Lees de Officiële Beschrijving

De Pan-European University (PEU) is een particuliere instelling voor hoger onderwijs die universitaire opleidingen aanbiedt op alle 3 cycli van studies in 20 geaccrediteerde opleidingen aan de 5 faculteiten. Sinds de oprichting in 2004 zijn meer dan 12.000 studenten afgestudeerd aan PEU. Een breed aanbod van studie-inhoud, moderne en technologisch goed uitgeruste gebouwen en de integratie van eersteklas academici in zijn programma's zijn slechts enkele kenmerken die de universiteit waarschijnlijk aan haar studenten zal aanbieden om hen uit te rusten met een praktisch georiënteerde opleiding met betrekking tot maak succesvolle professionals bij het betreden van de arbeidsmarkt.

Elk van de vijf faculteiten biedt moderne onderwijsmethoden, waaronder een geïndividualiseerde aanpak, aantrekkelijke specialisaties en professionele training in de vorm van stages. Al het bovengenoemde doel om het belangrijkste doel van de universiteit te bereiken, namelijk een toonaangevend centrum van moderniteit in het hoger onderwijs te worden. We zijn toegewijd om uw ideale keuze te zijn voor een goede start van uw succesvolle carrière.

De PEU bestaat uit 5 faculteiten, die geleidelijk in reactie op de behoeften van de markt van het hoger onderwijs werden opgericht, in chronologische volgorde: Faculteit der Rechtsgeleerdheid (2004 ), Faculteit Economie en Ondernemerschap (2005) , Faculteit Media (2007 ), Faculteit of Informatics (2009) en Faculty of Psychology (2011) .

Als de enige particuliere instelling voor hoger onderwijs in Slowakije hebben we het recht om een ​​doctoraat aan te bieden. studies en tegelijkertijd gekwalificeerde kandidaten kunnen streven naar een professioneel doctoraat, habilitation (universitair hoofddocent) en inauguratie (volledige professoren) procedure.

Als lid van de commerciële holding Prosperita, een investeringsgroep met een meer dan 20-jarige bedrijfstraditie, maken wij deel uit van een portefeuille van een van de toonaangevende familiebedrijven in Tsjechië. Het lidmaatschap dient als een voorwaarde voor financiële en organisatorische stabiliteit en vormt een platform om deel uit te maken van de internationale investerings- en kapitaalmarkten.

Als een zeer belangrijk onderdeel van het onderwijs is een praktische ervaring ons strategisch doel. Door al tijdens de studies praktijkervaring op te doen, kunnen afgestudeerden in een relatief betere positie naar de arbeidsmarkt.

Collectieve partnerschappen met onder meer IBM, de Slowaakse voetbalbond, het Slowaakse nationale centrum voor mensenrechten, de nationale vereniging van onroerendgoedagenten, nieuws en media, of de Slowaakse vereniging van verzekeringsmaatschappijen , hebben onder meer tot doel praktische aspecten van studies onder de aandacht te brengen. Experts worden uitgenodigd voor het directe onderwijs en gespecialiseerde seminars, workshops en professionele evenementen worden aangeboden in samenwerking met de zakelijke partners.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Bachelor

Pan-European University

Een afgestudeerde van de bacheloropleiding Internationale relaties en diplomatie zal een expert worden in internationale betrekkingen en in staat zijn om in het buitenlan ... [+]

Profiel van de Graduate:

Een afgestudeerde van de bacheloropleiding Internationale relaties en diplomatie zal een expert worden in internationale betrekkingen en in staat zijn om in het buitenland en in de relevante instellingen op het grondgebied van de Slowaakse Republiek te werken. Hij zal een overzicht krijgen van de basisbegrippen van politieke analyse en politieke wetenschappen, geschiedenis, politieke geografie, verdere basisbeginselen van diplomatie, de basis van economie en rechten, en in staat zijn om in een vreemde taal over het gespecialiseerde onderwerp te communiceren.

Mogelijkheden om een ​​stageplaats te vinden voor een afgestudeerde:

Een afgestudeerde van de bacheloropleiding Internationale relaties en diplomatie kan de volgende functies vervullen: een medewerker in de overheidssector, in territoriale zelfbestuursorganen, politieke journalistiek en in de derde sector.... [-]

Slowakije Bratislava
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands