kunnen doen voor je educatieve en carrièredoelen.

Universitair hoofddocent Rhys Johnson

Algemeen directeur

Kaplan Singapore


Missie

Kaplan Singapore helpt mensen hun onderwijs- en carrièredoelen te bereiken. Kaplan Singapore bouwt toekomst, één succesverhaal tegelijk.


Visie

De particuliere onderwijsinstelling van keuze zijn.


Onze kernwaarden en cultuur

Onze kernwaarden bepalen onze bedrijfscultuur en bieden het raamwerk voor wat Kaplan Singapore dagelijks aan onze klanten en medewerkers levert.

  • Integriteit

Kaplan Singapore plaatst ethiek boven alles omdat goed zakendoen de enige weg is naar langetermijngroei. Onze ethiek en integriteit moeten onberispelijk zijn.

  • Kennis

Kaplan Singapore streeft er altijd naar meer te leren en die kennis te gebruiken ten behoeve van onze studenten, collega's, medewerkers en de gemeenschap.

  • Ondersteuning

Kaplan Singapore biedt een ondersteunende omgeving voor onze studenten, medewerkers en gemeenschap. Alles wat Kaplan Singapore doet, is ontworpen om het succes van onze studenten te ondersteunen.

  • Kans

Kaplan Singapore zal voortdurend op zoek naar nieuwe en betere manieren om kansen te creëren voor onze studenten, medewerkers en gemeenschappen. Dit is van fundamenteel belang voor onze missie: Kaplan Singapore bouwt zijn toekomst op één succesverhaal per keer.

  • resultaten

Kaplan Singapore slaagt als onze studenten slagen. Kaplan Singapore meet ons succes door hoe goed onze studenten hun meetbare doelen halen.

Locaties

Singapore

Address
Wilkie Road, Level 2, Wilkie Edge
Singapore, Singapore

Singapore

Address
1 Selegie Road, Level 6, PoMo
Singapore, Singapore

Singapore

Address
80 Jurong East Street 21, #06-02, Devan
Singapore, Singapore

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden