Lees de Officiële Beschrijving

Een zeer aangename en gastvrije omgeving heerst op de Singapore campus.

De uitgestrekte campus te midden van weelderig groen en gebladerte bestaat uit verschillende gerenoveerde historische gebouwen verspreid over zeven hectaren, en ligt dicht bij het centrum van Singapore. Gemakkelijk bereikbaar via de weg, met een bushalte net buiten de campus, het is in de nabijheid van andere lokale scholen, medische voorzieningen en ziekenhuizen, 24-uurs food outlets, zoals 7-11 en hypermarkten, evenals recreatie, winkels en zakelijke centra. En de programma's in Singapore campus zijn Global MBA, BBA, MGB en Executive MBA.

De verschillende gebouwen op de campus huis klaslokalen, leercentra, bibliotheek en diverse andere faciliteiten. Klaslokalen zijn tiered, en uitgerust met state-of-the-art audio- en video-equipment.There zijn 7 collegezalen (vier zijn 157 sq.mt., twee zijn 80 sq.mt. en één 58 sq.mt.). Twee seminar zalen (één van 114,5 sq.mt. en de andere van 75,5 sqmt) worden ook gebruikt voor lezingen af ​​en toe.

Een cafetaria biedt een verscheidenheid aan multinationale keuken richt zich op het voedsel eisen van de student community.There is ook een sandwich bar op de campus voor een snelle hap. Na de lessen, hebben de studenten de mogelijkheid om te vernieuwen en te verjongen door te oefenen op de fitnessruimte, zich overgeeft aan diverse spelletjes zoals basketbal en tafeltennis of gewoon lange wandelingen rond de campus of op de Mt. Faber Sky Walk ligt net buiten de campus.

Ranking en erkenning

The Economist nu gelederen SP Jain's Full time MBA programma als # 95.

Forbes gerangschikt SP Jain's Global MBA # 5 in Azië: Best International Business Schools 2013 SP Jain School of Global Management (SP Jain) Global MBA-programma is gerangschikt onder de top 20 MBA-programma's in de wereld in de Forbes Best Business Schools (International) rankings 2013.

SP Jain is gerangschikt # 11 in de wereld in de categorie 'Best International 1 jaar MBA-programma's' en # 19 in de wereld in de categorie 'Best International MBA-programma's' die zowel een jaar en twee jaar MBA-programma's behoort.

Onze positie in de regio's die we bedienen:

  • Azië: # 5
  • India: # 1 (Wij zijn de enige school van Indiase oorsprong te zijn op de lijst)
  • VAE: # 1 (we zijn de enige school te zijn op de lijst)
  • Singapore: # 3 (INSEAD en de Nationale Universiteit van Singapore zijn voor ons)
  • Australië: # 1 (Universiteit van New South Wales, de enige andere Australische school op nummer 24 op de lijst)

Alle SP Jain's full-time studenten wonen en studeren in niet één, maar in een minimum van drie verschillende steden.

Hoe u zaken doet in Dubai is anders dan hoe u zaken doet in Singapore, Australië of zelfs de Verenigde Staten. U mag een groot succes in uw eigen land, maar een miserabele mislukking in een ander zijn als je niet hebben begrepen dat zakelijke praktijken, politieke systemen en voorkeuren van de consument kunnen verschillen.

Het helpen van studenten dit te begrijpen is iets dat we, bij SP Jain, doe uniek door middel van onze multi-campus leermodel. Alle SP Jain's full-time studenten wonen en studeren in niet één, maar in een minimum van drie verschillende steden. We hebben campussen in Dubai, Mumbai, Singapore en Sydney. Dus, in aanvulling op het leren van de verschillende instrumenten van het bedrijfsleven (zoals de meeste studenten), SP Jain studenten begrijpen het mondiale karakter van het bedrijfsleven in de meest dwingende manier - door de feitelijke blootstelling aan verschillende culturen, politieke overtuigingen, tradities en technologische innovaties.

Accreditatie

Tertiair Onderwijs Kwaliteit en Standards Agency, Australië

SP Jain is geaccrediteerd door het Tertiair Education Quality and Standards Agency (TEQSA), Australië. Aan het einde van het programma, zijn studenten met een Australische verleende graad. Dit verhoogt sterk de internationale acceptatie van de mate, waardoor een impuls geven aan het hoger onderwijs en carrière, wereldwijd.

Knowledge and Human Development Authority (KHDA), de regering van Dubai, UAE SP Jain heeft een vergunning van de kennis en de Human Development Authority (KHDA), de regering van Dubai, Verenigde Arabische Emiraten De academische kwalificaties door SP Jain toegekend en gecertificeerd door KHDA worden opgenomen in het emiraat van Dubai van alle publieke en private entiteiten voor alle doeleinden.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BBA

S P Jain School of Global Management Singapore

In een zeer complexe en competitieve wereld, moeten afgestudeerden inzetbaar vaardigheden om de beste banen te krijgen. Hoewel afstuderen verre lijkt bij de start van het ... [+]

In een zeer complexe en competitieve wereld, moeten afgestudeerden inzetbaar vaardigheden om de beste banen te krijgen. Hoewel afstuderen verre lijkt bij de start van het programma, is het verstandig om vroeg te plannen. Met dat in het achterhoofd, heeft het academisch leiderschap op SP Jain haar undergraduate herontworpen Bachelor of Business Administration (BBA) het programma te richten op vaardigheden zoals kritisch denken en wereldwijde wendbaarheid, zonder afbreuk te doen aan technische kennis.

BBA Highlights 4 jaar undergraduate opleiding 3 cutting-edge specialisaties om uit te kiezen: Marketing, Finance en Ondernemerschap Kwalificeert u om te werken in Australië, na voltooiing Beste bereidt je voor elite internationale MBA-programma's Maakt u zeer concurrerend in de wereldwijde business arena Mogelijkheid om 1 jaar te voltooien in Mumbai of Singapore Optie om te dragen aan BEC of BBC in het 2e jaar Wat is er nieuw aan onze BBA? Een gloednieuwe grote Ondernemerschap Een "Inzetbaarheid en Practitioner Skills Series" om u te helpen belangrijke real-world ontwikkelen attributen zoals globale intelligentie en effectieve communicatie Twee nieuwe kernvakken: Zelfgestuurd leren en lezen signalen & trends Ondernemerschap Project als een alternatief voor de huidige Action Learning Project Transfer naar BEC / BBC na het eerste jaar van de BBA Toelatingsproces ... [-]
Singapore
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Bachelor

S P Jain School of Global Management Singapore

90 procent van de gegevens in de wereld van vandaag is de afgelopen twee jaar alleen gemaakt. ... [+]

Programma overzicht

90 procent van de gegevens in de wereld van vandaag is de afgelopen twee jaar alleen gemaakt. Sommigen schatten dat de gegevensproductie in 2020 44 keer groter zal zijn dan een paar jaar geleden. Anderen schatten dat er elke dag ongeveer 2,5 kwintiljoen bytes aan gegevens worden gegenereerd. De wereldwijde vraag naar gegevenswetenschap en computervaardigheden overtreft het aanbod, met voorspellingen van een groot tekort aan analisten voor ten minste de komende 10 jaar. Voor afgestudeerden in Data Science biedt dit een hoge potentiële werkgelegenheid.

De Bachelor of Data Science (BDS) van SP Jain is een cursus van 3 jaar die is bedoeld om afgestudeerden voor te bereiden die gegevensgestuurd onderzoek kunnen uitvoeren en visuele en geavanceerde analyses kunnen uitvoeren door allerlei soorten gegevens te verzamelen en beheren. Via deze cursus zullen afgestudeerden een diepgaand inzicht verwerven in data science en de technieken voor analyse van kwantitatieve en kwalitatieve data om tot oplossingen te komen. Ze zullen in staat zijn om patronen te identificeren, trends te voorspellen en gegevens te analyseren van sectoren als productie, bankieren en financiën, detailhandel en gezondheidszorg.... [-]

Australië Sydney
August 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands