Lees de Officiële Beschrijving

Management Development Institute of Singapore (MDI's)

Het Management Development Institute of Singapore (MDI), opgericht in 1956, is Singapore de oudste not-for-profit professionele instituut voor levenslang leren. MDIS heeft twee dochters: Management Development Institute of Singapore Pte Ltd (MDI Pte Ltd) zijn Singapore academische activiteiten overzien en MDIS International Pte Ltd zal haar strategie van de globalisering te bevorderen.

MDIS biedt goed geaccrediteerde cursussen, seminars en management services en kansen voor individuen om professioneel te ontwikkelen door middel van academische programma's in Business and Management, Engineering, Fashion Design, Information Technology, Health and Life Sciences, Mass Communications, Psychologie en Reizen, Toerisme en Hospitality Management . Deze programma's worden aangeboden in samenwerking met hoog aangeschreven universiteiten in Australië, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten van Amerika.

In september 2008 ingesteld MDIS haar eerste overzeese campus in Tasjkent, de hoofdstad van Oezbekistan in Centraal-Azië, van wereldklasse tertiair onderwijs aan studenten uit de regio Centraal-Azië te bieden. Een mijlpaal deal werd ook bereikt met EduCity @ Iskandar in Johor, het markeren van de eerste keer dat een privé-Singaporese derde instelling heeft een uitstapje gemaakt in Maleisië. Dit wordt de tweede van de overzeese campussen MDIS 'en zal haar deuren openen voor 2.000 studenten rond 2015. Na voltooiing van de derde fase van de bouw in 2023, ziet de campus ingesteld om tegemoet te komen aan meer dan 10.000 studenten. MDIS heeft vertegenwoordigingen in China, India, Indonesië, Sri Lanka, Thailand en Vietnam, maar ook agenten in heel Azië, Afrika en het Midden-Oosten.

MDIS Faciliteiten

MDI heeft een geschiedenis van het verzorgen van opleidingen en educatieve diensten aan de gemeenschap en de natie. De S $ 35.000.000 MDIS Campus in Stirling Road is gevestigd in een drie hectare groot landoppervlak en heeft van state-of-the-art klaslokalen, life sciences en computer laboratoria, een hospitality training center, een massacommunicatie studio, engineering laboratorium en workshop, zoals en een fashion studio. De campus heeft ook een amfitheater art performances en andere evenementen, evenals volledig uitgeruste sportfaciliteiten, zoals een fitnessruimte en badmintonbanen te huisvesten.

De campus is Wi-Fi is ingeschakeld, waardoor studenten de toegang tot het World Wide Web waar dan ook op de campus. Daarnaast MDIS verbetert de studenten 'leerervaring met Blackboard Learning System en video-streaming-technologie die het mogelijk maakt online toegang tot notities lezing, leermiddelen en opgenomen lessen altijd en overal.

MDIS heeft nog een leercentrum, MDIS Dhoby Ghaut, op Orchard Road.

Het behalen van EduTrust Certification

Het succes van MDIS 'afgestudeerden is te wijten aan het instituut sterke betrokkenheid bij hoge kwaliteitsnormen van het onderwijs. De realisatie van de EduTrust Certification (4 jaar), afgegeven door de Raad voor de Private Onderwijs in 2010 is een mijlpaal voor MDI's als het getuigt van voorbeeldige onderwijs en business excellence normen van het instituut. MDI is ook een van de eerste partij van de Private onderwijsinstellingen (PEIs) kader van de uitgebreide registratie Framework moet worden geregistreerd.

MDIS Geïntegreerde Campus van de Toekomst

De MDIS Residences @ Stirling is de eerste hostel in Singapore te worden bekroond met de Green Mark Gold Plus Award. Costing S $ 80 miljoen, de nieuwe 15 verdiepingen tellende hostel bestaat uit 782 kamers met airconditioning, 14 suites, een auditorium en een cafetaria. De eco-vriendelijke hostel biedt plaats aan ongeveer 1.700 studenten en is volledig geïntegreerd, zodat studenten kunnen wonen, leren en spelen op een interactieve en gunstige omgeving.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BA

Management Development Institute of Singapore (MDIS)

De studie van media, cultuur en communicatie is de exploratie van de relatie tussen media, cultuur en maatschappij. In een media verzadigde cultuur, het ontwikkelen van e ... [+]

De studie van media, cultuur en communicatie is de exploratie van de relatie tussen media, cultuur en maatschappij. In een media verzadigde cultuur, het ontwikkelen van een kritisch bewustzijn van de media is cruciaal voor ons begrip van de hedendaagse samenleving.

Doelstellingen

Het programma heeft de volgende algemene doelstellingen:

Vertrouwd studenten met een scala aan theoretische en methodologische benaderingen van het multidisciplinair gebied van media, cultuur en communicatie studies; Bieden studenten de mogelijkheid om specialistische kennis op specifieke vakgebieden te ontwikkelen binnen dit gebied, met behoud van de breedte van de studie over heen; Ontwikkelen de studenten het vermogen om onafhankelijk onderzoek in de culturele studies en / of de verschillende aspecten van de media uit te voeren; Ontwikkelen van een kritisch bewustzijn van ethische kwesties met een communicatie / journalistiek context; Invoering van studenten om een ​​reeks van leermethoden en methodologische praktijken moeten de verschillende vakgebieden; Ontwikkelen de studenten een hoog niveau van communicatieve vaardigheden in de presentatie van kritische en creatieve ideeën; Bieden studenten de mogelijkheid om deel te nemen in de praktijk naar een specialist niveau tot één gebied van media productie / praktijk. Carrièremogelijkheden ... [-]
Singapore
August 2019
Deeltijd
12 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Management Development Institute of Singapore (MDIS)

Een diploma in de boekhouding en het financieel beheer is zeer relevant voor de behoeften van organisaties van elke omvang. Door completeing de cursus, zult u het toevoeg ... [+]

Graduate Outcomes

Een diploma in de boekhouding en het financieel beheer is zeer relevant voor de behoeften van organisaties van elke omvang.

Door completeing de cursus, zult u het toevoegen van waarde aan uw inzetbaarheid op de arbeidsmarkt en de aantrekkelijkheid als een professional.

Bijvoorbeeld:

U zult deskundigheid ontwikkelen in het bedrijfsleven het oplossen van problemen en besluitvorming door de 'Business Modelling voor de besluitvorming' module, die financiën en kwantitatieve technieken integreert. U zult uw persoonlijke developement en kennisbasis te verbeteren door middel van de 'hedendaagse ontwikkelingen in Business and Management-module. U vindt de algemene vaardigheid van project management ontwikkelen door middel van de 'Managing Projects' module, die gaat analyseren van recente projecten tegen belangrijke criteria zoals risico's, het ontwerp en de controle. Doelstellingen Om studenten in staat om relevante kennis en begrip van de rol van de boekhouding aan te tonen en te financieren in het bedrijfsleven organisaties Om studenten te helpen om een ​​scala van onderwerpen specifieke en overdraagbare vaardigheden die hen voor te bereiden op een carrière in een breed scala aan commerciële en not-for-profit organisaties te ontwikkelen Het ontwikkelen en onderhouden van een bewustzijn en begrip van boekhouding en financiën in een regionale, nationale en internationale context Overdraagbare vaardigheden van analyse, beoordeling, communicatie en zelfstandig leren de studenten te ontwikkelen Om de toegang tot undergraduate boekhoudkundige en financiële management cursussen voor studenten te verbreden door middel van een flexibele wijze van levering, met de nodige studiebegeleiding. Assessment Methods ... [-]
Singapore
August 2019
Voltijd
9 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Management Development Institute of Singapore (MDIS)

Een zekere mate in het bedrijfsleven en marketing is zeer relevant voor de behoeften van organisaties van elke omvang. Carrièremogelijkheden zijn verkrijgbaar op gebieden ... [+]

Graduate Outcomes

Een zekere mate in het bedrijfsleven en marketing is zeer relevant voor de behoeften van organisaties van elke omvang.

Carrièremogelijkheden zijn verkrijgbaar op gebieden als marketing management, marketing research en marketing communicatie.

Doelstellingen Om studenten in staat om relevante kennis en begrip van organisaties, de externe omgeving waarin ze werken en hoe ze worden beheerd tonen Het ontwikkelen en onderhouden van een bewustzijn en begrip van het bedrijfsleven in een regionale, nationale en internationale context. Voor studenten met een scala van onderwerpen specifieke en overdraagbare vaardigheden die hen voor te bereiden op een carrière binnen een breed scala aan commerciële en not-for-profit organisaties en het opstarten van bedrijven te ontwikkelen. Om zelfstandig leven lang te leren ontwikkelen. Om een ​​programma dat is aantrekkelijk voor werkgevers op regionaal, nationaal en internationaal niveau te leveren Om de toegang voor studenten met diverse educatieve achtergronden verbreden door middel van passende in-en uitgangen en adequate studiebegeleiding. Om een ​​programma dat de school helpt bij het bereiken van haar missie van het bevorderen van en het leveren van hoge kwaliteit onderwijs en onderzoeksinstellingen, aan de hedendaagse business en management relevant, door samenwerking tussen medewerkers, studenten, het bedrijfsleven en de samenleving te leveren. Assessment Methods ... [-]
Singapore
August 2019
Voltijd
Deeltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Management Development Institute of Singapore (MDIS)

Dit programma biedt u een geïntegreerd inzicht en gespecialiseerde perspectief op de toepassing van de cultuur, de context en de beroepspraktijk in de mode-industrie. Doo ... [+]

Doelstellingen van het programma

Dit programma biedt u een geïntegreerd inzicht en gespecialiseerde perspectief op de toepassing van de cultuur, de context en de beroepspraktijk in de mode-industrie.

Door middel van dit dynamisch programma, zult u profiteren van het project en de studio is gevestigd werk integratie van ontwerp praktijk, technologie en theorie. U zal ontwikkelen, implementeren en realiseren van creatieve concepten en verkoopbare producten.

Niveaus en modules zijn thematisch ontworpen om zich te concentreren op de leerresultaten tegen de richtlijnen van de school.

Wij streven ernaar om afgestudeerden die zijn creatieve, innovatieve, veelzijdige en concurrerend te produceren. Dit doel wordt bereikt door:... [-]

Singapore
August 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Management Development Institute of Singapore (MDIS)

Dit programma biedt u een geïntegreerd inzicht en gespecialiseerde perspectief op de toepassing van de cultuur, de context en de beroepspraktijk in de mode-industrie ... ... [+]

Doelstellingen van het programma

Dit programma biedt u een geïntegreerd inzicht en gespecialiseerde perspectief op de toepassing van de cultuur, de context en de beroepspraktijk in de mode-industrie.

Door deze dynamische programma, zult u profiteren van het project en de studio is gevestigd werk integratie van ontwerp praktijk, technologie en theorie. U zal ontwikkelen, implementeren en realiseren van creatieve concepten en verkoopbare producten.

Niveaus en modules zijn thematisch ontworpen om zich te concentreren op de leerresultaten tegen de richtlijnen van de school.

Wij streven ernaar om afgestudeerden die zijn creatieve, innovatieve, veelzijdige en concurrerend te produceren. Dit doel wordt bereikt door:... [-]

Singapore
August 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Management Development Institute of Singapore (MDIS)

Een student invoeren van een communicatie-georiënteerde carrière ruim moeten worden opgeleid om de voortdurend veranderende maatschappij waarin hij of zij functioneert pr ... [+]

Een student invoeren van een communicatie-georiënteerde carrière ruim moeten worden opgeleid om de voortdurend veranderende maatschappij waarin hij of zij functioneert professioneel op die veranderingen voor lezers, kijkers en klanten interpreteren begrijpen. Hij of zij moet ook een hoog vaardigheidsniveau in alle vormen van communicatie.

Dit programma combineert een solide liberal arts curriculum met theoretische en praktische cursussen in massacommunicatie.

Het programma heeft de volgende algemene doelstellingen:

educatieve kansen te bieden op het gebied van gedrukte media, radio en televisie, public relations en reclame om studenten te bouwen op die theoretische basis met praktische ervaring in zijn of haar vakgebied om een ​​bewustzijn in elke student van de rechten en ethische verantwoordelijkheden van degenen die werkzaam zijn in de media te stimuleren De Bachelor of Arts opleiding werd opgericht in 1992 en het is de eerste en meest gevestigde American Mass Communications-programma in Singapore. De voordelen van het programma zijn als volgt: Een van Singapore's meest gevestigde Amerikaanse Mass Communications-programma met succesvolle track record sinds 1992 Amerikaanse Mass Communications programma is vernieuwend en wordt beschouwd als de pionier op dit gebied Consequent geproduceerd topkwaliteit professionals voor de massa-communicatie-industrie Volledig onderwezen door hoog niveau faculteit van de universiteit. Deze docenten met zich meebrengen naar de klas een schat aan academische en professionele ervaring Real-time tv-productie bij OCU campus studio (enige programma dat praktische module bevat) Stages en industriële bevestiging mogelijkheden zijn beschikbaar via onze Career Assistance Unit Assessment Methods ... [-]
Singapore
August 2019
Voltijd
Deeltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

BBA

Management Development Institute of Singapore (MDIS)

De Bachelor of Business Administration biedt studenten de mogelijkheid om een ​​uitgebreide kennis van het management en de beroepspraktijk, en de mogelijkheid om zich te ... [+]

De Bachelor of Business Administration biedt studenten de mogelijkheid om een ​​uitgebreide kennis van het management en de beroepspraktijk, en de mogelijkheid om zich te specialiseren in een reeks van de industrie specifieke disciplines te krijgen. Studenten hebben flexibiliteit bij het bepalen van de structuur van hun studie.

Het internationale bedrijfsleven specialisatie bereidt afgestudeerden om te reageren op de complexiteit van de wereldwijde markten, kwesties zoals cross-culturele communicatie en onderhandeling, alternatieve marktstructuren, schommelingen in de vraag van de consument patronen en verschillen in regelgeving van de overheid en de wet. Studenten af ​​met een goed begrip van leiderschap, strategie, culturele diversiteit, communicatie en besluitvorming als het gaat om hedendaagse internationale zakelijke kwesties.... [-]

Singapore
August 2019
Voltijd
Deeltijd
12 - 16 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

Management Development Institute of Singapore (MDIS)

De BSc (Hons) Computer and Network Technology programma is ontworpen om een ​​uitdagend programma voor studenten om hun volledige potentieel met betrekking tot computerne ... [+]

De BSc (Hons) Computer and Network Technology programma is ontworpen om een ​​uitdagend programma voor studenten om hun volledige potentieel met betrekking tot computernetwerken, ontwikkeling van software en hardware in relatie tot moderne digitale communicatiesystemen te preciseren.

Het programma is dezelfde als die welke wordt geboden bij het huis campus in NU in het Verenigd Koninkrijk en heeft tot doel:

produceren afgestudeerden van Computer and Network Technology met de nodige vaardigheden en eigenschappen tot het nemen van een carrière in de industrie en handel als de computer en netwerk engineers in de IT-industrie. produceren afgestudeerden die hardware, software en netwerk-gebaseerde systeemvereisten kan analyseren om aan te geven, uit te voeren en overzicht computer netwerk systemen. rusten studenten met een bewustzijn van de technologie in de bredere economische, professionele, juridische, ethische en sociale context. actueel, relevant en geïnformeerd door het personeel, beroepservaring, advisering en onderzoek. Globale Ranking ... [-]
Singapore
August 2019
Voltijd
Deeltijd
16 - 20 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Management Development Institute of Singapore (MDIS)

De BSc (Hons) Computer Security programma is ontworpen om een ​​brede, algemene onderwijs in de theorie en praktijk van engineering en computertechnologieën met speciale ... [+]

De BSc (Hons) Computer Security programma is ontworpen om een ​​brede, algemene onderwijs in de theorie en praktijk van engineering en computertechnologieën met speciale nadruk op het gebied van computerbeveiliging en netwerk systemen.

Het programma is dezelfde als die worden aangeboden in het huis campus in het Verenigd Koninkrijk en heeft tot doel:

ontwerp van systemen voor de resolutie en het beheer van de computer security problemen beheren computer en informatiebeveiliging activiteiten ontwerp tegenmaatregelen om de beveiliging te verbeteren huidige en opkomende computer beveiligingstechnologieën te analyseren inzicht in de juridische, sociale, ethische en professionele verantwoordelijkheden bij het uitvoeren van ethisch hacken operaties Globale Ranking ... [-]
Singapore
August 2019
Voltijd
Deeltijd
16 - 20 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Management Development Institute of Singapore (MDIS)

Kandidaten die met succes alle cursus eisen te voltooien zal worden bekroond met de Bachelor of Science (Hons) Biotechnology door Northumbria University, UK. Daarnaast wo ... [+]

Doelstellingen

Het programma is bedoeld om:

Bieden studenten met een kennis en begrip van de fundamentele wetenschap dat de biotechnologie, met inbegrip van de moleculaire biologie en bioinformatica onderbouwt. Vooraf kennis van de wetenschap, dat is in de voorhoede van de ontwikkelingen in de biotechnologie studenten. Ontwikkelen van praktische vaardigheden van studenten met inbegrip van IT-vaardigheden, die hen in staat zal stellen om een ​​carrière in de biotechnologie-industrie na te streven. Bereiden studenten voor de werkgelegenheid, door het ontwikkelen van overdraagbare vaardigheden, waaronder: zelfmanagement en reflectieve praktijk, onafhankelijkheid, communicatie, IT, rekenen, data-analyse, interpersoonlijke en teamwork vaardigheden, naast een bewustzijn van de actuele thema's binnen het programma leerde. Het ontwikkelen van een appreciatie van de rol van wetenschappelijk onderzoek in de vooruitgang van de biotechnologie en voor een goed begrip van de mogelijke economische, ethische en politieke gevolgen van de moderne biotechnologie op de samenleving te bevorderen. Beoordelingsmethoden ... [-]
Singapore
August 2019
Voltijd
36 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Management Development Institute of Singapore (MDIS)

De financiële markten worden steeds complexer en verfijnd, met managers, handelaren en analisten voortdurend in ontwikkeling nieuwe methoden van verpakkingen en de verkoo ... [+]

De financiële markten worden steeds complexer en verfijnd, met managers, handelaren en analisten voortdurend in ontwikkeling nieuwe methoden van verpakkingen en de verkoop van activa en effecten die een nieuwe combinaties van risico en rendement.

Business Studies and Finance richt zich op het combineren van een gespecialiseerde stroom van modules in de financiële wereld met een meer algemene zakelijke studies programma dat een breed scala van business en management disciplines bestrijkt.

Jaar 1 Inleiding tot de Business and Management Zakelijke Studievaardigheden Kwantitatieve methoden Management en Financial Accounting Inleiding tot de economie Inleiding tot de Marketing Financiële markten en instellingen bedrijfsinformatiesystemen Research Methods for Business Jaar 2 Principes van Marketing Principes van Organisatie en management Waarschijnlijkheid en Optimalisatie Financial Accounting Investeringen financiën Statistische methoden Bedrijfseconomie Macro-economie Consumentengedrag Corporate governance en regelgeving Jaar 3 Human Resource Management internationale bedrijfsleven Marketing Strategy and Management Ondernemerschap, Kapitaal en de Firm Financiële Economie Advanced Corporate Finance Bedrijfsplanning Principes Econometrie Strategic Management Geavanceerde Investment Theory and Practice Monetaire en bancaire Toelatingseisen ... [-]
Singapore
August 2019
Voltijd
Deeltijd
24 - 36 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Management Development Institute of Singapore (MDIS)

Bancaire en financiële diensten is een zeer concurrerende en snel veranderende sector in elke moderne economie en het Bank- en Financiewezen mate bereidt u Takle dat hoof ... [+]

Bancaire en financiële diensten is een zeer concurrerende en snel veranderende sector in elke moderne economie en het Bank- en Financiewezen mate bereidt u Takle dat hoofd op. In de afgelopen jaren, hebben hun krachten zoals globalisering, technologische veranderingen, deregulering en internationale integratie fundamenteel veranderd de bank-en financiële diensten.

Een diploma in Banking and Finance biedt u de mogelijkheid om de theorie en de praktijk van financiële diensten en de financiële markten te bestuderen, en de bredere rol van de financiële sector in de nationale en mondiale economie te analyseren.

Cursusduur

De duur van de full-time programma is 24 maanden, terwijl de deeltijd-programma is 36 maanden. Het programma bestaat uit 30 modules.... [-]

Singapore
August 2019
Voltijd
Deeltijd
24 - 36 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Management Development Institute of Singapore (MDIS)

Dit programma brengt een internationaal tintje aan graad-niveau studies in een van de huidige sneller groeiende industrieën. Studenten zullen de vaardigheden en de kennis ... [+]

Doelstellingen van het programma

Dit programma brengt een internationaal tintje aan graad-niveau studies in een van de huidige sneller groeiende industrieën.

Studenten zullen de vaardigheden en de kennis die in toenemende mate in de vraag van werkgevers over de hele wereld te winnen.

Er zijn interessante mogelijkheden in het beheer en de ontwikkeling van het toerisme en hospitality bedrijven.

Studenten studeren zeer relevante modules die strategische planning voor toerisme en recreatie, internationale hospitality management, stedelijk toerisme en meer dekken.

Dit programma is ontworpen

Om een ​​programma dat strenge academische leren biedt op het gebied van het internationale toerisme en hospitality management bieden.... [-]

Singapore
August 2019
Voltijd
Deeltijd
9 - 12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Management Development Institute of Singapore (MDIS)

Het doel van de cursus is om een ​​opleiding die studenten uitrust met een reeks van competenties die een carrière als gezondheid en veiligheid Practitioners ondersteunen ... [+]

Het doel van de cursus is om een ​​opleiding die studenten uitrust met een reeks van competenties die een carrière als gezondheid en veiligheid Practitioners ondersteunen in zowel de private als de publieke sector te bieden. Verwacht wordt dat een dergelijke beoefenaar de mogelijkheid om een ​​bijdrage aan hun organisatie, gemeenschap, beroep en de samenleving te maken zal hebben.

Studenten zullen een grondige kennis hebben verworven en ontwikkelde de juiste aanverwante vaardigheden die in verband worden gebracht met de bevoegde Risk Management strategieën en technieken.

Studenten succesvol afronden van het programma en de noodzakelijke werkzaamheden op basis van ervaringsleren, en het omarmen van de vereiste beroepsorganisatie assessments, zoals vereist door het accrediteren beroepsorganisatie, IOSH, zal worden opgesteld voor de wereld van het werk als gezondheid en veiligheid Practitioners.... [-]

Singapore
August 2019
Deeltijd
24 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Management Development Institute of Singapore (MDIS)

Studenten die met succes voltooien van het programma zal worden bekroond met de prestigieuze Bachelor of Science (in Behavioural Studies met de concentratie in de psychol ... [+]

Doelen

Dit programma is bedoeld voor:

Gekwalificeerde personen die willen hun ervaringen en inzichten te formaliseren op het gebied van de psychologie Mid-career professionals en managers die overweegt een carrière te schakelen in de verschillende gebieden van de psychologie Verse schoolverlaters, professionals en managers die streeft naar een bachelordiploma na te streven op het gebied van de psychologie assessment Methods

Rangen zal worden gebaseerd op de kwaliteit van de prestaties van de leerlingen op de volgende gebieden:

Voor en na de opdrachten en projecten Klasse presentaties en case studies Een afsluitend examen

De weightage voor elk gebied zal worden beslist door de faculteit en zijn meestal bekend om de studenten op het eerste bijeenkomst maakten als ze niet in de loop omtrek zijn vermeld.... [-]

Singapore
August 2019
Voltijd
Deeltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

Management Development Institute of Singapore (MDIS)

Als afgestudeerde van deze cursus zal je waarschijnlijk op zoek naar leidinggevende functies in het ontwerp en industriële engineering industrie. Als alternatief kunt u e ... [+]

Doelstellingen

Het programma streeft naar afgestudeerden die kunnen produceren: - Breng de belangrijkste elektronica concepten en ontwerp vaardigheden in de moderne techniek milieu.

Innoveren en creatief in het ontwerp van nieuwe elektronische producten, apparaten of componenten. Voer experimenteel werk en geschikte gegevens te genereren om concepten te evalueren en te verdiepen begrip. Een beroep doen op een brede kennis van techniek ondernemen en de integratie van design in een zakelijke context. Blijk geven van begrip en het nodig is om te creëren en exploiteren van een bedrijf competenties toe te passen.

Verwacht wordt dat studenten die afstuderen van dit programma in staat tot het nemen van een reeks van technische functies en maken onmiddellijke en waardevolle bijdragen tot engineering bedrijven zullen zijn.... [-]

Singapore
August 2019
Deeltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Management Development Institute of Singapore (MDIS)

Als afgestudeerde van deze cursus zal je waarschijnlijk op zoek naar leidinggevende functies in het ontwerp en industriële engineering industrie. Als alternatief kunt u e ... [+]

Doelstellingen

Het programma streeft naar afgestudeerden die kunnen produceren: - Breng key machinebouw concepten en ontwerp vaardigheden in de moderne techniek milieu.

Innoveren en creatief in het ontwerp van nieuwe mechanische producten, apparaten of componenten. Voer experimenteel werk en geschikte gegevens te genereren om concepten te evalueren en te verdiepen begrip. Een beroep doen op een brede kennis van techniek ondernemen en de integratie van design in een zakelijke context.

Verwacht wordt dat studenten die afstuderen van dit programma in staat tot het nemen van een reeks van technische functies en maken onmiddellijke en waardevolle bijdragen tot engineering bedrijven zullen zijn.... [-]

Singapore
August 2019
Deeltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Management Development Institute of Singapore (MDIS)

Afgestudeerden van deze cursus hebben genoten van een breed scala aan kansen op werk met grote nationale en internationale bedrijven, waaronder ICI, Rolls Royce, British ... [+]

Doelstellingen van het programma Om afgestudeerden met de nodige vaardigheden te produceren en attributen te rollen binnen de industrie te nemen als professionele ingenieurs, en zorgen voor de educatieve basis om progressie te Chartered status te vergemakkelijken. Om afgestudeerden die fundamentele wetenschappelijke principes en wiskundige en computationele technieken kunnen toepassen om creatieve en innovatieve oplossingen voor technische problemen te realiseren produceren. Om studenten uit te rusten met een bewustzijn van de techniek in de bredere sociale, ethische, duurzame en economische context. Om brede mogelijkheden voor de toegang, het personeel en de professionele ontwikkeling, in overeenstemming met Professional Body eisen. Carrière Opportunties ... [-]
Singapore
August 2019
Voltijd
Deeltijd
28 - 36 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Management Development Institute of Singapore (MDIS)

Afgestudeerden werken in elektrische kracht en energie, telecommunicatie, automotive, luchtvaart, marine en civiele elektrotechnische industrie. De vraag naar afgestudeer ... [+]

Doelstellingen van het programma Om afgestudeerden met de nodige vaardigheden te produceren en attributen te rollen binnen de industrie nemen Professional Engineers, en zorgen voor de educatieve basis om progressie naar Chartered status te vergemakkelijken. Om afgestudeerden die fundamentele principes en technieken kunnen toepassen om creatieve en innovatieve oplossingen voor technische problemen te produceren. Om studenten te rusten met een bewustzijn van de techniek van de bredere economische, sociale en milieu contexten. De brede mogelijkheden voor de toegang, in overeenstemming met de beroepsvereniging eisen bieden.

Carrière Opportunties

Afgestudeerden werken in elektrische kracht en energie, telecommunicatie, automotive, luchtvaart, marine en civiele elektrotechnische industrie. De vraag naar afgestudeerden in deze discipline moment groter dan het aanbod. Deze graad kan van toepassing zijn op een breed scala van sectoren die elektronische installaties en machines, met inbegrip van medische, militaire en de publieke sector gebruiken. Studenten die deze cursus af te ronden zijn goed op weg om een ​​volledig Chartered Engineer.... [-]

Singapore
August 2019
Voltijd
Deeltijd
28 - 36 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

MDIS Campus Tour

The MDIS Hostel Life

Made in Singapore - MDIS