The Faculty of Electrical Engineering and Computer Science - University of Maribor

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Faculteit Elektrotechniek en Computerwetenschappen (UM FERI)

De faculteit Elektrotechniek en Computerwetenschappen (UM FERI) is een internationaal erkende, ambitieuze technische faculteit, die technische topkennis met succes in de industrie overbrengt. Het is de grootste faculteit van de Universiteit van Maribor met ongeveer 2.000 voltijdstudenten, meer dan 9.000 studenten zijn afgestudeerd en bijna 300 Ph.D. stellingen zijn verdedigd.

De constante ontwikkeling en aanvulling van studieprogramma's vormen een dynamisch proces dat nieuwe maatschappelijke uitdagingen, maatschappelijke behoeften en wetenschappelijke vooruitgang aanpakt. Programma's geïmplementeerd in alle drie de cycli vergemakkelijken de verwerving van fundamentele kennis en relevante professionele competenties, waardoor uitstekende carrièremogelijkheden in binnen- en buitenland worden gegarandeerd.

126729_pexels-photo-1595391.jpeg

Vos / Pexels

Bachelor (eerste cyclus) programma's omvatten verplichte industriële plaatsing, waardoor studenten de kennis kunnen verwerven die nodig is voor het zelfstandig oplossen van problemen. Master- en doctoraatsstudenten kunnen deelnemen aan fundamenteel en toegepast onderzoek uitgevoerd door internationaal erkende wetenschappers die bij FERI werken. Studenten kunnen zich inschrijven in beroepsopleidingen gericht op praktische training en vroege tewerkstelling, of internationaal vergelijkbare academische programma's die de overgang naar masterprogramma's (tweede cyclus) en doctorale programma's (derde cyclus) vergemakkelijken.

Ongeacht het soort onderzoek omvat de inhoud van de programma's van FERI de populairste disciplines van moderne technologische ontwikkeling op het gebied van elektrotechniek, informatica, mediacommunicatie, telecommunicatie en mechatronica. Omdat FERI zich terdege bewust is van het belang van nauwe banden met de economie en de industrie, worden er jaarlijkse vergaderingen van programmaraden georganiseerd om informatie te verkrijgen over de ontwikkelingsactiviteiten van werkgevers en hun verwachtingen met betrekking tot de professionele competenties van afgestudeerden. FERI werkt ook actief samen met de bredere internationale academische gemeenschap via verschillende uitwisselingsprogramma's voor studenten en docenten.

Studeer bij ons!

128479_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Studeren aan FERI is

  • F - Flexibel,
  • E - Uitstekend,
  • R - Onderzoeksgericht,
  • I - Innovatief!

FERI biedt een graad aan waarin je meer dan alleen een graad in handen hebt. Het is een uitstekende kans om te leven die inzetbaarheid in Slovenië, Europa en wereldwijd waarborgt.

Locaties

Maribor

Address
University of Maribor,
Faculty of Electrical Engineering and Computer Science,
Koroška cesta 46

SI-2000 Maribor, Administratieve eenheid Maribor, Slovenië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden