C3S Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Castelldefels School of Social Sciences (C3S) is een particuliere business school opgericht in 2014 en geregistreerd onder het Spaanse ministerie van Onderwijs. Het centrum is geaccrediteerd voor academische cursussen, waaronder diploma's en taalprogramma's die zijn ontwikkeld in samenwerking met topuniversiteiten.

Als u op zoek bent naar de beste business school in Barcelona, is C3S degene . We bieden verschillende MBA-programma's in Spanje. U kunt zich volgens uw vereiste aanmelden voor een van onze MBA-programma's.

C3S is een International Business School in Barcelona, en we bieden een verscheidenheid aan programma's behalve MBA zoals diploma's, bedrijfsprogramma's en taalcursussen. Door een MBA Barcelona van onze school te krijgen, kun je je CV verbeteren en kun je je prospects ook verbeteren. Je zult blij zijn dat je een MBA hebt gedaan aan onze universiteit omdat je nieuwe vaardigheden gaat ontwikkelen, behalve het behalen van de graad waar je van houdt.

We streven ernaar om academische excellentie te bieden aan onze studenten die van over de hele wereld solliciteren naar innovatieve universitaire graden op onze campus in het hart van Barcelona. We bieden tal van voordelen en kansen voor groei en ontwikkeling, in een dynamische internationale omgeving, waar studenten interculturele diversiteit en innovatieve onderwijsstijlen kunnen vieren.125788_C3S02.jpg

C3S is het Soft, Employability Skills Training Centre en is de juiste plek om een diploma te doen of een taal te leren, aangezien we de faculteiten van wereldklasse hebben. Studenten hebben toegang tot C3S E-bronnen die hen zullen helpen hun kennis en vaardigheden te verbeteren.

Verdien terwijl je leert. Je komt aan het werk als je aan onze universiteit studeert. We helpen onze studenten ook met betaalde stages. 50 plaatsingspartners werken met ons samen om dit mogelijk te maken. VK graad. Gratis beoordeling!

Met industriële bezoeken en studiereizen worden studenten slim om de concepten te begrijpen die ze in de klas en uit de boeken leren.125789_C3S01.jpg

Waarom C3S

1. Academici

De belangrijkste onderwijs- en leermethoden bij C3S zijn onder meer klassikale lezingen, seminars en tutorials, praktisch leren, excursies, projecten en leren door onderzoek.
Onze faculteitsleden zijn niet alleen innovatieve denkers en ervaren opvoeders, maar ze zijn ook veranderaars in hun vakgebied. Onze activiteiten worden beheerd door zeer bekwame en toegewijde academische en administratieve medewerkers.

2. Ondersteuning door studenten

C3S biedt studenten en toekomstige studenten de begeleiding, middelen en ondersteuning om uiteenlopende accommodatie-, immigratie- en academische kwesties aan te pakken.
Onze Student Assistance Services is een proactief team dat je door alle stappen van je carrière leidt.

3. Wereldwijde ervaring

C3S is een vooraanstaande business school met een wereldwijd perspectief. Onze studenten leren van ons academische aanbod terwijl ze een geweldige tijd hebben met onze culturele emersie-activiteiten.
Deze perfecte mix inspireert inzichtelijk zelfbewustzijn, verbetert kritisch denken en stimuleert sociale participatie. Hier bij C3S bereiden we onze studenten voor op belangrijke spelers op het wereldtoneel.

4. Internationale accreditatie

We begrijpen het belang van niet alleen internationale accreditatie, maar ook het opbouwen van partnerschappen met andere gelijkgestemde organisaties van over de hele wereld.
Deze relaties stellen ons in staat om verdere diversiteit in ons aanbod te bieden en een begrip van wat 'echte wereld' betekent in alle uithoeken van de wereld.

Onze missie is om van C3S Business School een inclusieve, diverse, innovatieve en competitieve business school te maken.

Kom bij ons op C3S Business School !

Locaties

Barcelona

Address
Carrer de Balmes, 7
First Floor

08007 Barcelona, Catalonië, Spanje

Opleidingen

Deze school biedt ook: