Bratislava International School Of Liberal Arts

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De Bratislava International School of Liberal Arts is gebaseerd op de principes van de vrije kunsten en wetenschappen. Onze liberal arts curriculum is ontworpen om goed afgeronde bevorderen, vaardigheden te voorzien, onafhankelijk gelijkgestemde individuen in de loop van hun bachelor-niveau studies.

Al onze studenten afstuderen met een graad in politieke wetenschappen, met concentraties in beide Internationale Betrekkingen, Centraal-Europese Studies, of Political Thought. BISLA is ook flexibel in het leveren van gerichte studies voor studenten met specifieke belangen en biedt een scala aan buitenschoolse niet gecrediteerd cursussen gratis (bijvoorbeeld vreemde talen, presentatie en argumentatie vaardigheden, enz.)

Vorm van de Studie Wij benadrukken frequent, gewetensvolle contact tussen studenten en docenten evenals wekelijkse schrijfopdrachten, al tijdens het lezen van wetenschappelijke literatuur en de klassiekers van de politieke filosofie, zoals Plato, Hobbes, Locke, Marx en Arendt.

Een typische seminar bestaat uit 7-10 studenten.

Alle cursussen worden gegeven in het Engels. Een elementaire kennis van het Engels is voldoende voor een aanvrager in aanmerking te komen voor onze opleiding als BISLA heeft een uitstekende opleiding in academisch Engels.

Na het afstuderen BISLA studenten verwerven van vaardigheden en kennis die hen in staat toe te passen voor posities in de private sector, het openbaar bestuur, media en niet-gouvernementele organisaties. Onze alumni kiezen uit het breedste scala van onderwerpen voor graduate studies, zoals:

Internationale veiligheid European Studies Europese Integratie Politieke Wetenschappen Publiek beleid Internationale relaties Levenswetenschappen

Economie en samenleving in Oost-Azië

Gender Studies Media Addiction Studies FILOSOFIE Drama Studies

Onze alumni hebben gestudeerd aan 17 universiteiten en faculteiten, bijna de helft van hen in het buitenland op insititutions zoals de London School of Economics, de Universiteit van Groningen in Nederland, Central European University in Boedapest, en de Universiteit van Chicago.

Buiten het klaslokaal Elke BISLA student doet een stage in de loop van hun studie. Studenten organiseren buitenschoolse activiteiten voor zichzelf, zoals tijdschriften, theater en sportclub, etc. Elk semester, 5-6 studenten een semester in het buitenland door te brengen in plaatsen als Londen, Tilburg, Maastricht, Hong Kong, St. Petersburg, en Vermont, USA.

Buitenschoolse Activiteiten In aanvulling op de school, wordt BISLA actief in vele wetenschappelijke, culturele en educatieve projecten en initiatieven. Het publiceert Kritika een Kontext (Kritiek en Context), een tijdschrift van kritische thinking.Every week tijdens het academiejaar, BISLA organiseert publieke discussies in het Engels evenals Slowaakse over onderwerpen zoals de migratie crisis of omstandigheden in de gevangenis.

Locaties

Bratislava

BISLA

Address
Bratislava International School of Liberal Arts
Grösslingova 53
Bratislava

81109 Bratislava, Regio Bratislava, Slowakije
Telefoonnr.
+421 2/592 343 12

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden