Lees de Officiële Beschrijving

TMC Academy werd in 1981 in Singapore opgericht. Het biedt cursussen in verschillende disciplines, waaronder Accounting, Business en Management, Infocomm Technology, Hospitality / Tourism Management en Psychology / Counselling. Het biedt ook taal- en brugcursussen voor internationale studenten om het onderwijssysteem in Singapore te betreden.

TMC Academy was een van de eerste zes privé-onderwijsinstellingen die de 4-jarige prestigieuze EduTrust-certificering behaalde die werd toegekend door het Committee for Private Education (CPE).

Waarom studeren met TMC Academy ?

Wees industrie-relevant

Onze Industry Advisory Board beoordeelt het studieprogramma om te voldoen aan de behoeften van de industrie

Een veelheid aan leren

Onze sterke banden met brancheorganisaties en bedrijven geven u toegang tot externe branche-evenementen

Aantrekkelijke progressieroutes

Snel een graad boeken met ons hogere diplomaprogramma, gelijk aan de eerste 2 jaar van een 3-jarige Britse Honours Degree!

Financiële bijstand is direct beschikbaar

Van studiebeurzen, beurzen tot leningen, financier je met gemak je opleiding.

Visie

De toonaangevende academie die succesvolle en goed presterende afgestudeerden ontwikkelt.

Missie

We verbinden ons ertoe om cursussen van hoge kwaliteit te leveren met branchegerelateerde vaardigheden en kennis in een verzorgende omgeving.

Merkvisie

Onze merkvisie, "Making Dreams Real", toont aan dat we de aspiraties van onze studenten als onze eigen wensen delen en dat we er alles aan doen om de dromen van onze studenten echt te maken.

Merkmissie

We streven naar een echt inspirerende reis van leren, ontdekken en realiseren voor onze studenten om hun dromen waar te maken. Deze achtervolging wordt afgekort in NICE - elke stap die wordt gezet met onze studenten is een moment voor ons om:

koesteren
Inspireren
Zorg voor en
Geef ze de kracht om hun dromen waar te maken.


Kwaliteit onderwijs

Onze toewijding

De kwaliteitsreis van TMC werd geformaliseerd toen TMC in 1997 de ISO9001: 1994-prijs ontving voor het cursusontwerp en de ontwikkeling voor het Diploma in Business Administration and Marketing-programma. Al snel nadat de nieuwe norm van ISO werd geïntroduceerd, voldeed TMC opnieuw aan zijn kwaliteitsverplichting door de ISO9001: 2000-prijs in 2002 te behalen. Op dat moment werd de reikwijdte van certificering uitgebreid met ontwerp en levering van eigen / niet-gepatenteerde Programma's, administratie en uitvoering van afstandsonderwijsprogramma's en verstrekking van ondersteunende diensten.

In 2009 heeft TMC zich met succes geconverteerd naar de nieuwe ISO9001: 2008-norm, met dezelfde reikwijdte van certificering maar met een bredere dekking vanwege extra scholen binnen TMC. TMC heeft besloten de ISO-certificering in 2015 te beëindigen, omdat de EduTrust-certificering relevanter is voor een onderwijsinstelling.Private Education Act

De Wet op het privéonderwijs is in december 2009 wettelijk vastgesteld om het bestaande registratiekader en de handhavingsbepalingen van particuliere onderwijsinstellingen (PEI's) te versterken.

Over CPE

Het Committee for Private Education (CPE) is in oktober 2016 benoemd door SkillsFuture Singapore (SSG) Board om zijn taken en bevoegdheden met betrekking tot privé-onderwijs uit te voeren onder de Private Education Act. De CPE wordt ondersteund door een team van toegewijde medewerkers van SSG om de sector te reguleren, studentenvoorzieningen aan te bieden, consumenteneducatie en het faciliteren van inspanningen voor capaciteitsontwikkeling om de normen in de lokale particuliere onderwijssector te verbeteren.

Ga voor meer informatie naar www.cpe.gov.sg

In 2004 ontving TMC de Singapore Quality Class (SQC) award en kort na de SQC voor Private Education Organization (SQC-PEO) certificering door SPRING Singapore. Deze prijs staat hoog aangeschreven in Singapore en de Aziatische buurlanden. Het effende de weg voor TMC om zich agressiever in Azië en de Stille Oceaan te begeven door meer internationale studenten bij TMC te laten studeren. De certificering is in 2007 met nog eens 3 jaar verlengd

In 2005 hebben we onze toewijding aan kwaliteit verder gedemonstreerd toen TMC de CaseTrust for Education-certificering kreeg van CASE Singapore. Deze certificering wordt uitgereikt aan PEO's in Singapore die zich inzetten voor het onderhouden van een hoog niveau van goede bedrijfs- en klantpraktijken. In 2009 heeft TMC met succes de CaseTrust for Education-certificering verlengd.

4 jaar EduTrust-certificering

In mei 2010 werd onze toewijding aan kwaliteit opnieuw erkend toen TMC Academy de prestigieuze EduTrust-certificering van 4 jaar ontving, uitgereikt door de commissie voor particulier onderwijs (CPE), een statutaire raad van het ministerie van Onderwijs. Dit certificatieschema beoordeelt de PEI's op de volgende 6 gebieden:

 1. Management Commitment
 2. Ondernemingsbestuur
 3. Externe Recruitment Agents
 4. Studentenbescherming en ondersteuningsservices
 5. Academische processen en beoordeling van studenten; en
 6. Kwaliteitsborging, monitoring en resultaten

EduTrust

In mei 2010 behoorde TMC Academy tot de eerste zes PEIS met de prestigieuze EduTrust-certificering van vier jaar, uitgereikt door het Committee for Private Education (CPE). CPE is ingesteld in het kader van de wet op het privéonderwijs en heeft de wettelijke bevoegdheid om de normen van de particuliere onderwijssector in Singapore te reguleren en te verbeteren. De EduTrust-certificering blijft actief tot nu toe.


Service kwaliteit/>

Service Quality Target

 1. Reageer binnen 1 werkdag op feedback.
 2. Klachten / geschillen binnen 21 werkdagen oplossen.
 3. Eindresultaten van het examen worden binnen 3 maanden na het eindexamen vrijgegeven.
 4. Restitutie wordt binnen 7 werkdagen verwerkt.

Customer Experience Strategy

In lijn met ons doel om een ​​prettige en verrijkende klant / studentenservice-ervaring te bieden, willen we het volgende bieden:

 • Een klantgericht en probleemloos leveringsproces
 • Relevante, juiste en tijdige informatie en diensten
 • Ervaren, gekwalificeerd en gepassioneerd wetenschappelijk personeel
 • "Zodat we ervoor zorgen dat we elke stap bij je zetten om je te voeden, inspireren, verzorgen en machtigen om te helpen je dromen werkelijkheid te laten worden"

Student-tot-leraar ratio

TMC Academic Board keurt het volgende goed:

 1. Hawthorn Language School: gemiddelde student-leraar ratio van 22: 1
 2. Andere scholen: gemiddelde student-leraar verhouding van 40: 1
 3. Klasse-indeling maximaal 21 voor computerlabsessies
 4. Klasse-indeling tot 70 voor theoretische sessies
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

BA

TMC Academy

De bedrijfsdiploma toegekend door de Universiteit van Northampton behandelt de belangrijkste aspecten van zakelijke en managementpraktijken en theorie en benadrukt de ont ... [+]

Toegekend door de Universiteit van Northampton

De bedrijfsdiploma uitgereikt door de Universiteit van Northampton behandelt de belangrijkste aspecten van business en management in de praktijk en theorie en benadrukt de ontwikkeling van individuele en groepsvaardigheden. Studenten kunnen kiezen uit een reeks van Pathways om tegemoet te komen aan hun individuele interesses en loopbaanambities, waaronder marketing, financiën, human resources en algemene zaken. Deze cursus is bedoeld voor studenten die een loopbaan in de marketing- en zakelijke sector zoeken.

De cursus is bedoeld voor studenten om:

Steeds onafhankelijker worden in hun leerstijl, waardoor hun vaardigheden om levenslang te leren worden verbeterd.Krijg een goed begrip van organisaties, hun management en de veranderende externe omgevingIn staat zijn om effectief bij te dragen aan een scala van operationele en / of strategische contexten in het bedrijfsleven na voltooiing van het programma en om een ​​loopbaan te richten op één specialistisch gebiedOntwikkel zowel de kennis als het vermogen om een ​​reeks onderzoekstechnieken te gebruiken.... [-]
Singapore
March 2020
Voltijd
Deeltijd
12 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
TMC Academy

Deze toeristische opleiding is speciaal ontworpen om aan de behoeften van de industrie te voldoen. De cursus is geaccrediteerd door het Tourism Management Institute en de ... [+]

Toegekend door de Universiteit van Northampton

Deze toeristische opleiding is speciaal ontworpen om aan de behoeften van de industrie te voldoen. De cursus is geaccrediteerd door het Tourism Management Institute en de Tourism Society, de beroepsorganisaties voor Tourism Management in het Verenigd Koninkrijk. Studenten worden aangemoedigd om een ​​kritisch en analytisch perspectief te nemen voor hun begrip van de theorie van het toeristisch zakendoen in combinatie met een proactieve benadering van bedrijfsontwikkeling overal.

De cursus wil zich ontwikkelen in studenten:

Een brede kennis van de omgeving waarin toeristenbedrijven opereren, terwijl ze een goed begrip ontwikkelen van de academische basis die de belangrijkste industriële disciplines onderbouwen.Kennis en overdraagbare vaardigheden om zichzelf te presenteren als verhandelbare, goed opgeleide en competente personen, die in staat zijn om te slagen in een breed scala aan carrièremogelijkheden.Relevante vaardigheden zodat ze in staat zijn om complexe situaties professioneel te beheren.Kennis en intellectuele vaardigheid die ze met zelfvertrouwen kunnen uiten en trachten levenslang te leren... [-]
Singapore
March 2020
Voltijd
Deeltijd
12 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

BSc

TMC Academy

Deze graad is een 'top-up'-programma voor houders van relevante Higher Diploma-kwalificaties van TMC School of IT, Digital Media en Mass Communication. De mate bi ... [+]

Toegekend door University of Greenwich

Deze graad is een 'top-up'-programma voor houders van relevante Higher Diploma-kwalificaties van TMC School of IT, Digital Media en Mass Communication. De mate biedt studenten een actuele benadering van de recente ontwikkeling in informatica en huidige markttrends.

Het helpt studenten de vereisten voor webgebaseerde applicaties te begrijpen, waardoor studenten vaardigheden zoals analyse- en modelleringstechnieken kunnen ontwikkelen. Het ontwikkelt een beter begrip van hardware- en softwaremogelijkheden en probleemoplossende benaderingen van softwareontwikkeling.

Voltijd: 12 maanden *

Part-time: 18 maanden

* kan binnen 11-12 maanden worden voltooid, afhankelijk van de universiteitskalender.... [-]

Singapore
July 2019
Voltijd
Deeltijd
12 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
TMC Academy

Deze boekhoudkundige en financiële opleiding is uw eerste stap in de enorme industrie. Accountants en financiële specialisten hebben een centrale rol in alle soorten orga ... [+]

Deze boekhoudkundige en financiële opleiding is uw eerste stap in de enorme industrie. Accountants en financiële specialisten hebben een centrale rol in alle soorten organisaties; publieke en private sector, binnen de industrie en de handel. De accountant is een belangrijke speler geworden in het leveren van managementinformatie om een ​​succesvolle besluitvorming, planning en controle mogelijk te maken. Accounting is meer dan alleen een computervaardigheid en het programma zal uw vermogen ontwikkelen om praktijksituaties te analyseren en te evalueren en uw meningen en meningen effectief te communiceren. Je zult praktische technieken overwegen die te maken hebben met boekhouding en financiën, en vaardigheden ontwikkelen om de theorie achter deze technieken kritisch te analyseren.... [-]

Singapore
October 2019
Voltijd
Deeltijd
36 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
TMC Academy

De graad van psychologie maakt kritisch begrip en analyse van menselijk gedrag, gedachten en emoties mogelijk. Studenten zullen wetenschappelijke vaardigheden leren die o ... [+]

Toegekend door de Universiteit van Northampton

De graad van psychologie maakt kritisch begrip en analyse van menselijk gedrag, gedachten en emoties mogelijk. Studenten zullen wetenschappelijke vaardigheden leren die overdraagbaar zijn naar een loopbaan buiten de psychologie. De cursus behandelt psychologische problemen in werk, onderwijs, lichamelijke en geestelijke gezondheid, criminaliteit, etc. Dit is een eenjarig programma dat leerlingen de mogelijkheid biedt om:

Zorg voor een kritisch inzicht in psychologische gegevens met betrekking tot menselijk gedrag en ervaring.Ontwikkel generieke en vakspecifieke vaardigheden bijvoorbeeld; analytische, interpersoonlijke en onderzoeksvaardigheden die relevant zijn voor een reeks loopbanen.Pleeg een verlangen naar levenslang leren.... [-]
Singapore
April 2019
Voltijd
Deeltijd
12 - 18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

About TMC Academy Singapore