La Salle Campus Barcelona – Universidad Ramon Llull

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

132947_ScreenShot2020-03-17at9.16.52PM.png

La Salle Campus Barcelona - URL is een internationaal universitair centrum met meer dan honderd jaar geschiedenis, gewijd aan de integrale vorming van mensen. We zijn oprichtende leden van de Ramon Llull University, de eerste particuliere non-profit universiteit in Catalonië.

Gestructureerd rond vijf kennisgebieden, ICT Engineering and Technology, Computer Science, Architecture and Building, Management en Art, Design & Technology, werken we met de missie van het opleiden van professionals met waarde, in staat om positief bij te dragen aan de ontwikkeling van een eerlijkere samenleving en duurzaam.

Onze campus is een integrale ruimte, gedefinieerd door de training- en onderzoekskern, die ook La Salle Technova Barcelona herbergt, een incubatiepark voor bedrijven, dat de relatie tussen de academische en zakelijke wereld faciliteert, en een reeks van voorzieningen die het universitaire leven bevorderen, zoals de residentiehal, sportfaciliteiten, laboratoria en ruimtes voor de ontwikkeling van verschillende activiteiten die door de studenten zelf worden gepromoot.

In deze omgeving brengen we de hele educatieve gemeenschap bij elkaar. Wij zijn een internationale universiteitscampus, garantie en referentie, erkend voor het trainen van mensen die optellen. We zijn trots op ons internationale netwerk van alumni, die altijd worden erkend voor professionele excellentie en voor hun sterke sociale roeping.

Ik zou willen dat uw navigatie door deze website u in staat stelt alles te ontdekken waarnaar u op zoek bent. De deuren van onze Campus staan altijd open.

Welkom bij La Salle Campus Barcelona - URL.

Josep M. Santos

Algemeen directeur

Leer ons kennen

La Salle is een instelling met meer dan 300 jaar geschiedenis en een brede internationale aanwezigheid. We zijn pioniers geweest in het aanbieden van onderzoeken die te allen tijde zijn aangepast aan de behoeften van de markt en de samenleving. We zijn toegewijd aan kwaliteitsvolle training en waarden voor de jeugd van de toekomst, omdat mensen boven alles staan.

132945_masters_i_postgraus_600_per_600.jpg

Missie en waarden

Wij zijn een internationale, interculturele en interreligieuze, garantie en referentie universiteitscampus, erkend voor het opleiden van mensen die optellen. We bieden onze studenten een diep onderzoekvermogen en de nodige basis om met de verschillende en meest actuele technologieën om te gaan.

Professionals voor bedrijven en voor de samenleving

Het belangrijkste zijn de mensen. We combineren ethiek, waarden en technische training om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan.

De missie van La Salle Campus Barcelona is het aanbieden van hoogwaardige en hoogwaardige trainingen in een wereldwijd kader. Ons doel is om studenten uit te rusten met de kennis, vaardigheden en ervaringen die nodig zijn om zeer effectief te zijn in de ontwikkeling van hun professionele carrière.

Bij La Salle Campus Barcelona leiden we professionals op met een hoge ethische toewijding en met de waarden die nodig zijn om innovatief te zijn, weten we ons aan te passen aan veranderingen en leiden we de transformaties van een samenleving in voortdurende ontwikkeling. Al onze activiteiten op het gebied van onderwijs, onderzoek en kennisoverdracht zijn gekoppeld om een solide en uitgebreid levensproject te ontwikkelen.

De belangrijkste doelstellingen van ons universiteitscentrum zijn:

  • Breng kennis over naar studenten die deelnemen aan onze educatieve programma's.
  • Breng menselijk kapitaal over naar de samenleving door de opname van onze afgestudeerden in organisaties.
  • Draag de nieuwste technologische ontwikkelingen over om waarde te creëren waar ze nuttig en noodzakelijk zijn.
  • Transferbedrijven opgericht in het Technological and Business Innovation Park, om bij te dragen aan de ontwikkeling van het zakelijke weefsel.

La Salle in cijfers

Meer dan 4.000 studenten hebben zich aangemeld. 25% studenten van internationale afkomst. 75.100 m2 infrastructuur voor onderwijsgebruik, diensten en buitenruimtes.

  • 77 landen
  • +1.000 scholen
  • 60 Universitaire centra
  • +85.000 leraren
  • +1.000.000 studenten

Locaties

Barcelona

La Salle Campus Barcelona

Address
Llucanes,41
08022 Barcelona, Catalonië, Spanje
Telefoonnr.
+34 93 29 02 416

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden